@BosjesEde
- 1975
Prachtige camperplaats met goede voorzieningen en een ruim uitzicht. We waren er met Pasen en kregen als verrassing een paasbroodje – super attent! De vriendelijke eigenaren zorgen voor een warm welkom en zijn nog volop bezig met het verder opbouwen en verbeteren van de plek. De omgeving is perfect om te wandelen, fietsen en er is veel te ontdekken. Echt een aanrader, we komen graag terug!
mooi ingerichte plek voor de camping, bakker en fietsenwinkel naast de plek. wifi is beperkt gratis, daarna betaald. Tijdens een wandeling in het dorpje konden we het traditionele cake bakken zien (gateau a la brouche)
mooie lokatie, wifi werkt niet. winkel bichtbij, door de week is er in het door 's avonds weinig te beleven
Zeer mooie camperplaats en een zeer mooie wijnproeverij. Aardige Schotse jongedame voor vertaling in het Engels. Bedankt Francesco voor de mooie plek en goede wijn. Bedankt Yvonne & Henri en hond Carley
ziet er mooi uit, helaas ondanks vooraf mail contact (2 dagen van te voren) konden wij niet terecht. Het hele terrein was afgehuurd voor een bruiloft. Zo zie je maar weer je weet van te voren niet waar je slaapt als camperaar, dat is het mooie van deze manier van vakantie vieren.
Mooie plek, alles inclusief, 9 euro, korting bij meerdere nachten tegelijk boeken. mooi fietspad naar Bergerac
Mooie plek, ivm covid-19 Maar 1 camper per 2 plekken. tijdelijk gratis. sanizuil is buiten gebruik.
prachtige plek. vriendelijke, behulpzame leiding
per 1 maart 2020 is de camperplek opgeheven. voorzieningen zijn niet meer te gebruiken
Prachtige camperplek
Helaas is deze tijdelijk niet bereikbaar.
We zijn hier van 15 tot met 17 augustus 2017 geweest. Er is een moderne douche gelegenheid bij gekomen. De camping wordt veel gebruikt door wandelaars. De bus en de treinverbinding zijn op loop afstand. Het uitzicht op de hoge Tatra is bijzonder mooi. Je kunt alleen contant betalen. bij de receptie spreken ze naast Tjechies ook prima Duits.
Wij zijn hier op 19-8-17 geweest, Er is een nieuw toilet gebouw, het blijft een Tjechische camping dus met gordijntjes voor de douches en toiletpapier aan de buitenkant. De prijs is 340 kroon per nacht incl. stroom. Met Engels kun je bij de receptie en in de restaurants prima terecht.
Mooie zeer verzorgde locatie. Schoon sanitair. Toeristische informatie op locatie aanwezig.