@Born-Drost
Sitecode: 195887
Een heerlijke plek: uitzicht over t water met voortdurend voorbij varende boten. Ondergaande zon. Zwerm spreeuwen. Heerlijk. je kan vissen, suppen etc. Met een vaste bodem 😂 geen geblubber tussen de tenen 🥴 sanitair was netjes. 3.5 km van supermarkt & knus plekje in Langweer (mooi hardloop actie). Wat mij enorm opviel (na 3 week Denemarken/dld) dat iedereen vriendelijk is. Er wordt voortdurend gegroet 🙋
We waren op doorreis. Mooi verzorgde plek. Schoon en ruim sanitair. Vriendelijke eigenaren.
Prima plek voor 1 nacht. Zwembad ernaast en supermarkten op loopafstand. We waren op doorreis. Geen douche of wc
Prima plek. Leuke wokkel toren. Lake view was een ruim begrip😂 er staan bosjes tussen het water en de camperplaatsen. Op de vraag hoeveel dagen blijven jullie, antwoorden we 3, maar achteraf bleek dat ze nachten bedoelden 🥴 . Het was wel even een gepuzzel al die vragen die je door het inchecken loodst. We hadden tijd nodig om te vertalen én na te denken en konden dan weer vooraf begonnen 🤔 maar t is gelukt (net als stroom, via pasje)
Super gastvrij. De plekken zijn prima (kan smal als je met 2 op een plek staat). Eieren, honing en liefst cash. Wasmachine aanwezig . Wij voelden ons door de gastvrijheid welkom
het park is prima. Alleen vol en we werden naar een soort reserve veld gebracht. douches (betaald) en wc prima. ondanks dat het er mooi bij ligt kunnen wij de sfeer niet voelen. we wilden wassen maar met 6 euro aan munten op zak werden we verwezen naar de camping ernaast. wasmachine niet gevonden.
We hadden nog plek maar uur later was park vol. Je staat op elkaar maar prima en vlak. Mooie haven met gezellige cafeetjes. Mooi groen stadspark ernaast om doorheen te struinen. Dorpje Holm met klooster (500 mtr) is aanrader. Douches zijn bijzonder (4 cabines met gordijn en algemene ruimte voor spullen). Is prima. We wilden wassen maar moest met een muntje die alleen s ochtend (8.30-9.30) bij havenmeester te koop is 🤔. 28 euro incl
Het was rustig en we konden makkelijk een plek vinden. Overigens oogt het best vlak. Mini golf, klimbos (gaaf) en pannenkoeken restaurant op park aanwezig. Sanitairgebouw is verouderd maar heb super heerlijke douche gehad (vrouw, rechts 😂). S avond hebben we 6 km om park gelopen (park uit rechtsaf en dan bij P rechtsaf bos in). Super gaaf stuk bos! Je kunt doorlopen tot een huis waar je een watertje oversteekt. Dan is de keuze terug of door).
Ok, je bent zo in het centrum, een supermarkt dichtbij en walvisjes om te spotten. Inchecken gaat makkelijk (vergeet idd kaartje niet voor het raam te leggen) en prijs is prima. Wij stonden met neus naar straat: veel lawaai, gepraat, luidruchtig. Tot laat en de autos rijden best hard en veel) Wc in de buurt. Douches vonden wij te ver om te lopen (om deze toegankelijk te noemen). Prijs prima dus voor 1 nachtje en bezoek stadje prima
Een top camping. 395 kroon (53 euro) incl stroom. Netjes en schoon sanitair (gratis douches). Super lieve eigenaar. Mooie omgeving met wandelroutes. Lekker ijs en je kunt er s avonds eten of het dorpje inlopen voor een hapje 👌ook kano verhuur.
1 nachtje gestaan. Het is even zoeken (haakse afslag van de weg) maar we hebben helemaal alleen in de tuin gestaan. Naar eigenaresse gezwaaid. 13 euro excl stroom (wil ze cash, dus handig om contant geld mee te hebben). Rustige en verzorgde plek. Je hoort de weg maar zelf hebben we er geen last van. Stigegolf gespeeld. (Is een klein speeltuin en skeltertje). Geen douche. Prima wc en afwasplek. 2 stroompunten. Prima plek
Bijzonder dat deze camping weinig bezoekers heeft. Je staat aan een klein watertje waar je mag vissen. Er ligt een supbord, een bootje en een waterfiets. Sanitair is netjes. 160 kroon inclusief stroom en douchen is gratis. Prima voor 1 nacht.
Per ongeluk terecht gekomen, maar de sfeer is super top. Relaxt, vriendelijk en gemoedelijk. Sanitair (1 douche en wc) is verouderd maar werkt prima. 20 euro en makkelijkst is cash. We hebben enorm genoten van de relaxtheid.