@Boschcamper1
- Bürstner Ixeo Time it 700
- 2016
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Rustig gelegen. Aardige eigenaresse. Prijs-kwaliteit is oké. Grote camperplaatsen op gras. Verharde loosplaats voor grijs water. Daar is ook de uitstort voor chemisch toilet: PVC-buis met trechtervormig uitgietmond die (door de vorm) lastig uitgiet; gespetter. Niet verwarmde toiletten, wc en overdekte afwasplek dichtbij. Verwarmde douche (te) ver weg. Gezellig centrum (met supermarkt) dichtbij. Prima uitvalsplek voor fietsen en wandelen.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
29/8: 3 nachten gestaan. Vorig jaar ook. Gewoon goed. Op werkdagen was het rustig (einde seizoen) maar drukker in het weekend. Als lid van de First Camp keten boekten we on line 3 nachten voor de prijs van 2. Grote plaatsen. Verwarmd zwembad. Servicehuis 2 is van alle gemakken voorzien. Coop supermarkt op 800m. Centrum Helsingborg is een aanrader en op fietsafstand. Aanbevelenswaardig.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
14/8: 2 nachten. Prima stek met mooi uitzicht over het meer. We bezochten reeds meerdere First Camp locaties, maar deze staat niet in de top 5. Sanitair schoon maar wat gedateerd. Plaatsen niet al te ruim, maar voldoende voor onze 7m camper. Prijs redelijk (voor ons als First Camp member). Redelijke Coop supermarkt op 3.7 km fietsen (bult op). Veel families met kleine kinderen. Leuk haventje met pleziervaartuigen. Fiets- en wandelmogelijkheden.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
18/8/2026. Hier hebben we 2 nachten gestaan. Het is een van de grotere campings van de First Camp keten. Het loont om lid te worden: leuke kortingen zoals 3 nachten voor de prijs van 2 en 65+ korting. Camping en voorzieningen zijn oke. Grote plaatsen en goed sanitair. We bezochten het nabij gelegen eiland Visingö maar los van de Viking-ruïne was er niets te beleven. Alleen bij de veerstoep vonden we koffie. Einde seizoen en alles dicht.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
10/8/2026. Een nacht gestaan. Conform de reviews van de laatste voorgangers, dus goed. Voor een overnachtingsplaats was het voor ons prima. Het zwembad was deels gesloten; einde seizoen. Dat was ook merkbaar in het dorp. Winkels in het dorp op loopafstand. Wij zouden er wel weer gaan staan.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie en fijne plek om te staan (2 nachten). Voorzieningen zijn top en alles gratis. Levendige locatie ondanks de wat afgelegen ligging. Het restaurant is best wel een beetje aan de prijs maar gelukkig was het eten erg lekker. Kortom ik kom hier zeker terug!
Mei 2026
Bert en Jolanda doen het heel goed. Wij stonden hier 3 nachten met stralend weer. Op de camping hadden wij een mooie (verharde) plaats, hoewel niet op de camperplaats maar op een locatie met een mix van caravans, tenten en campers. Wel zo gezellig. Stroom en water binnen 10 meter. Schone, warme douche met ruim voldoende douchetijd voor € 0,50 (muntjes). Verder ook prima sanitair. Goede uitvalsmogelijkheden voor fietsen en wandelen."Weerkom'n!"
Wij stonden hier 2 nachten in een droge periode. Onverharde ondergrond; grasland op klei. Keihard. (Hoe zou dat met regen zijn?) Voldoende plaatsen, ongemarkeerd. Vrije keuze. Zicht op de Grebbeberg. Geurt is een vriendelijke en behulpzame gastheer. Sanitair in containervorm, schoon. Warme douche op €0,50 munten: voldoende tijd. Een dakje boven de afwasplek zou fijn zijn. Wel bedrijvigheid rondom maar dat weet je als je bij een boer kampeert.
Nette plaats met alle nodige voorzieningen. Herkenbaar wat vorige reviewers hebben geschreven t.a.v sanitair en verkeersgeluid. Bij duisternis is er erg weinig verlichting. Lastig op weg naar het sanitair in de nacht: kans op onvrijwillige 'tewaterlating'. De tekst van de gebruiksaanwijzing in de herendouche is niet meer leesbaar; kostbare minuten gaan verloren bij het uitvinden hoe de douche werkt. Verder alles oké; leuke plek. Aanrader!
Grote camping met veel stacaravans. De plaatsen voor campers zijn dicht bij het meer en bij het restaurant (beperkt open). Aardige eigenaresse die Engels spreekt en een kiosk beheert. Verse broodjes op aanvraag. Mooi uitzicht over het water & bootverhuur. Sanitair is matig; schoon, maar erg weinig en verouderd. Supermarkt en benzinepomp in Torsby. SKR 450/nacht all-in (stroom, vullen en lozen water en toilet). Voor ons waren 2 nachten genoeg.