@Borgmans
- 2018
We stonden hier van 27 tot 29 december. we hadden wat moeilijkheden met de code op te vragen,maar een telefoontje en een vriendelijke dame stond binnen de 5 min.bij ons. Ze gaf ons de code voor in te rijden,en voor voor vertrek moesten we aan het zwembad gaan afrekenen. Super mooie nette plaats met electric en water voor 15 euro. groetjes Linda en wim
Een mooie plaats om te staan ,met een mooi uitzicht op het kanaal. In de winter raden wij het niet aan om hier te staan,wc en douche ijskoud!!! De kilowatt is beperkt per dag wat wel spijtig is.
Wat een mooie camperplaats .alles aanwezig wat je nodig hebt. Het sanitair is heel netjes Wijj hebben mooi gefietst, langs mooie bospaadje.je kan hier alle richtingen uit.
Inderdaad de eigenaresse doet haar best,ze was heel vriendelijk. We mochten zelf een plaats gaan uitkiezen (grote staanplaatsen) Ze gaf ons direct informatie, busvervoer of fietsroute voor Rouen. sanitair proper wat bij ons een must is. Een mooie plek als je op weg bent naar huis. .
mooie en rustige plaats(pik donker in de avond en nacht)daar mag wel wat licht zijn. Wil je douchen dan moet de eigenaar wel aanwezig zijn op uren die hij doorgeeft.dat was na een hele warme dag niet zo.We hadden zo naar een douche verlangt.
Prachtige grote camping.Wat een rust zonder honden! Een dikke 10.
Een pracht camping. Mooi en proper zwembad,sanitair wordt elke dag goed onderhouden plaatsen zijn groot en waterpas. Enkele km.fietsen en dan zit je in het dorpje Dax waar er gezellige terrasjes zijn.
prachtige CP. Spijtig dat er in de winter geen verwarming in de sanitaireblok Is. Mooie fietsroutes naar Apeldoorn.Een oplaadpunt voor de E-fietsen zou ook een pluspuntje zijn. TOP
Heel vriendelijk ontvangst ondanks het late uur (22u). De havenmeester stond al direct klaar met de info voor de camping en het stadje Hasselt.
Het is hier geweldig om te staan. WiFi kan beter. We komen zeker nog eens terug om de mooie uitgestippelde route te fietsen. Vriendelijke uitbaters TOT DOE ZO VERDER.
Poldervallei veel te duur 24€ voor één nacht elektriciteit te laag amper 6 amp maar ijskast en elec. verw gaat niet samen regelmatig zekering die uit springt, gaan reclameren en je zult het ermee moeten doen was het antwoord ! voor mij gedaan met poldervalei 👎👎👎