@Boxer108

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

1 nacht hier gestaan en op de fiets ( 13 km en prima fietsroute) Bordeaux bezocht. Vriendelijke ontvangst tussen 11 en 12 uur, dus perfect om de middag naar de stad te gaan. Wij deelden een plek met een ander camperbusje wat prima was voor 1 nacht. Sanitair netjes,schoon en heerlijke warme douches! Wij betaalden € 21 voor 2 pers. Aanrader!!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

voor de 2e keer een heerlijke tijd gehad hier! Rustige camping,grote plekken met veel groen en bomen! De eigenaresse is gastvrij, heel aardig en behulpzaam. Sanitair eenvoudig ( geen wc bril & wc papier) maar netjes en schoon! En altijd warm water! Meer ( 6,5 km ) & oceaan (12 km ) met de fiets. Veel fiets routes in de omgeving! Wij komen zeker terug!

Kleine boerencamping ,vriendelijke alleen frans sprekende eigenaren. Sanitair is heel eenvoudig,maar schoon en altijd warm water. Wij hadden een prachtige ruime plek aan het weiland waar de koeien liepen te grazen. Prima uitvalbasis om Bayeux en de invasiestranden te bezoeken. Mooie fietsroutes.

Hele fijne,mooie camping! Super vriendelijk ontvangst, prachtige ,ruime plek en heel mooi en zeer schon sanitair! Heerlijk gefietst, en leuke mooie stadjes bezocht. Wij komen zeker nog eens terug!

Ruim 1 dag van te voren gebeld of er plek was "Geen probleem,er was plek" Aangekomen idd een plek, maar was een heel slecht plekje ( pal naast sanitair& zwembad, t/o vuilstort) Voll tarief Dame vd camping zei dat we evt om 19.00 uur een betere plek kregen. Bleek dat camping volgeboekt was en wij back up waren voor evt No shows. Gezegd dat wij het geven van onjuiste info heel vervelend vonden. Dame bood excuses aan,maar wij zijn toch vertrokken.