@Boxer906
- Etrusco V6600SB
- 2019
Geweldige camping. Erg rustig. De plaatsen zijn ruim genoeg. Wigvormige plaatsen worden aanbevolen. Water en afvoer zijn gemakkelijk bereikbaar. Toiletten met douches en toiletten zijn beschikbaar. Gebruik is bij de prijs inbegrepen. 10% korting op toegang tot de spa. De spa en sauna zijn op vrijdagochtend beschikbaar voor ontspanning; in de middag wordt het wat drukker. Zaterdag en zondag waren aanzienlijk drukker. Er is een dorpswinkel op 5 minuten van de camping. Als u lokale boodschappen wilt doen, is er een supermarkt.
Helaas waren de plaatsen erg smal. We kwamen rond 17.00 uur aan en er waren nog maar drie plaatsen vrij. Bel aan bij de slagboom en een vriendelijke medewerker vertelt je welke plaatsen er nog vrij waren. Iedereen die later aankwam, ging naar de Freizeitinsel-camping. De ligging bij de thermen was erg goed. Goed bereikbare water- en afvoerpunten. Het is een goed idee om wiggen te gebruiken op de grasplaatsen. Erg vriendelijk personeel. Er was ook 20% korting op de toegang tot de thermen.
Een fijne plek op zich, als het niet regent. Dan sta je, op de eerste rij vanaf de ingang, bijna in een meertje. De afvoer voor grijs water bevindt zich buiten het terrein, niet zo makkelijk bereikbaar, maar wel te doen. Daar bevindt zich ook de afvoer voor het toilet. Vers water is momenteel alleen verkrijgbaar bij de bistro. Helaas hoor je de nabijgelegen hoofdweg een beetje. De beheerder is superaardig en relaxed.