@Bookyleze
Wij zijn helaas een uitzondering op alle 5 sterren reviews. Een plek voor € 29, zonder uitzicht, waar je hutje mutje op elkaar staat, in de baklucht van het restaurant vinden wij geen topscore waard, ondanks het schone sanitair. Voor kanovaarders is het een mooie plek!
Omdat het regende, zijn wij in Herning naar de bioscoop gegaan en hebben daarna op deze plek met 4 camperplaatsen overnacht. Probleemloos geslapen. Geweldige bioscoop met verstelbare lounge stoelen!
De camper stop en de camping grenzen aan elkaar. Bij het boeken via de Deense site was ons dat niet helemaal duidelijk. Wij stonden op de camping en betaalden DKK 319 p/n. Het was even een uitdaging om een enigszins vlakke plek te vinden, maar dan heb je ook wat!
Wij hebben hier 2 dagen in het paradijs gestaan aan de rand van een bloeiend veld waar de kwikstaartjes vanaf ons dak op insectenjacht gingen, totdat we de 3e dag om 5.30 (!) door geklop op de camper werden gewekt door een boze mevrouw die ons vertelde dat we alleen op de genummerde plaatsen mochten staan. Toen we terug kwamen uit Stockholm was ook het mooie veld gemaaid. Tijd om verder te trekken!
De kosten bedragen inmiddels 300 SEK p/n, maar er is een mooi gebouwtje op de “camping” geplaatst met toilet, keukentje met magnetron en waterpunt. Douches bevinden zich nog steeds in de kleedkamers van de golfclub. Mooi schoon, alleen geen handdoeken meer zoals eerder genoemd. Er stonden veel toercaravans met voortenten, dus camping gedrag is toegestaan. De dame spreekt inmiddels gebrekkig Engels 😆
Sitecode: 19574
Nog weinig drukte in het voorseizoen en op een doordeweekse dag. Prachtig uitzicht als je vooraan staat. Op fiets afstand van het Läcko Slot. De Wifi code is 23456789.
Bij een watermolen op een idyllische plek 8 camperplaatsen langs de bosrand en aan een meertje. Als je zelf toilet bij je hebt is het een geweldige plek! Toilet en douche zijn stukje lopen en bevinden zich in één ruimte, dus vaak bezet. Je kunt aanbellen bij de molen en daar bevinden zich nog 2 toiletten en douches.
Sitecode: 20873
Het beviel ons zo goed dat we 3 nachten gebleven zijn, mede door het prachtige weer en de mooie fiets omgeving, maar zeker ook door de relaxte sfeer! Alles gaat op goed vertrouwen, er worden geen formulieren ingevuld, doe het geld maar in de brievenbus als je weggaat. Jan Terlouw zou trots op deze lieve mensen geweest zijn 😉