@Bouwmeester47
Alle reviews kloppen, enthousiaste mensen, netjes en veelbelovend voor de toekomst (als straks alles af is !) is nu al mooi. Ook heerlijk restaurant ,waar we met onze herder naar binnen mochten (top!) Zeer gastvrij!! s, middags aan de borrelplank en biertje en s, avonds ook heerlijk gegeten ! Cafetaria ook helemaal lekker en dat allemaal voor je neus (das nog eens vakantie ;) Ook heerlijk gewandeld door de bossen ! Bedankt en zeker tot ziens!
wij betaalden 33 euro per nacht 2 personen 1 hond en stroom. mochten zelf plaats uitzoeken. pizzeria zit sinds 2 jaar dicht! geen mogelijkheid om te eten op camping, of je moet het laten bezorgen. bierstube is s, middags al open.( bieden ook geen eten aan !) meer om te zwemmen. verder alles aanwezig., munten om te douchen (5 minuten wordt gezegd) maar krijg nauwelijks tijd om haren uit te spoelen/3 minuten denk ik)
omgeving prachtig uitzicht. maar hier helaas geen rust gevonden. ze hebben daar een"medewerker" in dienst die ineens achter je stond als je zat te lezen ( en je een naar onderbuikgevoel gaf ) wij zijn eerder vertrokken. camping is eigenlijk een beetje vergane glorie, jammer want de plek is echt prachtig.
helemaal met Ruud en Linda eens ( zie review) vond de ontvangst uiterst vriendelijk! jammer dat je stroom op muntjes hebt( constant kijken of je nog stroom hebt) ook op deze camping geen waterpunt op veld ( sanitair gebouw) jammer.
drukke ( door trek camping) daardoor wel remoer. maar dat wisten we van tevoren. voor jongelui een zwembad,midget golf ,jongeren tref . pizzeria ( goeie pizza,s) toiletgebouw prima. alleen jammer dat je voor een fles water helemaal naar toiletgebouw moet.geen water punt op ieder veld.( wel t.o. toiletgebouw)
goed voor 1 nacht, douche dikke 10! toiletten simpel in schuurtje. drinkwater uit muur langs huis erg troebel heb met kleine flesjes 1 liter fles gevuld op toilet.. nadeel ze hebben zelf een pincher pub die los rondloopt ( terwijl je zelf hond aan gelijnd hebt..) bovendien stond hij bij pan eten die mensen aan het bereiden waren,die vonden dat niet zo leuk.. vriendelijke mensen en betaalbaar 14 euro 1 nacht
cp met veel mogelijkheden, 300 meter van de Rijn.. je loopt zo remagen in. restaurants, terrasjes ect. aan de overkant cp winkels lidl ect. zwembad tegenover camping. stroom via zuil 1 euro voor 2 kWh. 15 euro p.n douchen kan op camping 0,50 cent voor 4 minuten. top !
mooie rustige camping, vond alleen douchekaart met 10 euro tegoed voor warm water (ook om af te wassen/ scheren) voor bijna hele week veel te weinig. je staat gestrest te douchen, terwijl je tarief snel ziet verspringen. niet echt relaxed .. betaal liever meer en kan onbeperkt warm water gebruiken.
gisteren aangekomen, nette rustige camperplaats. alles top geregeld! 16 euro voor 1 nacht, waar vind je dat nog ? inchecken, sanitair dik in orde!! omgeving mooi om te wandelen of fietsen. dikke pluim voor de eigenaren! ( we blijven nog even;)
vriendelijk ontvangen, en mochten zelfs uit 3 plaatsen kiezen ! wij zijn hier voor de 2de keer..want we wisten dat het hier heerlijk rustig is, en de eigenaren zorgen voor orde, en rust... en de mensen die hier komen stellen dat ten zeerste op prijs ! daarom zullen we zeker terug komen !
prachtige omgeving mooie plaatsen,je zou er tot rust kunnen komen.. als het niet zo was dat er een vrouw met drie gillende krijsende kinderen achter ons kwam staan!.( van plaats veranderd. ) en nog herrie gillen ect. eigenaar had zelf ook kleinkinderen ( wie niet),(nadat we geklaagd hebben ,en al op een andere plaats stonden kwam hij vragen hoe het nu was...) sommige mensen beheersen de hele camping.. we zijn op vakantie!!!! morgen vertrekken we.
ontvangst vriendelijk, plaatsen mooi op gras .wij hebben een kampeerplaats gevraagd. heerlijk rustige camping. betaald 61 euro voor 2 personen, hond en stroom. voor 2 nachten. douches met munten 0,50 ct per munt automaat bij douche en je krijgt bij inchecken 2 munten. kortom niets te klagen.
sanitair prima in orde, plaatsen netjes, alles goed georganiseerd digitaal. tenzij je er niet uitkomt... en je hulp vraagt , zoals bij de wasmachine,ook digitaal, alles beknopt uitgelegd op bord.. dan is vriendelijk heid ver te zoeken!! nog veel vrije plaatsen ( terwijl het hoogseizoen is) snap ik wel doortrek camping! veel te duur. 3 nachten voor 164 euro inclusief 2 douche kaarten. vakantie gevoel heb je hier niet...
mooie locatie,te weinig plaatsen. waardoor veel campers op de parking belanden. douches echt niet meer van deze tijd! je komt door 2 klapdeuren daar kun je op een bankje je spullen kwijt,( onbeheerd) samen met anderen mensen , kleed je daar uit en loopt door klapdeuren naar de douches met half doorzichtige gordijnen. aan de muur hangen automaten daar moet je je douche kaart indoen je kiest eerst welk nummer je neemt...
inderdaad,mooie plek! het staat dan ook helemaal vol.. 12 campers. van alle gemakken voorzien, stroom,water en de mogelijkheid om toilet cassette en grijs water kwijt te kunnen. bovendien nette douches en toiletten . mooi uitzicht,en lekker rustig. en dat voor 200 dk helemaal top ! een echte aanrader!
inderdaad mooie plek! heerlijk rustig. vriendelijke eigenaar. maar wat mij wel verbaasde is dat niet vermeld wordt in de review dat het toilet en douche ineen ( bij de mensen in huis is,en dit ook hun eigen badkamer betreft! toilet cassette leggen in datzelfde toilet.... daar hebben ze geen voorziening voor. ook grijs water niet. verder prima gestaan,voor mooie prijs 150 kronen of 20 euro contant in brievenbus aan de wand doen.
betaald voor 1 nacht 145 kronen. heerlijk rustig, 2 waterpunten. naast havenmeester lozen toilet cassette. ticket via automaat. je kunt ook nog kaartje trekken voor douche 25 kronen. wij hebben gewoon gedoucht in camper. heerlijk geslapen en lekker rustig gestaan tussen andere campers
erg dure camping, maar sanitair en keuken gebeuren top in orde! ( als je daar gebruik van maakt) stroom apart betalen, douchen apart betalen met douche kaart. als alles inbegrepen was bij de prijs hadden we dat begrepen. 2 nachten gestaan 788,50 Deense kronen betaald.
fijne rustige camping. veel mensen komen met de fiets of camper voor 1 nacht. je mag je eigen plek kiezen,waterpunt op het veld 2x. weg oversteken hoek om en je staat op het strand. sanitair gedateerd maar oke, douchen met munten. betaalt voor 2 nachten met stroom en 4x douche munten en hond 522 Deense kronen ( 10% asci korting eraf) . hier kun je heerlijk tot rust komen!
wat een mooie plek! heerlijk rustig,je hoort alleen de vogels. je mag zelf je plek uitzoeken. er is water, stroom 4 toiletten en 1 douche. eenvoud dat past ook bij deze camping. vriendelijke eigenarese. 20 euro voor 2 personen met hond en camper per nacht. aan de overkant van de weg is een pizzeria.
vandaag daar geweest,nou dit mag je echt geen camping noemen! schrikbarend, verloederd, en rond liggend vuil. de mensen die er staan wonen er voor vast vandaar die vele brievenbussen achter het huis. hier krijg je ook echt een naar gevoel bij... geen vermelding waard ( dus ook geen ster)! het moet anders wordt review niet geplaatst
wij zijn gisteren aangekomen, staan eigenlijk op een parkeerplaats ( zo voelt het, tegenover de potvis restaurant) met de stroom geld wie het eerst komt... zit de stroom kast vol pech.. we betalen voor 3 nachten 67,50 . omgeving en ligging top ! vriendelijkheid top. broodjes bij crossainterie s, morgens te krijgen. Stavoren op 500 meter... echt vakantie gevoel heerlijk genieten
heerlijke camping om op te staan, rust, schoon sanitair goed onderhouden plaatsen,ruim, mooie prijs en super aardige mensen! dichtbij de stad en de bedafs. we komen hier 2 x per jaar effe een lang weekend, opladen....
nette camping, rustig en niet duur. vriendelijke eigenaren, broodjes service. je kunt pizza bestellen en laten bezorgen via receptie. centrum op loopafstand, zeker de moeite waard. terrasje op camping, sanitair prima .
2 overnachtingen gestaan, stroom dichtbij,water bij huis..( tevens zijkant sanitair gebouw,waar je kunt afwassen douchen en toilet) muntjes douchen 1 euro automaat voor muntjes hangt binnen. mooi restaurant "achter het huis" heerlijk gegeten. centrum op loopafstand.
mooie plaatsen,zelf uitzoeken. goede douche
wij kwamen op de camping aan ,en vroegen naar 2 overnachtingen. er werd gevraagd of we gereserveerd hadden?? ( las in review dat dat niet kon ?) konden wel 1 nacht verblijven,zijn naar de "buurman" gegaan. camping zag er wel goed uit.
bij aankomst kun je zelf je plaats uitzoeken ( ook al zit de receptie dicht,geen probleem) openingstijden staan op het bord. prachtig uitzicht over de Donau. je betaalt 29 euro voor 2 personen per dag met stroom + toeristen belasting 1,60pppd. douche muntjes 1 euro voor 6 minuten douchen . was alleen wel een verdorde aanblik (gras was helemaal verbrand) personeel zeer vriendelijk broodjes kun je bestellen.
inderdaad erg krap lijkt meer op camperplaats dan camping. wel alles dichtbij. sanitair top in orde, je moet wel borg staan voor (horloge) met druppel erin die de deur activeert naar toilet en douches (10 euro) krijg je terug bij vertrek. totaal 1 nacht voor 44,20 euro in het hoogseizoen
geweldige locatie, prachtig uitzicht. erg rustig was het niet, veel kinderen gegil geschreeuw helaas ... van vaste staanders.. douches lauw/koud . prijs te hoog voor hetgeen je krijgt..
wij hebben hier gestaan op 2 juni dit jaar, mooie onderhouden plaatsen dicht bij centrum van Volendam binnen 10 minuten lopend al op terrasje. door slagboom en cameras geeft het je een veilig gevoel om te staan. voor 20 euro ( hond kost niks) je hebt inderdaad alleen afvoer grijs water ,chemisch toilet, en waterpunt . maar daar heb je een camper voor toch? van de prijs kun je echt niets zeggen aangezien je dichtbij alle vertier staat.