@Boswagter
- 2020
prijs klopt niet. 28 euro of 3250 Dinar inclusief electra 4 amp vind ik aan de hoge kant. 1 douche voor 5 campers is te weinig
wat een gastvrijheid hebben we hier ervaren. prima plek om Berat te bezoeken
fijne camping met heerlijk zwembad. vriendelijk ontvangen door Susan. sanitair schoon. Lidl om de hoek en Boedapest makkelijk te bereiken met openbaar vervoer.
prachtige plek met wandelmogelijkheden
krappe, troosteloze plek geen voorzieningen wij zijn weer vertrokken
te dure camping voor wat het is. 45 euro cash of 50 euro met pin en dat op 30 september. 3 minuten douchen🫣
prima CP aan een riviertje, nabij het dorp. Aan het begin bij de jeu de boule baan kun je water tanken. lozen is niet mogelijk.
prima plek in een mooie omgeving. alles aanwezig en dat voor 3 euro. betalen bij toeristenburo of via de app
Vriendelijk ontvangst. Alles wat een camperaar nodig heeft is aanwezig. Restaurant is een aanrader, zowel voor diner als ontbijt.
mooie plek vlak bij de stad. watertrappen voor de CP deed het prima
mooie plek, mooi wandelgebied
Mooie plek vriendelijke eigenaar. Mogelijkheid om veel vogels te spotten waaronder ook de zeearend en de otter. Zeer net sanitair. Goeie wasmachine/droger. alleen jammer dat er geen mogelijkheid is om toilet en grijs water te lozen. anders zeker 5 sterren.
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaars .Je kunt er je was doen, douchen en zelf eten koken.De omgeving is weergaloos en voor de vogelliefhebbers een paradijs.Enige nadeel van de camping is,je kunt er niet lozen.Van ons een dikke 4 sterren.
Met dank aan de gemeente van Ziri,wat een schitterende locatie,met alles erop en eraan.Zelfs de wifi was perfect,er zullen altijd mensen zijn die iets te klagen hebben,laat deze dan in Nederland blijven,waar een CP. al bijna een camping plaats is.