@Boomkruiper
- 2009
- Laika Kreos 5009
- 2017
prachtige plaats voor tussenstop, Vriendelijke mensen van toeristenbureau, hier kun je fe plaats betalen en krijg je veel informatie van de omgeving, rondwandeling door dorpje is een aanrader, plattegrond kun je bij medewerkers krijgen.
troosteloze plek alleen water en verouderd sanitation, smalle ingang voor camper boven 7 m ,omwonenden laten op de plaats hun honden uit en ruimen niets op uitkijken waar je loopt dus geen vuilnisbak aanwezig dus overal ligt wel wat, voor ons eenmalig hier.
voor de derde keer hier, mooie plaats met super Vriendelijke medewerkers, heerlijk wandelen en fietsen vanaf de camperplaats.
prachtige plaats met alle service gratis aanwezig, beetje stuurmanskunst vereist om in te parkeren, jammer van de blaffende honden van de buren die totaal geen actie ondernemen om het te stoppen
Fijn on weer terug te zijn op deze fijne plaats, wederom Vriendelijke ontvangst van Ronnie, de plaats was al super goed maar toch weer verbeterd waardoor het eigenlijk 10 sterren waard is, we hebben er wederom van genoten en kijken uit naar de volgende keer voor ons echt een aanrader deze plaats.
plaats ideaal om paspoort en stempels te halen, wij hadden de pech dat vanaf ongeveer 2030 uur tot ruim na 0100 uur veel jongeren die met auto's rondscheurden en veel geschreeuw. daarna tot de ochtend rustig dan wat verkeerslawaai van de weg cafe kilometer zero is een aanrader. voor ons was deze plaats eenmalig misschien omdat het weekend was dat er zoveel overlast was.
we hebben 1 nacht overnacht en stadje en kathedraal bezocht lopende goed te doen, Vriendelijke ontvangst en schoon sanitair wij betaalde 17 euro zonder stroom
mooie plaats met alle voorzieningen gratis, dankjewel aan de gemeente voor deze mooie plaats, mooie wandeling te maken langs rivier naar kleine dorpjes verderop, heerlijk eten in restaurantje Casa Fidalgo dat is echt een aanrader .
leuke plaats om stadje te bezoeken er is ook voor een paar campers stroom, omdat 1 zuil vernield is, leuke adventure wandeling te maken, krappe ingang ivm twee muurtjes, max aantal campers wordt genegeerd zodat op de plaats zelf nauwelijks te manoeuvreren valt, pas op bij het uitrijden ivm muurtjes
we hebben hier rustig gestaan, deze tijd van het jaar zeer rustig om alles te bezoeken, wij betaalde 10 euro voor 22 uur parkeren, let op bij uitrijden links af slaan, zo kom je niemand tegen en rijdt je zo lourdes uit zonder tegenligger, jammer dat hondenbezitters hun honden laten schijten en het niet opruimen.
prachtige plekje bij sportvelden en aan de rivier, sanitation gratis te gebruiken met dank aan de gemeente voor deze mooie plaats, dorpje is bezoek waard.
vanaf 25 januari 2025 voorgoed gesloten, iedereen moet van het terrein af
prachtige plaats, Vriendelijke beheerders, nu nog gratis plekje met stroom en verzorging, ideaal voor wandelen en verblijf, dagelijks wel wat plaatsen vrij, nachten heerlijk rustig, met dank aan de gemeente voor deze mooie plaats.
prima plaats, wasmachine erbij en mooie winkel, vlakbij het mooie centrum, in de nacht heerlijk rustig.
prima rustige overnachtingsplaats vlakbij de prachtige druipsteengrotten, dat is zeer de moeite waard, een tip reserveren van een kaartje is aanbevolen. spar winkel op 3 minuten lopen, we hebben er twee dagen en nachten heerlijk gestaan. met dank aan de gemeente voor deze mooie plaats.
dikke vijf sterren, alles aanwezig, zelfs gratis stroom, stadje is zeer leuk, met dank aan de gemeente voor deze mooie plaats.
we staan hier nu alleen, poort konden we gewoon open schuiven, nergens een telefoonnummer te bekennen, vuilbak en mogelijkheden om wc te legen aanwezig, ook water innemen mogelijk, voor overnachtingen goed verder niets te beleven. wel kort bij natuurpark en de gieren.
gewoon een mooie camperplaats voor het spotten van vogels, water aanwezig, vuil water met een emmer ook te lozen in afvoerputje voor de wc, we hebben 3 nachten rustig geslapen en lekker gewandeld, restaurant is een aanrader, met dank aan de gemeente voor deze mooie plaats
voor overnachtingen prima lozen gratis, water betaald 50 liter 1 euro met hele korte slang, tijdens openingstijden kun je de shop bezoeken. beetje verkeerslawaai, goed voor 1 overnachting
prima plaats, leuke wandeling naar andere dorpje, super goed restaurant in het dorpje, let op met aanrijden naar camperplaats, tom tom stuurt je door smalle straatjes van het dorpje, beter is omrijden via de rondweg.
prima camping 23 euro per nacht incl. stroom en douchen toilet en gebruik wasmachine en droger. Aanrader is de boot trein toer, lekker dagje weg. Leuke wandeling naar Aquaduct. Heerlijke vis in rokerij en restaurant. We zijn drie dagen gebleven. Kom wel op tijd, na 1200 uur meestal vol.
prachtige plaats om te staan en overnachten, wandeling over eilandje en eventueel naar museum en waterval . alleen vuilnisbak, die was overvol.
rustige plek om te staan en overnachten, vlakbij de rivier, stookplaats aanwezig.
we hebben hier, dag en 1 nacht gestaan, sanitair verouderd maar schoon toen wij er waren, we betaalde 350 kr voor een nacht en stroom, vuilnisbakken waren zga leeg, Vriendelijke dame aan receptie, goede wifi .winkels op loopafstand.
prachtige plaats, geweldig uitzicht en veel rendieren, zelfs eentje die zich liet aaien. wel veel wind, maar heerlijk geslapen.
leuk voor een middag en nacht, leuke wandeling vanaf haventje, zeer rustig geslapen. als iedereen wat doneert blijft de plaats voor iedereen open.
Sitecode: 19528
voor de vierde keer hier, wordt alsmaar beter, lieve mensen doe allemaal een kleine donatie, zodat deze plaats open kan blijven, met dank aan de beheerders, we hebben ook extra betaald voor de grote zak hout, wat een service. graag tot een volgende keer.
prachtige locatie, mooi uitzicht, en prima om te overnachten, het kan behoorlijk waaien hier.
ideaal voor een overnachting, zwemmen in het meer en rustige plaats
prachtige plaats, heerlijk zwemmen en vissen, beste mensen neem alstublieft allemaal u afval mee, en gooi hier niet u toiletpot leeg. Helaas heeft iemand de rode bus voor een donatie verwijderd of meegenomen........
goede plek voor overnachtingen, vuilnisbak aanwezig
prachtige plaats met mooi uitzicht, heerlijk zwemmen en vissen, toilet en afvalbak aanwezig, beetje verkeerslawaai overdag, in de nacht nauwelijks hoorbaar. een hele fijne plaats om te staan
inderdaad overnachting verbonden, iedereen wordt weggestuurd, museum kost 25 euro per persoon.
prachtige plaats, met mooi uitzicht op het fjord, winkel en kapper op loopafstand, klein plaatsje leuke visserhuisjes, rustig plekje en heerlijk geslapen.
leuke plaats om te overnachten en zwemmen, van de weg beetje geluidsoverlast, in de nacht rustig, winkel op loopafstand.
leuke plaats om te overnachten en de shop te bezoeken, verkeer hoorbaar, wij hadden er geen last van.
prachtige plaats, met sanitair en sanitation,en kleine shop,eenvoudig water innemen via kraan met hendel, rustig plekje om te overnachten ook.
prachtige plaats om te overnachten en te zwemmen, momenteel honderden rendieren in de buurt
leuke plaats, we hebben op de aangegeven plaats overnachting gemaakt zonder problemen, enkel vuilnisbak, dankjewel voor de coördinaten hiervoor.
voor de vijfde keer hier, het blijft toch een fantastische plaats, goed restaurant erbij, en mooie wandelingen te maken, met dank aan de gemeente voor deze mooie plaats.
voor tweede keer hier, nu was visrokerij open en hebben we heerlijke zalm gekocht, div wandelingen gemaakt, rustig om te staan en er is indien nodig toilet aanwezig, niet als sanitation gebruiken aub...
nog steeds beschikbaar hoor, vaak dezelfde mensen die melding maken van verboden om zelf plaats te hebben, we hebben er wederom 2 nachten gestaan heerlijk zwemmen en wandelen.
leuke plaats, wandelen en watersport, prijs 160 kr zonder stroom en 220 kr met stroom, betalen in cafeetje, sanitation armoedig in kleine rioolbuis
Sitecode: 52058
prima plaats voor overnachtingen, schoon sanitair en winkel op 200 m, met dank aan de gemeente
geweldig Vriendelijke ontvangst door beheerders, je loopt zo het bos in naar het meer, waar je heerlijk kunt zwemmen, leuke shop erbij ook, en je kan kampvuur maken, we komen zeker terug naar deze fijne plaats.
voor overnachtingen prima, jammer dat andere mensen er een grote bende van maken, benieuwd hoe lang het nog open blijft
Fijne overnachtings plek voor de overtocht naar Scandinavië, al meerdere keren hier zonder problemen gestaan en geslapen, beetje verkeerslawaai, leuk shopping centre
Wat een toplocatie, super Vriendelijke eigenaren, niets is hun teveel, super schoon sanitair en warme douches, en ook gelegenheid om af te wassen met warm water, en dat voor een camperplaats, hier kan menige camping aan tippen, tevens prachtige uitvalsbasis voor vogels spotten alsmede wandelen en fietsen, daar hebben ze ook diverse routes van bij de receptie. Regelmatig een fish en chips avond, we hebben zelden zo lekkere vis gegeten. 10 sterren.
voor overnachtingen prima, soms heb je wel 40 meter stroomkabel nodig voor een aansluiting plaatsen slecht gemarkeerd zodat iedereen maar wat aan rommelt voor ons met hoogte van 3,30 m geen probleem om er te komen via omleiding van navigatie.
niet meer in gebruik
wederom terug op een van onze favoriete campings, we komen hier al zeker 19 jaar met veel plezier terug, ideaal voor vogels spotten en wandelen en fietsen, super Vriendelijke beheerster en sanitair zeer schoon.
ideaal voor doorreis, rustig gelegen, sanitair afgesloten.
wat een prachtige locatie en allemaal gratis, hartelijk dank aan de gemeente, we gaan ook, zeker terugkomen en wederom het mooie stadje bezoeken en inkopen doen, grote klasse.
geweld Vriendelijke ontvangst, mooie plaatsen met stroom en wifi, heerlijke wandelen naar kerken en stadje ook maaltijd services en wijnproeverij wij betaalden 29 inc stroom 1 amp echt een aanrader.
wat een heerlijke plek, beheerder doet er alles aan om het verblijf naar je zin te maken, broodjes inbegrepen bij de prijs echt aanrader
prima camperplaats voor een nette prijs, super Vriendelijke eigenaresse die je veel informatie geeft, heerlijk wandelen vanaf de camperplaats naar het strand, goede wifi, we hebben genoten van ons verblijf hier, een aanrader wat ons betreft.
heel leuk om te staan, wij betaalde 11,50 inclusief stroom, sanitair oud maar schoon, douche 1 euro en ruim 7 minuten, leuke beheerdster, we hebben 4 nachten gestaan, ook leuk om met de boot naar de grotten te gaan.
alleen overdag toegestaan, in de nacht komt politie en moet je vertrekken, ze noteren kenteken, volgende keer boete, op de borden staat duidelijk alleen tussen 0700 en 1900 uur toegestaan
prachtige plaats tussen de sinaasappel plantage, welke geheel biologisch is,zeer vriendelijke ontvangst door de beheerder en zijn medewerkers, prachtig sanitair wat meerdere keren per dag wordt schoongemaakt, heerlijk wandelen naar het dorpje, leuk om naar de fontein, en oude waterval Tew wandelen, we stonden er 7 dagen en gaan snel weer terug naar deze fijne plaats.
goed voor 1 of twee dagen, beetje norse beheerder, wifi moet je vergeten werkt gewoon niet, en sanitair waardeloos wordt niet schoongemaakt. strand en de rotsen zijn prachtig, dat is het enige dat deze plaats aantrekkelijk maakt.
plek prima, wandeling naar boulevard zeer mooie omgeving, Franse tokkies vergallen een boel hier, hele nacht blaffende honden, voor ons eenmalig.
leuke plaats met alle voorzieningen 9 euro zonder stroom en 13 euro met stroom 16 ampere. zeer vriendelijk personeel vlak naast de lidl. we hebben drie nachten gestaan.
super Vriendelijke ontvangst, mevrouw spreekt zeer veel talen, we hebben veel informatie gekregen, zijn twee nachten gebleven, omdat het weer wat minder is gaan we weer verder, maar komen zeker terug. wel heel veel honden die blaffen, ook van de camperaars, gelukkig niet in de nacht.
leuke plaats, kost nu 12,50 wifi is belabberd helaas, jammer dat diverse hondenbezitters de strond niet opruimen, van de trein nauwelijks last. winkels op loopafstand.
we moesten even zoeken, je rijdt zo voorbij, tip het is het paadje naast restaurantje, Vriendelijke onthaal, je kunt er wassen en verder is er alles voor de camperaars, beetje verkeerslawaai wij vonden het niet zo erg, hebben leuk gefietst in natuurgebied ,we zijn drie nachten gebleven, prijs is momenteel 13 euro inclusief 6 amp stroom en water en sanitation, douche betaald 50 ct 2,5 min of 1 euro 5 minuten.
geweldig Vriendelijke mensen, prachtige plaats op de boerderij met alles wat je nodig hebt, geur en evt geluiden horen erbij vind ik, wij komen zeker terug.
wij hebben er twee nachten gestaan ,stonde ongeveer 15 campers alle borden afgeplakt, dorpje en kerkje de moeite waard
waardeloos vaste bewoners alleen maar lawaai en rommel
Sitecode: 1982
als overnachtings plaats prima locatie, rustig plekje sanitation deed het goed, wel betaald, wij hadden het niet nodig vandaag.
prima overnachtings plaats, met vuilnisbak, verder geen voorzieningen, voor ons geen probleem, we hebben heerlijk rustig geslapen.
als je graag tegen een muur aankijkt en houd van voorbij scheurende auto's en scooters, en niet van rust houd is dit de ideale plek, we zijn gelijk weggereden.
waarom staat dit nog op campercontact het is afgesloten al langer geleden typisch campercontact
eindelijk weer eens terug bij deze gezellige mensen, wederom weer verbeteringen gedaan, stroom is perfect zo,de gebruiker betaald ideaal systeem, zouden ze overal zo moeten doen, we blijven gelijk 5 dagen nu, wederom veel mooie fietstochten beschikbaar bij eigenaar, prachtig om te rijden.
mooie plek, voor overnachtingen op doorreis, dorp is niet bijzonder, wel broodautomaat bij gemeentehuis, iedere dag vers, behalve maandag. met dank aan de gemeente voor deze mooie plaats.
we zijn weer voor de tweede keer hier, wat een luxe camperplaats, met alle voorzieningen gratis, we hebben weer een voorraad wijn gekocht natuurlijk, jammer dat sommige mensen niet eens de moeite nemen om zich aan te melden, vinden het blijkbaar heel gewoon om ergens te gaan staan en in te pluggen etc, hopelijk blijft deze camperplaats voor de toekomst open.
prachtige plaats, ideaal voor bezoek briare, en het maken van mooie fietstochten, service betaald, wij hebben het niet nodig, met dank aan de gemeente voor deze mooie plaats.
prachtige plaats aan het kanaal, toilet gebouw, en ook sanitation , heerlijk geslapen en gewandeld, we konden gratis water tappen met dank aan de and voor deze mooie plaats.
nog steeds gesloten, ziet er fraai uit, maar nog niet toegankelijk.
leuke kleine camping, veel schaduw en fijn zwembad, Vriendelijke beheerder, wifi alleen hoofdgebouw prijs is 19 euro per camper en twee personen, campercontact loopt zoals gewoonlijk weer jaren achter.
rustig plekje achter brandweer kazerne, afval bakken 100m verder zaten boemvol en tientallen zakken ernaast geen service aanwezig, dorpje is zeer leuk en op vrijdag Mark met muziek in seizoen, rustig geslapen.
een van onze favoriete plaatsen, alles is voorhanden, eigenaars zijn zo vriendelijk en gastvrij, niets is hun teveel er is voldoende sanitair dat is een extra luxe iedere camperaar heeft wc en douche normaal het is geen camping beste mensen daarom koester deze extras van de eigenaars, de speciale avonden zijn een aanrader zelden zo lekker vis en patat gegeten als hier, wij blijven hier terug komen, zolang we kunnen.
we hebben hier twee nachten gestaan, prachtig toilet gebouw met water kraan, afval bakken aanwezig, dorpje is bezoek waard, op woensdag avond in seizoen leuk marktje met life muziek, we hebben er van genoten, met dank aan de gemeente voor deze mooie plaats.
zeer vriendelijk ontvangen, prachtige plaats alles schoon en alles voorhanden, indien gewenst 4 euro voor 6 amp stroom, rest alles gratis, wat een luxe, prachtig uitzicht op lavendel velden en wijnvelden. 1700 uur is er wijnproeverij, en je kunt er lavendel producten kopen. heerlijk gewandeld rondom wijnvelden ongeveer 5 kilometer.
hebben hier twee nachten tot tevredenheid gestaan, rustig plekje af en toe een auto, stadje is bezoek waard, bij vvv kun je gratis stadswandeling ophalen, water was gratis nu en lozen geen probleem, was druk bezocht.
jammer dat waneer je belt voor een plekje, 10 euro moet betalen terwijl er voldoende plaats was, verder alles prima we zijn hier meer geweest. vriendelijke beheerders
prachtig dorpje, leuk om te bezoeken en te overnachten, water bij wc heerlijk geslapen hier, aanrader om film te bekijken bij toeristen informatie
wat een luxe voor 2 euro, laten we allemaal netjes gaan betalen aub,en niet gewoon wegrijden, voor die 2 euro, dan blijft het voor iedereen toegankelijk, we hebben drie nachten gestaan, douche 1,50 muntjes bij tourist bureau ook daar veel informatie over de streek en het dorpje ook in Engels .
prima parking voor bezoek, dorpje en de tuinen, alleen afval bak, zeer rustig in de nacht, staat nergens aangeven dat dit niet mag
prachtige plaats, met wc douche en afval bak en waterputten. stadje is de moeite waard om te bezoeken. beetje moeilijk te vinden. met dank aan de gemeente voor deze mooie plaats we hebben twee nachten gestaan, indien vol kunnen er nog 40 campers op grasveld ernaast staan.
leuk voor paar dagen, stoffige plaatsen, vooral als mede camperaars over het terrein scheuren, prijs is nu 15 euro voor 24 uur. bakker komt langs, maar je moet het in de gaten houden, maakt zich niet bekend en rijdt in riksja achtig wagentje en zo weer weg. stonden op terrein b van helicopter helemaal geen last gehad leuk juist dat close landen. lekker zwemmen in het meer, strand zeer drukke plaatsen.
leuke camperplaats, Vriendelijke eigenaren, in de avond wordt iedereen uitgenodigd voor wijnproeverij, was super gezellig, we hebben heerlijke wijnen gekocht, wat geen verplichting is. water etc gratis. mooi uitzicht op de wijngaarden.
wat een uitzicht en vriendelijke ontvangst, heerlijke producten, we hebben melk,kaas en diverse yoghurt gekocht, nette prijzen, in de nacht super rustig, aanrader, wij komen zeker terug
Sitecode: 1961
gewoon parkeren, voor bezoek dorpje, water en vidance aanwezig, wil je vlak staan heb je blokken van 40 cm nodig
Sitecode: 21916
rustig gelegen, water is met munt die je moet kopen in het dorp, plein is nu bouwplaats, goede bakker.
gewoon mix parking om dorpje te bezoeken, geen voorzieningen of winkels, rustig om te staan
Sitecode: 1959
prachtige rustig plaats voor 4 campers ,water betaald 2 euro voor 100 liter, rest gratis. klein dorpje, 240 inwoners, en oud kasteel.
simpel plaats, ideaal voor bezoek mooie dorp, weg er heen slecht, we zijn onder blijven staan om schade te voorkomen, gratis water punt
leuke stadje om te bezoeken, overnachting ia toegestaan, water is afgesloten door wangedrag. steile klim te voet naar boven. gereserveerde plaatsen voor camper, gewoon ingenomen door personen auto's, terwijl er duidelijk borden staan met camper erop. gewoon in de lengte gestaan van personen auto's dan maar. in de avond stonden we alleen.
prachtige plaats, prijs inclusief 2 personen 8,74 inclusief 16 ampere stroom en water en afval containers. dorpje is prachtig 1,5 kilometer wandelen. cafe plum is inderdaad aanrader, Goed en goedkoop eten en drinken, wij hadden life muziek erbij. ook de voie verte fietsroutes zijn aanrader, informatie bij toeristen bureau.
Sitecode: 72027
leuke plaats om dorpje te bezoeken, wel wat verkeers lawaai vanaf 0600 uur, mooi strandje op 500 m, en diverse bedrijven voor eten en verkoop schaaldieren. goede bakkerij in het dorp. diverse afval bakken aanwezig, verder geen voorzieningen. we hebben er twee nachten and.
mooie plaats vlak aan zee, heerlijk zwemmen prijs is nu 15 euro water kun je pakken tussen 0800 en 2000 uur, politie controleert op betalen in de avond soms. wc is te goor en smerig om te bekijken. maar je hebt als cameraar zelf alles aan boord. Vriendelijke beheerders. we hebben er volle week gestaan en komen zeker terug. aanrader is ook het vogelpark aan de d 570 .
na een paar jaar weer voor de 4e keer hier 14,50 met stroom, sanitair is gedateerd maar schoon, prachtige gieren op de berg. we blijven weer een paar dagen
mooie plek, ideaal om het museum te bezoeken, heerlijk rustig gelegen.
mooie rustige plaats, we hebben 18 euro betaald ivm hoogseizoen, goede wifi, 1 ,5 km wandelen naar het meer, heerlijk zwemmen. ook rondje fietsen rond het meer is aanrader, we hebben twee nachten gestaan
heerlijk rustig gestaan, er is sanitation aanwezig voor wie er gebruik van wil maken
rustig plekje, ideaal voor het maken van wandelingen. in de nacht zeer rustig.
leuke plaats om het stadje arbois te bezoeken, bij vvv kun je kaartje halen voor mooie stadswandeling, service station is buiten gebruik, wel vuil water lozen. rustig geslapen.
inderdaad prachtige plaats 14 euro inclusief stroom water douche afwas .ook wasmachine betaald. heerlijk zwemmen in het meer, keurig sanitair. winkel op camping verder op duur en niet veel soeps. goede broodjes services op deze camperplaats. we hebben er 4 nachten gestaan en komen zeker terug.
prachtige plaats, super Vriendelijke uitbaters, heerlijke wijnen, aanrader, ook met de fiets naar Straatsburg langs het kanaal is een aanrader. we hebben er drie dagen gestaan.
inderdaad een prachtige camping, wij betaalde 11 euro zonder stroom, super Vriendelijke uitbaters sanitair oud maar super schoon, we zijn ook langer gebleven.
rustig gelegen, aan de overzijde mag je ook staan. gebruik niet de app campercontact als navigatie die stuurt je helemaal verkeerd
leuke rustige plek, mooi wandelen en fietsen, service plek inderdaad wat ver. in primary veel winkels. in de avond komt men geld ophalen.
mooie super moderne camperplaats, met weegbrug. schoon sanitair met toegangscode. eenvoudig in e uitchecken. Vriendelijke beheerder. prachtige wandelingen en fietstochten te maken.
zeer vriendelijk havenmeester, mooie plaats, ideaal voor wandelen en fietsen, prima prijs kwaliteit verhouding, voor ons reden om weekje te blijven, winkel en cafeetje en eethuis op loopafstand, ook mogelijk om wasjes te draaien. prima voor mekaar hier.
Het voelt als thuiskomen voor ons, de nieuwe eigenaren Andre en Inge ,doen er alles aan om de gasten te verwennen, vandaag op koningsdag werden we verrast met heerlijke orange tompoezen ,en Andre bakte heerlijke lekkerbekken en frietjes erbij. voor ons wederom een reden om terug te komen. ideale locatie voor wandelen en fietsen, we hebben Inge div locaties doorgeven voor de vogelaars onder ons. veel plezier allemaal.
mooie afgebakende plaatsen met service punt ideaal om dorpje Parfondeval 5 km verderop te bezoeken, omdat daar bij natte periode niet te parkeren is in de wei.
mischien in de zomer als het droog is,we konden nog net uit de wei komen na drie minuten als verzakt. we hebben in dorpje geparkeerd en rondwandeling gemaakt en weer verder gereden. Dorpje is de moeite waard alles in Nederlandse taal uitgelegd.
prachtige plaats, ideaal voor mensen die eigenlijk niets nodig hebben, zoals wij, want sanitation werkt met speciale jetons die maar op paar plaatsen te koop zijn en die waren gesloten, je kunt wel wc legen en spoel met je eigen afval water. prachtige fiets en wandel routes.
rustig gelegen voor bezoek aan stadje ,afval bak aanwezig smalle straatjes erheen
geweldige camping we komen hier al 18 jaar het is geweldige plaats voor wandelen en fietsen en vogels spotten, Beheerster is super Vriendelijk en behulpzaam, klein winkeltje op 900 m alsmede brood depot . we komen zeker terug naar deze fijne plaats
super leuke plaats om het mooie stadje te bezoeken, gratis 3 amp stroom, maar natuurlijk koop je bij deze aardige mensen een flesje heerlijke wijn, wij komen graag nog eens terug
rustig gelegen, station betaald ,alsmede stroom, krappe plaatsen. prachtige wandelingen te maken oa naar kasteel pittige tocht maar de moeite waard bakkerij op 300 m in hoofdstraat.
prachtige locatie en heerlijke wijn en goede keuken een aanrader
prima overnachting gemaakt rustig gelegen, restaurant was gesloten, leuk om te wandelen en fietsen
leuke plaats zeer gastvrij en vriendelijke beheerders volop ruimte, leuke winkel erbij met fantastische producten we komen zeker terug
Prachtig aangelegde plaats alles keurig verzorgd, en goede sani mogelijkheden en veel info in de huifkar , vriendelijke beheerders, prachtige fiets en wandelmogelijkheden we komen zeker nog keer terug ook broodjes te bestellen en div andere eten . wij hadden geluk om parasailing te mogen zien in de nacht super rustig
super vriendelijke ontvangst en aardige eigenaren en personeel we hebben leuk weekend gehad leuk wandelen en fietsen, en er is leuke thema wandeling rond het terrein vraag de eigenaar voor de info, vanaf heden is legen van chemisch toilet ook mogelijk . we komen graag nog eens terug
zeer gastvrij en vriendelijke ontvangst zeer veel uitleg over wandel en fietstochten eigenaars zetten ze zelf uit op duidelijke gratis kaartjes sanitair en overige faciliteiten super schoon ook goed werkende wifi wij komen zeker terug naar deze fijne locatie
na een gastvrije Vriendelijke ontvangst hebben we in overleg besloten om samen met onze vrienden op het harde te blijven staan aan de oprit naar de weide wordt verharding aangebracht we hebben super genoten van deze plaats heerlijk wandelen en fietsen en ook genoten van de verse eitjes graag tot een volgende keer
Nog steeds een van onze lievelingsplekken Rina is de perfecte gastvrouw niets is haar teveel het word steeds beter vinden wij, en komen graag weer eens terug om wederom heerlijk te wandelen en te fietsen je kan er ook eigen vogelhuisje ophangen in de onze heeft dit jaar met succes een koolmeesje gebroed en div jongen voortgebracht.
dit is inderdaad geen camperplaats meer opgesloten tussen betonnen muur vroeger een fijne plek jammer voor iedereen
super Vriendelijke eigenaars veel informatie en uitleg over de omgeving leuke bar en broodjesservice we stonden er tijdens harley treffen super gezellig en leuk komen snel weer terug rudi en team nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en gezelligheid tot snel
duur voor een plaats waar sani zeer matig is geen vriendelijke uitbaters snel weer weg
prachtige leuke plaats rustig gelegen wandelen naar de vuurtoren een aanrader voor de tweede keer geweest zeker nog eens
mooie plek jammer dat Belgische camperaars zich niet houden aan de vijf maximale plaatsen zo verpesten ze het voor iedereen vandaag stonden er weer drie extra naast de vijf normale plaatsen hopelijk wordt er tegen deze mensen eens flink proces verbaal opgemaakt
blijft een geweldige plek op heen en terugreis naar oa Scandinavië wij komen er al jaren een super goede bakkerij op 200 meter
prima om te overnachten en zeearenden en kraanvogels enz te zien zweeds toilet en vuurplaats aanwezig zwemmen aan overkant in het meer
prima locatie Vriendelijke beheerder ruime plaatsen aanmelden met visa bij afwasbak iedere 24 uur opnieuw aanmelden voor de 10 amp stroom sanitair schoon en met een code wifi soms matig
leuk voor 1 nachtje te staan en om te zwemmen , het meer is via steile pad naar beneden te bereiken, fietsen en wandelen beperkt
mooie plaatsen op het asfalt voldoende ruimte alles aanwezig toilet is dixi nog meer heerlijk om te zwemmen beste betaling doen met visa of mastercard wij betaalden 19,11 euro inclusief alle voorzieningen stroom 16 amp
leuke plaats als je zelfvoorzienend bent leuk uitzicht op het meer stonden met ongeveer 10 campers vuilnisbak aanwezig 1,8 kilometer naar centrum wandelen
gewoon een parkeerplaats met toilet , de rokerij was gesloten
prachtige plaats heerlijk rustig toilet is schoon buiten afval bak geen voorzieningen heerlijk gestaan en gewandeld
mooie plek inderdaad na de coördinaten nog 2 kilometer doorrijden tot keer punt overdag druk met personenauto's maar in de avond zeer rustig gestaan wc en afval bak alsmede vuurplaats aanwezig meer 500 meter wandelen
nog steeds een mooie plek we komen er nu 6 jaar jammer dat sommige camperaars te veel plaats innemen met luifels en honden rekjes veelal Duitsers
leuke plaats voor 1 nacht rustig gelegen div winkels en restaurant in de buurt lozen vuil water mogelijk
prachtige plaats super Vriendelijke uitbaters en medewerkers we zijn hele week gebleven pr
prachtige plek mooi om te wandelen en fietsen sanitair aanwezig alsmede wasmachine en droger maar schoonmaak laat te wensen over
wederom een hele fijne vakantie gehad bij Renske superschoon sanitair goede wifi gastvrijheid en vriendschap staat voorop hier Heerlijk wandelen en fietsen vanaf de camperplaats we komen snel weer terug
Het voelt iedere keer weer als thuiskomen hier, een betere gastvrouw als Rina kunnen wij ons niet voorstellen, niets is haar teveel, we hebben weer heerlijk genoten van haar gastvrijheid en vriendschap heerlijk fietsen en wandelen hier en totale rust midden in de natuur.
Wederom een spetterend weekend gehad bij Rina en Marc met husky slede wedstrijd komen zeker nog vaak terug naar deze schitterende plaats
Mooie plek om te wandelen en fietsen prijs alleen parkeren 4 euro per 24 uur met stroom en water 10 euro per 24 uur er word gecontroleerd iedere dag boete 20 euro als je stroom van een voorganger gebruikt
Nog steeds een prachtige plaats vriendelijke havenmeester geweldig uitzicht ook zeehonden schone wc en douche wc spoelen in overleg met de havenmeester mogelijk
Eindelijk na de corona weer terug bij Marc en Rina wat een fijne ontvangt het is zo fijn om hier te staan niets is hun teveel prachtige fiets en wandel mogelijkheden we gaan wederom vaak terug komen naar deze plaats
Prima plaats om oa naar texel te gaan vriendelijke havenmeester en lady stroomvoorziening is prima geregeld de gebruiker betaald moeten ze overal gaan doen wij hebben vijf dagen gestaan en 2 muntjes nodig gehad is 2 euro komen zeker terug naar deze plaats
Een dikke 10 voor deze plaats zo een vriendelijke mensen en keurige plaats prachtige wandelingen en fietstochten te maken hier
Geweldig om zo vriendelijk ontvangen te worden mooi sanitair erbij en we hebben mooie fiets en wandel tochten gemaakt en vaak het steenuiltje en div reeën gezien we komen zeker terug naar deze plaats
Mooie plek ideaal voor wandelen en fietsen goede gratis wifi
Altijd gezellig om bij deze geweldige mensen te staan niets is hun teveel komen nog vaak terug leuke plek om te wandelen en fietsen 🤗😊👍👍
Het voelt als thuiskomen bij John en Astrid dit is een van onze favoriete plekjes heerlijk wandelen en fietsen hier
Prachtig staan bij vriendelijke beheerders mooi om te wandelen en fietsen
Belachelijk duur geworden snel weer weg
Heerlijk om samen met Astrid en John hun seizoen af te kunnen sluiten een geweldige plaats om te verblijven en ideaal voor wandelaars en fietsers
Gewoon onze favoriete camping omdat je hier altijd super leuk en gastvrij ontvangen wordt sanitair en verdere accomodaties super schoon ideaal gelegen tussen Vlissingen en Middelburg goede uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers we komen er al paar jaar en iedere keer weer fantastisch om te zijn hier Albert en lianne zijn een voorbeeld voor vele andere camperplaatsen en campings
Ideaal om te overnachten museum is leuk bakker op loopafstand we komen hier al jaren op heen en terug reis naar skandinavie
Rustige plek om te overnachten voor of na de veerboot leuke wandelingen mogelijk
Mooie locatie alle voorzieningen bij de hand keurig sanitair kost 15 euro per nacht en stroom 3 euro extra indien gewenst, goed werkende wifi mooi om te fietsen en wandelen je kan betalen met envelop of Swiss Bank app Laten we allemaal zo eerlijk zijn om te betalen dan blijft het voor de eigenaar ook houdbaar Komen zeker terug
Nog steeds een leuke plaats maximaal 5 campers toegelaten droogtoilet is netjes Lekker zwemmen en mooie wandeling te maken vanaf de camperplaats
Leuke plaats aan de jachthaven prijs is nu 200 kr 20 euro alles erbij ook electra douchen en wc en sanistaton
Per direct gesloten ivm conflict eigenaar en waterschap bedrijf je kan 1 dag staan bij de parkeerplaats 300 voor de oude plaats naar beneden rijden geen sanistaton aanwezig
Prachtig uitzicht over super helder meer toiletten worden dagelijks schoongemaakt heerlijk drie dagen later hier gestaan overdag kan het druk zijn in de avond en nacht heel rustig Leuke wandeling langs het meer mogelijk
Voor fietsen en wandelen redelijk gunstig geen sanistaton onvriendelijk eigenaren Snel weer weg
Leuke plek wel prijzig stroomvoorziening is gewoon lastig je weet nooit wanneer je moet bijbetalen voor deze prijs kan stroom er wel bij
Weer een keertje gestaan super vriendelijke eigenaren en alles prima schoon ruime plaatsen Nkc leden krijgen 5 % korting Komen zeker nog eens terug
Mooie plaats aan de zeedijk veel vogels te zien mooie fiets en wandel mogelijkheden broodjes worden op verzoek bij de camper gebracht het eten van restaurant smaakt voortreffelijk komen zeker terug naar deze plek
Leuke plaats met uitzicht op heuvels waar in de avond diverse reeën komen grazen leuke fietsmogelijkheden wifi werkt niet op achterterrein waarschijnlijk omdat div mede kampeerders een router op het dak hadden staan
Geweldig vriendelijke mensen prachtige locatie mooi en netjes allemaal kunnen vele een voorbeeld aan nemen mooie wandel en fiets mogelijkheden aan nemen we komen zeker terug
Een heerlijke camping om te staan ideaal gelegen tussen Middelburg en Vlissingen prachtige omgeving voor wandelingen en fietstochten
voor de tweede keer gezellig oud en nieuw gevierd met andere camperaars wederom super leuk en gezellig en vuurwerk vrij. graag tot een volgende keer
Heerlijk weer eens een keer op een van onze favoriete plaatsen het voelt als thuiskomen alles zo netjes voor mekaar en super vriendelijke eigenaren die je met alle mogelijke middelen het naar je zin willen maken!. sanitair super schoon. plaatsen zijn ruim genoeg . weer mooie fietstochten gemaakt in prachtige omgeving van de camperplaats komen graag weer eens terug op deze mooie plaats 😃
leuke camping met gastvrije eigenaars July heeft veel leuke fietsroutes voor de gasten sanitair zéér schoon we komen graag terug
nogmaals gestaan super vriendelijk havenmeester altijd met alles behulpzaam en informatie heeft hij volop ,er wordt momenteel flink gewerkt aan achterkant voor bouw appartementen, de plaats moet in de toekomst weg hier hopelijk naar nieuwe locatie frituur aan de overkant is een aanrader verkeerslawaai overdag nacht rustig.
véél te duur er zijn veel betere plaatsen in de buurt
voor de 10e keer gestaan wederom alles prima voor elkaar super schoon sanitair en vriendelijke beheerders gezellige camping en dicht bij Vlissingen en Middelburg en strand . komen zeker terug
nog steeds een ideale plek om te overnachten tijdens reizen naar noord of Zuid wc aanwezig tijdens openingstijden museum geopend ook kleine vuilnisbak.
véél beter dan betaalde plaats vlak bij de boot wc op slot maar die hebben we zelf rustig om te slapen
dag en nacht geluid van auto's slaapt zeer slecht stank van de algen is geen pretje laatste keer voor ons
je betaalt enkel om te staan verder was alles buiten gebruik we zijn doorgereden
nog steeds een mooie plaats als iedereen beetje netjes parkeerd kunnen er wel vier staan bezoek ook eens het leuke kerkje heerlijk zwemmen in het meer
overdag zeer rumoerige plaats tot laat op de avond auto's en brommers op en af rijden één nacht vonden wij voldoende 😒
dure plaats eindje verderop kan je prachtig staan bij volkspark gratis ongeveer 2,5 kilometer wandelen naar de Mijn 😃
mooie plaats vlakbij de mijn die een bezoek waard is vooral ondergrondse rondleiding zeer interessant ook voor kinderen goed te doen overdag wc mogelijk na sluitingstijd zéér rustig gelegen zwemmen in het meer gaat prima officieel Max 20 uur parkeren maar dat wordt niet gecontroleerd 😃
dit is geen mooie plaats gelijk doorgereden
we hebben mooiere plaatsen gezien
prachtige plek waar je rustig staat werkzaamheden zijn klaar wc is nieuw en supper schoon sanistation 200 meter verderop bij cafeetje waar je ook kunt douchen prachtige wandel mogelijkheden er wordt vrijwillige bijdrage gevraagd laten we allemaal wat geven dan blijft deze plaats ook voor anderen bestaan 😃 box in WC gebouw daar ook drinkwater aanwezig
fiks verbeterd overnachten was geen probleem stonden met 4 andere campers wc heel schoon
prachtige plek heerlijk zwemmen in het meer hele mooie wandeling naar de vuurtoren waar ook een klein restaurant bij is en de oude haven en gasthaven en vissers kapel zijn ook de moeite om naar toe te wandelen gewoon vanaf de camperplaats linksaf de weg volgen alles staat aangegeven weg erheen is nog een drama zo slecht wordt aan gewerkt zorgen dat je voldoende water etc hebt wc is geen aanrader
leuke overnachtingsplaats aan het water en kampvuur kan je maken bij de camper verder geen voorzieningen rustig geslapen
kleine plaats wc zo smerig we zijn doorgereden
goede plaats om dorpje van de kerstman te bezoeken half dagje ruim voldoende leuk om een nachtje door te brengen overzijde kan je sanistation gebruiken bij Shell station.
véél verkeerslawaai en af en aan rijdend vrachtverkeer we zijn doorgereden.
zeer leuk om te staan voor een nachtje mooi uitzicht op meer en bergen in de nacht nauwelijks verkeer geen last van gehad geen voorzieningen aanwezig
rustig gelegen en ook wij hebben geen restanten gevonden wél drie zeearenden gezien rustig geslapen
leuke plek waar je lekker kunt staan en zwemmen op het strandje aan de overzijde heerlijk geslapen 😃
leuk voor bakje koffie te drinken en daarna weer door wc aanwezig maar afgesloten wel vuilnisbak we zijn doorgereden
nog steeds mooie overnachtingsplek walvis safari is aanrader leuke vissershaven diverse winkels aanwezig en bakkerij op 200 meter in zijstraatje 😃
rustige overnachtingsplek met vuilnisbak veel caravans van vissers we stonden er met nog drie campers plaats genoeg kleine wandeling door heide landschap.
is mooie plaats maar wij hadden pech er ligt nog meer hout op de plaats maar plaats voor twee campers staat vol met boottrailers en stapels hout.
alleen voor overnachten winkels en burger king in de buurt
leuk dorpje mét een openlucht museum erbij prima om te overnachten mét wc en vuilnisbakken verder geen voorzieningen maar die heb je zelf
Sitecode: 11914
prima plek om te staan met sanistation en wc aanwezig strand goed bereikbaar rustig geslapen 😃
parkeerplaats voor de nacht ok strand onbereikbaar zijn 500 meter verderop gereden naar volgende plaats daar ook sanistation en wc strand goed bereikbaar via stalen trap rustig geslapen
mooie plaats met leuke souvenirs winkel en restaurant we hebben heerlijk geslapen alleen vuilnisbak weggetje naar beneden zéér glad stevige schoenen vereist!!.
kleine plaats werd ingenomen door Italiaanse familie met uitdraaide luifel vuilnisbak stinkt behoorlijk.
mooi plekje aan het water beetje verkeerslawaai tankstation en winkel op 100 meter. pas op met zwemmen sterke stroming en zéér diep alleen mogelijk tijdens stilstaan getijde!!!. geen voorzieningen.
veel verkeerslawaai helaas toilet schoon winkel op 100 meter het water kan je niet bereiken helaas. na een onrustige nacht weer verder
prachtige plek met schone wc afvalbakken en twee BBQ plaatsen en er is hout voor een gezellig kampvuur 😃
zéér veel lawaai we zijn ook doorgereden
rustig gelegen maar niet vlak bij het meer is eindje wandelen, wc aanwezig en BBQ plaats afval kan in hokje gescheiden worden .veel schaduw.
leuke plek om op doorreis te overnachten vlak naast de paardjes fabriek.
nog steeds een prachtige plek helaas negeerde een Duitse camper het parkeer gebod om met de neus naar het water te gaan staan en extra breed te staan zo konden er twee campers minder staan ook na verzoek van de beheerder geen reacties het was zijn plaats. beheerder zeer boos weggegaan en er zouden maatregelen komen. zo jammer dat deze soort mensen het verzieken voor de anderen.
we hebben buiten de slagboom gestaan scheelt 💯 kronen voor dezelfde faciliteiten behalve stroom en douche maar die hebben we zelf. betaling via automaat er wordt gecontroleerd 120 kronen voor 24 uur leuk stadje en zuurstok fabriekjes met pontje naar het eiland om te wandelen en fietsen is een aanrader.
mooie plaats gastvrij en ideaal voor wandel en fietsroutes stroomvoorziening vind ik ideaal de gebruiker betaalt komen zeker terug 😊
mooie gratis plaats met mooi uitzicht op de Schelde rustig gelegen en fietsroutes nabei
leuke plek plaatsen beetje krap maar voldoende zeer leuk winkeltje. wel wat verkeerslawaai van de snelweg. prima sanitair en sanistation mooie wandel en fietsroutes vanaf de camperplaats 😃
wederom een gezellige tijd gehad bij Mark en Rina geweldig mooi fietsen en wandelen hier komen zeker nog terug
mooie plaats vlak aan de Maas rustig gelegen ideaal voor het fietsen en wandelen volop documentatie over de Maas aanwezig prima wc en douche en sanistation. vriendelijke dame komt het geld 8 💶 ophalen. hebben hier vier dagen gestaan komen zeker terug 😊
mooie plaats en museum is een aanrader heerlijke wijnen bij proeven en aankoop flesje wijn museum gratis rustige ligging en alles gratis vriendelijke ontvangst wij mochten gewoon blijven staan dorpje en het meer zijn leuk om te wandelen
prachtige camping komen er al jaren ideaal voor het verkennen van de brenne inderdaad jammer dat vele meren droog staan.
helaas maar drie plaatsen meer verschillende leden jachthaven zijn niet zo op camperaars gesteld is duur geworden helaas leuke plek voor bezoek eiland tien gemeten
rustige camping vriendelijke eigenaren mooie plaats voor fietstochten sanitair was schoon . afwasplaats wat bladeren maar dat heb je in de natuur is zo schoon gespoeld. komen zeker keer terug.
Mooie plaats diverse palen met stroom. Waterkoppeling bij de havenmeester. Prachtige uitgangsbasis voor fietsen en wandelen. Prima Bakker aan de overkant van de Maas. Supermarkt op ongeveer 1 kilometer. Bordjes camping volgen
voor de zesde keer hier gestaan warme ontvangst en prachtige camping in voor en naseizoen voordelig camper tarief we komen zeker terug
mooie camping en leuk winkeltje erbij schoon sanitair en leuk om te wandelen en fietsen
Plaats is zeer mooi gemaakt zonder gebruik van elektriciteit kan je voor 2 euro 24 uur parkeren. anders kost het 8 euro per 24 uur. winkels en centrum vlakbij mooie fietsmogelijkheden. beneden zijn de plaatsen wat kleiner dan bovenop. als het volstaat mag je ook parkeren in de gewone vakken voor de andere camperplaatsen, dit heb ik nagevraagd bij de politie ter plaatse, maar wel een ticket van 2 euro kopen dan.
Sitecode: 20675
leuke plek, vriendelijke ontvangst
gewoon een gezellige plek, schoon sanitair en goede gratis wifi, broodjes kan je gewoon bestellen als je wenst leuke fietstochten te maken 😊
wederom gezellig gestaan, sanitair goed schoon en WiFi werkt gewoon en is gratis, fijne fietstochten te maken.
wederom gezellig gestaan Marc en Rina zijn super goede gastheer en gastvrouw gezelligheid troef hier prachtige uitvalbasis voor wandelaars en fietsers tegenwoordig ook leuk hoekje gemaakt voor koffie en thee te drinken en te kaarten. we komen zeker terug
super gezellig en vriendelijk beheerders; in voor en na seizoen camper 15 euro all-in
rumoerige plaats door verkeerslawaai verder probleemloos gestaan
leuke plaats aan het meer en haventje. laten we met z'n allen het netjes houden en afval meenemen en elders netjes in een container stoppen. drinkwater aanwezig. rustig gelegen en heerlijk zwemmen. ook leuk fietsen en wandelen.
mooie plek maar zeer druk winkels op loopafstand als iedereen gewoon zou parkeren zonder allemaal hekwerken rond de camper te bouwen voor huisdieren zouden er ook andere mensen kunnen genieten van deze mooie plek
geen fijne plaats voor campers langer dan 6 meter
mooie plek te overnachten rustig gelegen bakkerij op 150 meter deze is ma vrij vroeg open 0530 uur zat 0630 uur museum is leuk om te zien tijdens openingstijden museum toilet open.
heerlijke plaats zo rustig gelegen leuk klein centrum met spoorwegstation oude treinen kijk ook eens bij het stuwtje wij zagen daar de visotter en ijsvogel in de nacht helemaal donker geweldig schoon toilet en ook afvalbak aanwezig
grote parkeerplaats maar niet rustig we zijn doorgereden
rustig gelegen bij de fabriek op groot grasveld .
leuke plaats aan het meer heerlijk zwemmen , in de nacht rustig gelegen aan de weg overdag wat verkeerslawaai mooi toilet en wasbak en afval container 😀 picknicktafel aanwezig.
leuke overnachtingsplaats voor de nacht.
gratis Sanistation bij de camping vijf kilometer verderop
mooie plek om te staan winkels vlakbij walvis safari een aanrader we hebben potvis en orka's en Papegaaiduikers gezien leuk om naar bleik te fietsen
prachtige plaats rustig gelegen aan de Noorse zee regelmatig dolfijnen te zien en mooie wandeling te maken sani station vijf kilometer verderop kleine Zweedse wc aanwezig
leuke overnachtingsplaats lekker gezwommen in de zee geen sani mogelijkheden wel wc en afvalbakken en BBQ mogelijkheden aan het strand
Leuke plaats, en de camperplaats is zo goed als klaar zeer vriendelijke ontvangst , en de rondleiding in het fort en een biertje proeven in het proeflokaal is een aanrader. Leuke startplaats voor fiets en wandeltochten.
Leuke camping, vriendelijke uitbaters en ook broodjes service, veel fiets en wandelroutes om te maken. 😊🚲
Gisteren aangekomen en een geweldige ontvangst door havenmeester Jaap, wat een fijne plaats om te staan, bijzondere gastvrijheid en mooi uitzicht op het water eiland Tiengemeten is een aanrader voor vogelliefhebber. 😀
wederom hier gestaan kan niet beter voor ons, want Mark en Rina doen er alles aan om het gezellig te maken overdag zelfs reeën op het veld prachtige wandelingen en fietstochten kan je hier maken volop documentatie bij Rina verkrijgbaar.
Je mag nog steeds een nachtje staan hier, heel rustig na sluitingstijd
Mooie plaats en veel ruimte, prachtige natuur en veel vogels en planten
hele leuke plaats om te staan Flor werkt eraan om alles nog wat beter te maken niets is hem teveel fietsen is soms pittig maar bijzonder mooie omgeving we komen zeker terug
Heerlijk om weer op een van onze favoriete plekjes te staan; alles weer prima voor mekaar hier.
wij komen hier al vele jaren prima plaats vriendelijke mensen en mooie fietsroutes vanaf de camperplaats
Afgelopen zomer hier overnacht op doorreis naar zweden, prima plaats, rustig en bakker dichtbij.
Heerlijk om hier weer te staan, prachtige plek en leuke eigenaars. Super schoon sanitair en rustige omgeving. Prachtige fiets en wandelroutes.
Leuke plaats, schoon sanitair en super vriendelijke mensen. Ideaal voor mooie fietsroutes.
geweldige ontvangst leuke plaats om te wandelen en fietsen komen zeker terug
Geweldige ervaring. We hebben geluk gehad. Mooie zonsondergang. Andere dag werd het rond de middag mistig en dan zie je werkelijk niets meer. We betaalden 58,45 euro voor camper en twee personen. Volgende 24 uur kost dan maar 100 kronen. Wij vonden 24 uur voldoende, omdat het ook niet donker werd heb je voldoende tijd voor alles. Gratis leuke film en museum.
Inderdaad wc en douches worden nauwelijks meer schoongemaakt. Oude havenmeester Äke is met pensioen en dat is te merken. Wij komen hier al drie jaar, maar zijn nu na 1 nacht weggereden. Jammer van de plaats.
Als alternatief voor de werkzaamheden aan de haven, een leuke plek aan de rand van het meer. Wc spoelen mogelijk bij de haven. Soms beetje lawaai van de houthandel. Rustig geslapen.
Inderdaad, het is nu een camping. Kost 300 kronen per dag. Wij zijn doorgereden.
plaats is mooi opnieuw aangelegd we hebben heerlijk gefietst en rustig geslapen. Het was beetje vol ivm weekend van NKC we hebben beetje verderop op parkeerplaats gestaan geen probleem
Wederom staan we weer hier zoals altijd super gezellig en hartelijke ontvangst; gewoon thuiskomst gevoel voor ons.
Leuke plaats als de jachthaven vol is rustig gestaan met nog 15 andere campers.
Net aangekomen. Wat een vriendelijke ontvangst! Mooie plaats aan kanaal en fietsroutes. We blijven lekker even staan hier😁 Vlakbij uitkijktoren voor edelherten te spotten!
Leuke plaats; voor de tweede keer hier en wederom leuke ontvangst en heerlijk gefietst weer. We zijn de laatste gasten dit jaar hier. Helaas moeten ze tijdelijk sluiten. graag tot volgend jaar!
Heerlijk om hier weer te staan, wederom hartelijke ontvangst. Niets dan lof voor deze camperplaats zo zouden er meer moeten zijn.
Na een paar geweldige dagen, dankzij Monique en haar boefje Jack, gaan we weer verder. Echt een aanrader hier !!!!! Alles aanwezig en goede wifi. Wij komen zeker nog terug hier!!!!!
Sitecode: 20384
Mooie plaats, alle voorzieningen aanwezig. Wel wat verkeerslawaai.
leuke plaats en vriendelijke beheerders die je overal mee willen helpen. zo ook ons met schotel opnieuw instellen, we komen graag een keer terug.
Wij staan er nu, zoals altijd. Super gezellig, kan niet beter.
Wij zijn hier al diverse malen met de camper geweest en nooit problemen gehad; juist het tegenovergestelde: wat een vriendelijk mensen!!! Daar kunnen veel andere camperplaatsen een voorbeeld aan nemen.
Wij staan hier nu. Wat een geweldige ontvangst hier, zelden zo meegemaakt. een dikke tien verdienen ze.
Wij hadden de primeur om als allereerste camper gasten op deze gloednieuwe leuke plaats te mogen staan. Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaars met koffie en koek. We stonden hier met de paasdagen en werden op beide dagen leuk verrast met een attentie. Kortom we hebben hele leuke dagen gehad en komen zeker nog eens terug hier.
Wederom lof voor de havenmeester. Prima plaats en nog meer plaatsen dan in april dit jaar. Tip: bezoek ook eens het mijn museum in beringen zeer de moeite waard!!
Een mooie plaats aan de jachthaven, een super vriendelijke beheerder en leuke taverne. Leuke markt op zaterdag en op zondag een rommelmarkt. Komen hier zeker terug.
een prima camping met zuiver sanitair en vriendelijke beheerder wij betaalden 11,40 inclusief stroom 8 amp je moet 20 euro borg betalen voor de sleutel van sani gebouw en toegangs--poort maar krijg je natuurlijk terug bij vertrek, de bakker zit op 150 meter afstand. je kan leuke stads wandeling maken info bij toeristenbureau.
Sitecode: 2051
Mooie plek met openbaar toilet ligt direct aan de mooie fietsroute
Inderdaad een mooie grote plaats. In de zomer kun je staan waar je wil. Toen wij er stonden was de sani gratis, iedere druk op de knop gaf 15 minuten water en stroom. Zal waarschijnlijk wel een storing zijn geweest. Wij hadden dus geluk gehad.
een prima serviceplaats.
een mooie plaats voor de ingang van de camping. Voor sani en gebruik wc en douche betaal je 7,40 voor twee personen. Beheerder zit er alleen in de avonduren. Een leuk dorpje om te overnachten en te wandelen.
wij hebben boven gestaan omdat het onder nogal naar rioollucht stonk !! Wij vonden het heerlijk zo stil en een geweldige wandeling kunnen maken.
wij zijn hier weekend van 9/10 juli geweest. Een prima plaats, maar niet meer gratis. Je moet een plaats huren voor 5 euro; daarvoor krijg je stroom en water en kun je lozen evt. Ook zonder stroom en water dien je de 5 euro voor 24 uur te betalen er word op gecontroleerd! Het ticket dien je achter het raam te plaatsen. Op zondag is er een leuke rommelmarkt in het centrum.
inderdaad het is verboden om op de Wilfordskaai te staan, als alternatief een zeer ongezellig plek bij politie bureau.
een grote parkeerplaats vanwaar je mooie wandelingen kan maken. wij stonden er van 6 tot 7 mei 2011.
zeer leuke maar drukke plaats we stonden hier 21 en 22 april 2011, als er geen plaats is kun je verderop op de gewone parkeerplaats staan de hoogte boom is aan een kant weggehaald. de twee dagen dat wij er stonden is er helemaal geen bakker geweest!!!