@Boom93
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2024
We kwamen aan, en omdat we kleine kinderen bij hadden, kregen we een plaatsje vlak bij de trampoline. Hele vriendelijke eigenaren. Als er iets is, wordt je direct geholpen. Goed sanitair, wel iets verouderd. Goede broodjes service. Gratis toegang tot naastgelegen zwembad met kinder-waterspeelplaats. Al met al, een top campeerplaats!

We hadden een mooie plek met veel vrije(lege) ruimte om ons heen. Dat gaf veel privacy, en dat is wel handig met 3 kids. We betaalden voor 2 volwassenen en 3 kinderen €56,- voor de eerste nacht en €46,- voor de 2e nacht, vond dat wel duur. Leuk speelgoed en speeltoestellen voor jonge kinderen aanwezig.
Super fijne campeerplaats. Erg vriendelijke ontvangst met een welkomsdrankje. Heel schoon en netjes onderhouden sanitair, je mag gebruik maken van een keuken met werkelijk alles erop en eraan. Zeker een aanrader!
Hele leuke en fijne camping. Mooie ruime plaatsen. Netjes sanitair gebouw. Je kunt er mountainbikes/fietsen huren voor een leuk prijsje. Met broodjesservice en heerlijke koffie in de ochtend!