@Boxstarbusje
September 2026
2 foto's toegevoegd · 19 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Tussen station en fabriek. Leuk en afwisselend ingedeeld. Op loopafstand van stadje Munster en diverse (circulaire) mooie wandelingen. Toegang is voortaan anders: slagboom gaat automatisch open en je betaalt wanneer je vertrekt op de parkeerautomaat of via de app van Easy Park. Wij betaalden 18,40 (16 + 2,40 servicekosten) voor ruim 21 uur. Stroom is incl. Weet niet wat er gebeurt als je tussentijds uitrijd want heb het idee dat 16 euro/dag is.
April 2026
Alle positieve voorgaande reviews zijn in april 2026 nog steeds van toepassing.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Leuke camping met aparte indeling. Plaatsen voldoende ruim. Achterin (doorgang achter den) ruimte voor tentjes. 10 min lopen naar stad. Wij waren 14 euro kwijt voor 2 volw met hond, zonder elec. Toiletgebouw niet zo strak ingedeeld. Voldoende schoon Het is kort gezegd een gezellige, wat aparte camping.
Na entree veel wat verlopen stacaravans. Links ernaast prima veld met elec en verder naar achter veld met bomen en mooi uitzicht. Sanitair wel ok maar geen chemisch toilet en grijs water legen en geen afwas of was mogelijkheid. Dorpje op 1 km. Met campertje toch prima plek om te overnachten.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Sinds een maand is er een terrasje/barretje bij waar je brood kunt bestellen en halen. Gezellige toevoeging. Op donderdag is het dicht (net als de Mairie)