@Bowlesy
- 2015
Augustus 2026
Een prima camping, maar de staanplaatsen zijn vrij ondiep en liggen een flink eind van de receptie, tussen talloze stacaravans. De faciliteiten zijn goed onderhouden. Er zijn veel fietspaden in de omgeving.
Wat een heerlijke, ontspannen camping met schone faciliteiten... een gratis wasmachine (die we helaas niet aan de praat kregen), grote, omheinde staanplaatsen en openluchtplekken om te kamperen!
We hadden 1 nacht geboekt en zijn uiteindelijk 4 nachten gebleven! Een fantastische kleine camping met brandschone faciliteiten... wasmachine etc. ... je kunt zo naar het stadje lopen en over de Loire fietsen naar een ander stadje hoog aan de oever van de rivier... het uitzicht is adembenemend! Details bewaard voor een volgend bezoek!
Juli 2026
Ik ben teleurgesteld in deze camping... de foto's op de website komen totaal niet overeen met de werkelijkheid. Kale grond en drie tenten op een open plek gepropt... een brandgevaar. De plek is erg slecht onderhouden, er is nauwelijks of geen begroeiing gesnoeid.
Een prachtige camping met vijfsterrenfaciliteiten: toiletten, douches en afwas- en wasfaciliteiten. Er rijdt een gratis bus direct voor de deur naar een schitterend stadje met twee imposante kerken en een prachtig kasteel... zeker een bezoek waard. Drie nachten voor slechts €49, een geweldige deal!
Twee nachten doorgebracht vanuit Cherbourg... eenvoudige, brandschone camping... rustig. Toilet met cassette-afvoer in het invalidentoilet! 1 eenvoudige winkel aan de overkant van de weg... brood... en een paar basisproducten.
website zegt gesloten