@Bosw8er-Borculo
- 2023
Heel vriendelijk ontvangst 2 nacht gestaan incl stroom 24,50 Saniter verouderd maar wel schoon Groet Anneke en Henry
Voor de tweede keer hier, omdat mijn vrouw haar dochter ook in Beerta woont, is dit zoo mooi te combineren voor een nacht. Wel jammer dat alleen de plekken aan de waterkant verhard zijn. De andere kant is heel ongelijk Groetjes van Anneke en Henry
Mooie rustige plek. Liggen veel geocachers in de buurt. Hier 1 nacht gestaan met 2 personen incl stroom 12 euro Vriendelijke eigenaresse Wc en vers water aanwezig
Op door reis na Denemarken hier goed gestaan voor 14 euro zonder stroom. Jammer dat de plekken bij het water al bezet Verder fijn in de zon gezeten, en nog even wat geocache gezocht Groetjes de boswachter uit borculo
Hier 1 nacht gestaan op doorreis na Denemarken, er is stroom voor 4 campers en de andere 4 hebben geen stroom. Plek kost 5 euro voor de 24 uur. Stoom 1 Kwh uur voor 1 euro. Bakker zit op loopafstand. Mooie schone plekjes Groetjes uit borculo
Aardige mensen erg mooie plekken. Veel groen. Alles is netjes verzorgd, elke camper plek water en stroom Toilet gebouw schoon. Doche 5 min Heb hier 2 nachten gestaan. Voor 1 persson. Met stroom en gratis doche, Voor 37 euro
Wat een ruis en ruimte hier, wel jammer dat er maar 5 stroom plekken zijn, en maar 1 openbaar toilet. Werd eind van de dag verwelkomt door de gastvrouw wie de financiën deed, 1 nacht gestaan 12 euro en voor de stroom 4 euro. Dat zijn aardige prijzen Als ik weer in de buurt ben kom ik zeker nog eens terug. Groet Henry uit Borculo
Na een paar dagen in Nunspeet hebben gestaan, was ik eerder klaar met mijn hobby. Zocht in de buurt nog wat op, in in en rond Harderwijk lagen nog genoeg cache. Gezocht op een camper plek en kwam op deze plek uit met heel veel positieve reviews. Hier aan gekomen, wat een ruimte, en wat een rust. In de na middag kwam de beheerster om de financiën af te wikkellen. Wel jammer dat er weining sanitêre voorzieningen zijn. Groet Henry
Hier in de buurt liggen veel nieuwe geocachers, en aangezien dat ik veel van geocache houd,. Deze camper plek op gezocht, hier voor 2 nachten gestaan, heerlijk rustige plek. Had mazzel het weer was prima te doen met de fiets. Mooie schoon toilet gebouw
We hebben hier 5 nachten gestaan voor 151 euro incl. Stroom met 2 personen, douche zwembad was gratis, mooie rustige camping. Wifi signaal was slecht op de camping hier moest je voor betalen, 10 uur Wifi voor 5 euro. Soms viel het signaal gewoon weg. Je kon je kleding wassen en eventueel drogen 5 euro per munt. Ons advies loop eerst over de camping kijken waar je wilt staan, anders krijg je een plek toe gewezen, later verrassen is dan erg moei
Mooie cp, in hartje Kortrijk. Was een mooie zaterdag markt. Er genoten hier. Zeker een aanrader
Hier 2, nachten gestaan. Erg mooie plek. Maar jammer van de vliegen, tekens wanneer de de camper in of uit wilde kwamen er wel vliegen mee na binnen, heb er wel 50 dood gemept. Een wijze les voor de volgende keer, niet weer bij een stal waar vee staat. Groet Henry weenink
Na het lezen van de resensie, hier na toe gegaan voor 2 nachten. Mooie schone camper plek. Erg vriendelijke eigenaren. Min punt jammer dat er geen afwas gelegenheid is buiten. Waar je met zijn allen gezellig staat af te wassen. Verder geweldig vermaakt, mooi dicht bij het centrum Groet de bosw8er uit borculo
Dit is toch wel 1 van de mooiste camper plekken wie we hebben gehad, mooie verharde plekken voor de camper. Naast de camper veel gras. Erg schoon sanitair. Eigenaar zeer behulpzaam, vriendelijk en je krijgt veel uitleg over de omgeving. Hier 3 nachten gestaan. Met de fiets na de boot is een half uurte. Om na Ameland te gaan. Geo Groet uit Borculo
Heerlijk rustig gestaan, jammer dat de camperplekken na het toilet gebouw geen afscheiding heeft, nu lopen de camping mensen gewoon alle kanten langs de camper om bij het toilet gebouw te komen, daarvoor 1 ster minder groet de boswachter uit Borculo
Prima camping vriendelijk personeel, sanitair is wat verouderd, maar wel schoon. Daar gaat het om. We stonden hier voor 24, 50 incl stroom en toeristenbelasting. We waren er vanaf 10 uur al welkom. Vond het douchen wel aan de prijs, een euro voor 5 min
Zaterdag aan gekomen , we vroegen of we eerder na onze cp mochten dat was geen probleem. 0mdat het nog nat was op de camperplaatsen stonde we op het verharde gedeelte, stonden ook meer campers. Het is een mooie camping erg rustig, douche en wc wel iets verouderd, maar super schoon. . zeker een aanrader gezien de prijs. Het was inclusief stroom we kregen 4 douche muntjes voor 2 nachten. Bedankt jullie gastvrijheid groetjes uit Borculo
mooie camping,mocht kiezen camperplek van 17.50 of een camperplek van 30 euro aan het water. ik ben hier gekomen voor het geocachen. dus een plek van 17.50 is prima. mooi schoon sanitair. vriendelijke mensen
Hier heerlijk gestaan. voor 2 nachten. wat een fijne mensen hier. Staat een kapel met de prijs en de OR code wie je kan scannen. en klaar. Hier vertrouwen ze de mensen dat ze eerlijk alles betalen, waar doen ze dat nog.
Erg vriendelijke haven meester stond ons te woord. Wauw wat een mooie plek zo dicht bij het centrum, het staat nu deze maand nog goed vol. schone toilet en douche wordt goed onderhouden. We kunnen zelf nog een wasje draaien, daarna de was in de droger. heerlijk weer schone en frisse kleren . in de zomer maanden zal het hier erg snel vol staan
Hier samen met Anneke, vijf nachten gebleven, een erg mooie boeren camping. Het sanitair was erg schoon. En het eten in het restaurant was ook niks op aan te merken, we kregen service tot aan de camper. Kortom het was een leuke vakantie voor ons, zo gauw hier weer nieuwe geocaches worden uitgezet komen we terug. groetjes uit Borculo
Dacht laat ik deze camping eens boeken voor 2 nachten, na geboekt te hebben , meteen een betalings verzoek. Dit is mijn 3De camperplek, en meteen de duurste. Na mij gemeld te hebben aan de receptie, persoon was erg vriendelijk, je kreeg weinig uitleg, was anders gewend. Sanitair is waar je staat schoon, als je maar niet na boven kijkt, jammer dat je voor douchen en de vaat betalen moet 0,50 cent.
Sitecode: 82081
vriendelijk ontvangst, dit is mijn 2de camper plek. pas geleden een camper gekocht. mevrouw liep netjes mee waar ik de camper mocht neer zetten, toilet gebouw zeer schoon. Heb ze meerdere keren per dag zien schoonmaken. groetjes uit borculo