@BosjesEde
- 1975
Juli 2026
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Wat een fijne plek om Kopenhagen te bezoeken! Er is volop ruimte en het is heerlijk om op het gras te staan. Alle voorzieningen zijn aanwezig en met 20 minuten fiets ben je in het centrum van de stad. Wij betaalden contant en kregen daardoor 10% korting. Voor twee nachten, inclusief stroom, betaalden we 470 DKK. Zeker een aanrader!
Juni 2026
3 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Wij zijn op reis naar Denemarken en dit is een fijne en goed verzorgde camperplaats voor een overnachting. Alles is aanwezig wat je nodig kunt hebben. Daarnaast is het een uitstekende uitvalsbasis om met de fiets naar het centrum van Lübeck te gaan CITTI-PARK bedank.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Prachtige camperplaats met goede voorzieningen en een ruim uitzicht. We waren er met Pasen en kregen als verrassing een paasbroodje – super attent! De vriendelijke eigenaren zorgen voor een warm welkom en zijn nog volop bezig met het verder opbouwen en verbeteren van de plek. De omgeving is perfect om te wandelen, fietsen en er is veel te ontdekken. Echt een aanrader, we komen graag terug!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

mooi ingerichte plek voor de camping, bakker en fietsenwinkel naast de plek. wifi is beperkt gratis, daarna betaald. Tijdens een wandeling in het dorpje konden we het traditionele cake bakken zien (gateau a la brouche)
2022
mooie lokatie, wifi werkt niet. winkel bichtbij, door de week is er in het door 's avonds weinig te beleven