@Boogjes_op_pad
- 2021
keurig verzorgde plek om water in te nemen, grijs water te lozen en het toilet te legen. vriendelijk personeel. . ook banden oppompen mogelijk.
5 grote plaatsen voor campers achter het tankstation. groot parkeerterrein met ook Tesla oplaadpunten. Rustig, geen voorzieningen.
Parkeerplaats bij de brug. Nieuw aangelegd met toiletten en gratis chemisch toilet reinigen door middel van een automaat. Rustige nacht gehad. Naast de parkeerplaats is nog een stuk gravel waar je ook kunt staan.
Een parkeerplaats, niets meer en niets minder. Wel is het mogelijk om je toilet te lozen maar spoelen is niet mogelijk. Net voor de grens met Finland.
Heerlijke plek aan het water. Omdat er maar een paar plekken zijn moet je er vroeg bij zijn. Om 10.30 stond alles weer vol. Fijne uitvalbasis oude stad te verkennen.
We stonden met de camper eerst op de gravel plaatsen. Later naar een plek met gras gegaan. In prijs is alles inbegrepen. Maarrrr, voor de wasmachine heb je een sleutel nodig. Als je die eenmaal hebt kun je de hele dag over 1 was doen als je de sleutel maar voor 22.00 inleverd. Wij waren te laat en konden dus geen was meer doen. De camping is verder kaal dus geen bomen of beschutting. Via houten brug loop ja naar de waterval.
Wat een tegenvaller. 390 SEK voor wat voor ons is het een gravel parkeerterrein met kunstgras. Geen privacy of beschutting. Ook geen schaduw. Ook de premium plekken zien er zo uit en zijn in mijn beleving het geld niet waar. Wij stonden niet in de buurt van het water. Sanitair is wel schoon en netjes. Daar een extra ster voor.
Fijne camping. Gestaan op gras mer de camper, bij het water. Stroom.s extra betaald. Voorzieningen zijn goed en gratis. Er kan wel wat vaker schoongemaakt worden. Als alles vol staat zijn er te weinig douches een toiletten. Ligt op loopafstand van 2 supermarkten.
3 gratis plaatsen, supermarkt om de hoek. Vanaf de camperplaats loop je zo het centrum in. Rustig in de nacht.
Grote parkeerplaats en meer niet. Langs de rand staan sloopauto's. Wij hebben er rustig kunnen slapen. 20 euro is stevig aan de prijs maar het is verder een goede uitvalbasis om de stad te bezoeken.
Kleine camping met plekken die soms wat krap zijn. Prima uitvalbasis naar Dubrovnic. Bus stopt bij de camping. Wij betalen 30,50 per nacht inclusief stroom en met de ACSI kaart.
Prima camping met een goed restaurant en bar. Op loopafstand van het kasteel. Mooi zwembad. Plekken zijn wel krap.
De weg er naar toe is soms aan de smalle kant maar prima te doen. De eigenaar begeleidt je, met de scooter, naar de camping en je plek. Goede voorzieningen. Wij betaalden 25 euro voor een nacht.
wij betalen 25 euro, geen elektriciteit (kost 5 euro). 800 meter lopen en je bent bij de archeologische opgravingen. Zwembad ziet er netjes en onderhouden uit. Prima uitvalsbasis
de enige camping in Stoupa op loopafstand van het dorp en supermarkt. Onderhoud is nodig, sanitair is schoon maar verouderd. het gras moet worden gemaaid en snoeiwerkzaamheden zijn nodig.
goede camping. Zonder stroom 20,00. Met stroom 25,00. onze plek was ruim genoeg. Het sanitair is keurig en wordt de hele dag schoongemaakt.
Sitecode: 19529
prima camping. warme douches en netjes onderhouden. vriendelijk geholpen
Heerlijke camping om een paar dagen te blijven. Alle voorzieningen aanwezig en zelfs een mini market waar je ook vers brood kunt bestellen.
Sitecode: 19294
3 nachten gestaan. prima uitvalsbasis om Istanbul te ontdekken. eigenlijk alles op loopafstand. voorzieningen zijn prima. 600TL inclusief stroom, alles lozen en toilet en warme douche. De wasmachine is ook gratis te gebruiken.
goede plek aan de overkant van de kalk terrassen. Wel opletten voor de kosten van de wasmachine. Wij betaalden voor 2x wasmachine en 2x wasdroger 700TL. Maar de was werd aan de droogtijd gehangen.
Camping is matig. Toiletten zijn vies en al maanden niet schoongemaakt. Ook de douches zijn niet schoon. Eigenlijk moet alles gerenoveerd worden. De stroom was goed en de plek verder prima.
Recht tegenover het museum. Prijs is inmiddels 1000TL. Stevige prijs maar je hoeft er niet te staan. Vriendelijke eigenaar. Geeft rondleidingen en kookt op verzoek de warme maaltijd. Geen menukaart maar lekker gegeten.
als je het vraagt aan de eigenaar van de Boomerang cafe/bar dan mag je op het strandje staan wat bij de bar hoort. natuurlijk wel wat drinken in de bar
Ruime plekken voor de camper. Chemisch toilet lozen ziet er weer netjes uit en is niet meer verstopt. Prima plaats om Brugge te bezoeken. 25 euro is wel aan de prijzige kant maar is inclusief stroom.
Wat een heerlijke plek. Keurig verzorgd en schoon sanitair. Water in de douche is lekker warm. Een mooi kasteel op loopafstand. WiFi is goed en de eigenaren vriendelijk. Voor de wasmachine moet je de eigenaar even vragen.
Mooie camperplek. De coördinaten kloppen niet helemaal. Volg de borden, dan rij je tegen de jachthaven aan(Dat is niet de passantenhaven) sla linksaf en rij door tot achter de jachthaven. rustige plek en mooi uitzicht
Wat een top plek. Keurig verzorgd en aardige eigenaren Waar ik erg blij van werd zijn de ruime verharde plekken waar de camper op staat. Als je uitstapt sta je niet meteen op het gras Zeer veel ruimte tussen de campers, brede grasstroken. Sanitair is keurig en goed verzorgd. Top
Mooie en goed onderhouden camperplaats. Gratis, wel betalen voor electra en schoon water. chemisch toilet en grijs water lozen gratis. mooie omgeving. zucht op Skodaland, een speelparadijs voor kinderen.
vriendelijk geholpen door de eigenaresse. Spreekt ook Duits. Alleen contant betalen. Om de hoek van de LIDL. Heerlijk rustig.
We staan met 2 campers op dit grote terrein. 3 zwembaden waarvan er 1 in gebruik is. de douches hebben geen douchekoppen meer. wij staan aan het water met een mooi uitzicht.
we verblijven hier 1 nacht. WiFi is gratis maar traag. receptionist spreekt keurig Engels. vandaag nog voldoende ruimte. bij de douches is 1 afwas plek maar bij de receptie nog Sanitair is redelijk en schoon. Centrum is op loopafstand. Plekken zijn ruim genoeg.
een deel is voor campers en voor tenten een apart veld. Het sanitair is verouderd maar redelijk schoon. Douchen met een gordijn ervoor. geen privacy verder. restaurantje was open.
prima camping om een nacht te verblijven. sanitair is verouderd maar schoon. de plekken zijn voldoende en er is stroom. De prijs is 24,00 per dag inclusief stroom. het zwembad wordt niet schoon gehouden. De eigenaresse spreekt alle talen met behulp van de telefoon. Contant of pinnen. De stad is op loopafstand en een bezoek waard.
gratis parkeerplaats. overnachten is toegestaan. 3 extra verharde plaatsen in het gras. verder geen voorzieningen. winkelcentrum op loopafstand
Voor een nacht is dit een prima plek. wel prijzig. 24 euro zonder stroom. naast tennisbaan en tennishal. weinig last gehad. 1 douche voor de heren en 1 douche voor de dames is te weinig. Nieuwe toilet cabine is netjes en schoon. Supermarkt is lopend te doen maar met zware tassen wel een uitdaging. Vlak bij de Donau waar je leuk kunt wandelen. met fietstaxi kun je naar Linz.
Gratis camperplaats. Op loopafstand van het stadscentrum. geen voorzieningen maar prima voor een nacht. het stadscentrum is een bezoek waard. de plekken zijn ruim en er staat zelfs een camper van meer dan 9 meter.
Vandaag toilet en vuil water kunnen lozen. Automaat werkt. De poolse camper staat er nog steeds maar niet in de weg om het water te kunnen lozen. Water om de cassette te spoelen werkt. Prima voor een tussenstop.
Rustige camperplek, we hebben hier 2 dagen gestaan. Stroom kost 50 cent per half uur. Water innemen 2 euro voor 100 liter. in de omgeving kun je wandelen. Naar de stad met de fiets of camper.
We hadden de laatste plek. Met een beetje goede wil passen er 11 campers. alleen water lozen is mogelijk. toilet lozen kan maar het is niet mogelijk om te spoelen. de caravans waar in een eerdere review over gesproken werd zijn vertrokken
net buiten het dorp. lekker rustig. de plekken zijn modderig door de regenval. vandaag en morgen een paarden event. we werden hiervoor gewaarschuwd maar voor ons geen probleem. we vertrekken op tijd.
We hadden geluk. De laatste plek aan de waterkant en een prachtig uitzicht over de jachthaven. Douche en toilet zijn redelijk schoon. Aparte deur voor chemisch toilet. Helaas geen grijs water lozen. Wel een watertappunt. Ook is er een wasmachine. Mooie uitvalbasis naar Dordrecht of de Biesbosch. Op loopafstand kun je karten, lasergamen, bowlen. Verder een all you can eat restaurant.
Wat een heerlijke camping met vriendelijke eigenaren. Sanitair is keurig en schoon. Ruime plaatsen en goede Wifi. Top locatie om de omgeving te verkennen. Friesland heeft ons verrast met een mooie omgeving en prima fietspaden.
Heerlijke kleine camping met ruime plaatsen. Speeltuin voor kinderen. Om 19.00 kun je mee om de dieren te voeren. Als het regent kun je in de zaal je prima vermaken met bijvoorbeeld tafeltennis. Voor de kinderen zijn ook skelters aanwezig. Het sanitair is keurig schoon. Het enige minpunt en daarom geen 5 sterren, is dat er geen vuilwaterpunt is. Dus het water in het de toiletcassette laten lopen en een paar keer heen en weer lopen.
We hebben met de Royalty een paar dagen op deze heerlijk rustige camping gestaan. Douches en toilet zijn schoon. Camperplaatsen zijn verhard en ruim grasveld er omheen. Stroom en water aanwezig achter de camper. Het enig kleine minpuntje is de afstand naar de stortplek voor het chemisch toilet. Er zou er nog 1 bij de vuilwater stort moeten zitten. Kleine ontmoetingsruimte met televisie Ruime stalling voor de fietsen. E-bike oplaadpunten
Mooie camperplaats op loopafstand van Oirschot. Vriendelijke eigenaren. De plaatsen waren allemaal bezet. Als je een teleurstelling wilt voorkomen kun je de ochtend van aankomst reserveren Kosten: 2,50. Helaas was de foodwagen niet aanwezig (corona) en had de warme bakker nog geen personeel om op zaterdag naar de camperplaats te komen. Volgens de eigenaren zou dit volgende week opgelost zijn.
Plaats aan de haven en bij de kringloopwinkel. Enige overlast van auto's met zware uitlaten. Betalen met aanuit app. Normaal sta je 24 uur na aankomst maar hier moet je voor 14.00 vertrekken.
Vriendelijke ontvangst. Op de achtergrond hoor je het geluid van de windmolen maar ons heeft het niet gestoord. Er zijn een paar koeien en een paar kippen die wat scharrelen, Water tappen mogelijke en stroom aanwezig. Natuurlijk een vrijwillige bijdrage gedaan. Bedankt familie Abma
Helaas nog steeds zit de automaat dichtgetaped. Je kunt nog wel vuil water lozen. Toilet lozen kan maar je kunt niet spoelen. Water is afgesloten.
Mooie plek, wel bij een drukke doorgaande weg. Voorzieningen zijn aanwezig maar het water lijkt afgesloten. Betalen met de aanenuit app. Op loopafstand van de LIDL en het centrum.
Camperplek ligt mooi aan het water. Helaas is gedurende de winterperiode het water afgesloten en het sanitair op slot. Dan is de prijs veel te hoog. We zijn dan ook omgedraaid
Mooie camperplaats met ruime plek en stroom (betaald). Sanitairgebouw met douche, toilet en was- en droogmachine. Alles netjes en schoon De camper zelf staat op een verharde strook, voor de camper een ruime grasstrook. Bij regen is dat drassig als je de camper uitstapt. Uitzicht over de weilanden en Nunspeet om de hoek.
Sitecode: 20675
Camperplekken op het terrein van de watersport vereniging. Jammer dat je niet aan de rand bij de haven staat maar daar achter. Aan de rand staan de auto's van de eigenaren van de boten. Vanuit de camper heb je daar eerst zicht op. Toilet en douche zijn netjes in orde. Vanaf de camperplek loop je snel Geertruidenberg in. Als dezelfde dag een rondwandeling wilt maken maar na 12 uur wilt vertrekken kun je buiten het terrein ook je camper kwijt.
Grasveld met voldoende ruimte op de plek. Mooi uitzicht over de weilanden waar je met wat geluk ook nog herten kunt spotten. Fijne uitval basis naar Den Bosch.