@Boxstarbusje
Alle positieve voorgaande reviews zijn in april 2026 nog steeds van toepassing.
Leuke camping met aparte indeling. Plaatsen voldoende ruim. Achterin (doorgang achter den) ruimte voor tentjes. 10 min lopen naar stad. Wij waren 14 euro kwijt voor 2 volw met hond, zonder elec. Toiletgebouw niet zo strak ingedeeld. Voldoende schoon Het is kort gezegd een gezellige, wat aparte camping.
Na entree veel wat verlopen stacaravans. Links ernaast prima veld met elec en verder naar achter veld met bomen en mooi uitzicht. Sanitair wel ok maar geen chemisch toilet en grijs water legen en geen afwas of was mogelijkheid. Dorpje op 1 km. Met campertje toch prima plek om te overnachten.
Sinds een maand is er een terrasje/barretje bij waar je brood kunt bestellen en halen. Gezellige toevoeging. Op donderdag is het dicht (net als de Mairie)
Dit is al jaren geen camping meer en is het nog steeds niet. (Je moet een ster toekennen om review te kunnen plaatsen maar is nvt)
De molen is al enige tijd gesloten en kan ook niet meer bezichtigd worden. Hebben aangebeld en mochten wel op terreintje naast woonhuis staan. Ik denk eigenlijk dat dit niet meer echt een camperplaats is.
Het uitzicht is super. Beheerders vriendelijk en bereidwillig. Waren hier 12 augustus en hadden niet gereserveerd en toch nog plek (rond middag aangekomen). Lozen water kan niet en laden ook niet. Groot nadeel is dat ze de camping echt stampvol zetten en je echt geen privacy meer hebt. Dat is echt een groot nadeel. Zwitserland is duur en 36 CH voor 2 p en hond, geen stroom voelt toch als veel. Maar een. acht gebleven.
Waren hier 30 juli 2016. Kleine plaatsen en weinig privacy. Veel verkeerslawaai. Sanitair prima en lekker zwemmeertje. Met 4 volwassenen in camper en extra tentje + hond betaal je wel 68 euro per nacht en dat vinden wij het echt niet waard.