@BosMan55
- 2023
Goede parking voor niet te grote campers. Hoewel de grond hard is kom je in deze tijd van het jaar wel vast te zitten omdat de kleigrond erg glad is. Wij zijn op de rijweg blijven staan. Er staat 1 camper al voor langere tijd zo te zien. Later kwam er ook nog een andere camper bij. Dus vrij stil nu, ondanks de weg. Wandelen kan je hier ook, zeker met een hond. Ronde om de roeibaan duurt ruim een uur. Daarnaast is nog een wandelgebied.
Alles is al gezegt, prima verbijfplaats ook voor meerdere nachten. Douche is kort maar goed heet en harde straal, maar wel mag er een betere trekker komen. Ook kan je een goede wandeling met de hond maken. Behulpzame aardige eigenaar de met je meedenkt, een probleempje oplost en je over wandelingen in de omgeving kan vertellen. Wat ook fijn is dat de prijs nog steeds klopt!
Teleurstellend, kleine plaatsen, die na regen ook erg drassig zijn en modderig worden. Geen vlondertje te bekennen evenals de eigenaren niet gezien. Wel heet water in de afwasruimte, maar in de douche houdt het niet over en lijkt de straal op die van een tuinsproeier. De voorzieningen zijn er, maar daarvoor is de prijs te duur (22 euro incl. hond). 1 van de weinige plaatsen waar je ook voor de hond moet betalen. 's-Nacht stil en geen vuurwerk.