@Bowlesy
- 2015
website zegt gesloten
Een prettige camping, maar met een paar simpele aanpassingen zou het een stuk beter kunnen. De plaatsen zouden gemaaid kunnen worden en er staat overal onkruid!! Het systeem voor de toiletten en douches is verschrikkelijk. Je komt binnen met een code, maar de deur blijft openstaan. Ik heb veel wandelaars en fietsers gratis zien douchen!!! Er komen ook kampeerders aan die de routine kennen en buiten parkeren en naar de toiletten lopen. Bij aankomst krijg je een simpel kaartje.
Een mooie plek, maar met een beetje moeite zou het beter kunnen. De plaatsen moeten kort gehouden worden... veel onkruid! De toiletten hebben een codeklavier, maar zijn meestal niet op slot. Omdat er veel campers buiten op de parkeerplaats staan, heb ik er veel zien douchen, samen met andere campers. Het toiletgebouw is absoluut niet toereikend voor het aantal plaatsen... de mannen hadden slechts twee toiletcabines (waarvan één voor mindervaliden) en drie douchecabines.
Ik had een boeking gemaakt en er werd een aanbetaling van mijn rekening afgeschreven. Ongeveer een uur later kreeg ik een e-mail met de annulering van mijn boeking. Ik mailde terug dat ik een boeking had betaald en dat ik zou komen opdagen... Ik kreeg een scherp antwoord... als je komt opdagen, wordt de politie gewaarschuwd... heel gastvrij. Uiteraard met het verkeerde been uit bed gestapt... vermijd!
2 nachten doorgebracht... prettige plek... een behoorlijke afstand om water te halen en het toilet te legen als je op het verkeerde deel van de camping staat. Er zou wel een extra toiletgebouw mogen zijn, gezien het aantal plaatsen en de waterleidingen hier en daar. Bovendien liggen de meeste plaatsen op een bepaald moment van de dag in de schaduw.
Ons tweede bezoek... de laatste keer in '23. Zoals altijd was Nicholas erg attent... hij regelde zelfs een garage om de remmen van de camper te controleren. De camping was bijna vol... voornamelijk Nederlanders. Ik kom zeker terug als ik in de buurt ben.
faciliteit nu open met beveiligde omheining, toiletten en douches. afvalverwerking. nieuw asfalt. erg handig voor winkels, bioscoop etc. €25
Barrière hier. geen toegang
geboekt via CAMC en wat een verschil met een andere aangesloten site bij Merry sur Yonne. heb 2 dagen regen gehad en de velden zijn nat en zacht, maar er zijn er een paar hard aan het worden voor volgend jaar. receptie zeer gastvrij toiletten/douche 5 sterren !! Leuk dorpje zou zeker terugkeren
3 nachten hier geweest, slecht weer maar op de fiets naar dorpje in de buurt gefietst. sanitair schoon en goede warme douches. boswandelingen en een nieuwe faciliteit gebouwd aan de overkant van de weg voor kanoën, zwemmen en een snackbar erg leuk!
we hadden vooraf geboekt via de website van de Caravan and Motorhome club. we bezochten onderweg naar La Petit Port om te zien hoe het was. net zo goed !! het is een zielige site sorry dat ik geen foto's heb gemaakt !! er zijn hier een paar permanente outfits 1 busje was minstens 40 jaar oud met onkruid van een voet hoog eromheen. Een paar tenues die eruit zagen als een vluchtelingenkamp. We bleven niet, deden nog 2 nachten op Le Petit Port. Probeerde terugbetaling te krijgen via CAMC! NEE !!
de locatie is hemels! maar er zou veel mee gedaan kunnen worden!! heeft een opknapbeurt nodig met snoeien van heggen en geverfde voorzieningen enz. direct aan de rivier de Yonne en het kanaal aan de andere kant van de weg. Treinhalte vlakbij! kilometers langs het kanaal kan fietsen. ging 1 dag naar Lucy sur Yonne naar een groot varkensgebraadfestival honderden daar drinken, dansen, kraampjes enz. Een geweldig dagje uit! Ik kom erg in de verleiding om Le Maire te e-mailen over de site
3 nachten hier. Nicolas bij de receptie is voortreffelijk, zeer gastvrij. Toiletten / douches heel schoon gehouden maar gedateerd! Goede supermarkt op 1 km afstand in het dorp. mooie goed gespreide camping kan een lange stroomkabel nodig hebben als het druk is. zou terugkomen
grote camping met goede plaatsen. sanitair schoon als een beetje gedateerd. Goed Engels bij de receptie. bezocht Moet & Chandon HQ onder de indruk!!
Ik verbleef op deze site in 2016 tijdens Euro's en noemde dit bezoek onderweg naar het zuiden. er is niet veel veranderd, afgezien van het overdekte en verwarmde zwembad! plaatsen erg kaal en heggen etc niet goed onderhouden. lawaaierig 's nachts met kinderen die rond toiletten hangen en in en uit het toiletgebouw. enige pluspunt voor mij was dat het dichtbij de luchthaven van Beauvais lag. niet op mijn lijst om opnieuw te bezoeken
Een mooie aire met gratis stroom, water, cassette legen en grijs water. openbaar toilet op 20 m afstand. enige is NIETS in het dorp de enige winkel / bar was 2 weken gesloten !!!! 7 km moeten rijden voor bevoorrading!!
volledig geautomatiseerde lucht. 50 plaatsen allemaal asfalt. 1 toilet en douche worden elke keer weer automatisch schoongemaakt. Korte fietstocht naar het centrum van het prachtige plein van Arras, prachtige kerk