@Boria
Op 2/5/26 aangekomen. Registratie via Internet voor mijn beperkte Frans moeizaam Maar lieve locals Hielpen mij. Geweldi uitzicht Basis voorzieningen Ok Jammer dat niet elk dorp in de E.E.G Deze faciliteiten hebben voor Campers Aan te raden voor fietsers
Camperplaats is helaas gesloten. B&B is open Wij hebben ons 2 dagen heerlijk laten verwennen door Alfonso en Urszula Ontbijt en Home cooking geserveerd met een fantastische view is gewoon zalig
Netjes Geen WC Alles geautomatiseerd Contact via Whatsapp. Na Opgave gegevens Automatische slagboom met knop voor ticket.Afrekenen via betaalautomaat Geen persoonlijke ontvangst eind maart Stroom op sommige plaatsen aanvraag via Whatsapp.
Al de reviews kloppen maar we hebben zelden zo goedkoop op een camperplaats gestaan zo dicht bij zee Geen faciliteiten, maar een mooi uitzicht Veilig gevoel wij waren hier 25/9/24
wij hebben hem niet gevonden Bijna niet te bereiken Misschien verkeerd gereden, maar volgens ons bestaat hij niet meer
Een fantastische Camperplaats Proper Klein Rustig op 16/3 en ook nog gratis. Laten we dit met z’n allen respecteren.
Een mooie camping in de natuur, op loopafstand naar een stadje. Redelijk grote plaatsen. Fietspaden in de buurt. Voor herhaling vatbaar!