@BramKoote
Geboekt voor een fietsvierdaagse van de camping. Top georganiseerd met allervriendelijkst ontvangst en mooie grote plek. Zeer schoon sanitair met heerlijke douche: krachtige straal en ruim👌.Helaas was onze fietsweek exact in de heetste week waar de temperatuur op liep tot 38 graden maar op zo’n hete middag kwam Suuz(eigenaar) ons allen een waterijsje brengen: service ten top!! Ook Erik haar man stond dagelijks voor je klaar!!! bedankt toppers👍
Slechts 2 nachten geweest op deze fantastische camping met ruime plaatsen rondom een vijver en erg schoon sanitair!! We komen zeker voor een langere tijd terug vlg kampeerseizoen. Aanrader deze plaats👍
Zijn er vandaag aangekomen en de reviews zijn allen waar!! Wat een super camperplaats met gebruik van zwembad en bij 35 gr is dat zeer welkom❗️Sanitair erg schoon, dus blijven hier paar dagen!!
Sitecode: 20334
Wat een heerlijke camping met grote plaatsen en zeer dicht bij Brugge als men dat wilt bezoeken en sanitair super 👍👍Zeer aan te bevelen 👌
Sitecode: 51917
Nette camping met erg ruime camperplaatsen. Erg jammer dat je nog extra moet betalen via een pasje voor warm water. Een tip: zorg voor een glasbak want nu kan er niets gescheiden worden .
Heerlijke camping met zeer vriendelijke eigenaren die alles doen om het naar je zin te maken!! Ook voor de 2e x tijdens de fietsvierdaagse was het weer een heerlijke week!! Tot vlg jaar🙏🚲👍
Wat een onzin hierboven geschreven!!! prima camping met alles erop en in de prijs inbegrepen, dus GEEN extra kosten…..douchen zonder muntjes en geen €2 voor cassette ledigen! Een alleraardigste ontvangst door de eigenaar zelf en hij helpt je graag bij alle vragen: kortom 4 sterren en een aanrader!!!
3 nachten hier gestaan en heerlijk gehad! alles aanwezig en prima om op de fiets naar de Mons Klint te gaan. supermarkt ook maar 3 km. Dank Heidi es war super!!!
Zijn een week hier geweest en wat een heerlijke rustige camping met zeer beschutte plaatsen!! Sanitair wordt 2 x per dag schoon gemaakt en erg vriendelijke camping eigenaren: kortom 5 sterren❗️❗️Voor kinderen te rustig.
Mooie nieuwe camperplaatsen en bij elke plek stroom en water. Sanitair is erg schoon en zeer modern (zwart met hout). erg vriendelijke ontvangst en prachtige omgeving om te fietsen/wandelen, kortom een aanrader👍👍
Zeer ruim opgezette camping met prima sanitair en een allerhartelijkste eigenaresse. De omgeving is geweldig mooi en we zijn dan ook 6 nachten gebleven! Aanrader.

heerlijke camperplaats, erg mooi , schoon en warm sanitair!! Prachtige fiets en wandel omgeving: kortom zeer aan te bevelen 👍👍
4 dagen op deze heerlijke camping gestaan met super schoon sanitair en prachtige fietsroutes❗️Allervriendelijkste ontvangst!! Kortom 5 sterren waard‼️
mooie en ruime camperplaatsen, en leuke voorzieningen voor kinderen, net sanitair! prachtige omgeving om te fietsen: aanrader dus👍
Een heerlijke mini camping met een alleraardigste gastvrouw Maureen die je weg wijs maakt om leuke fiets en of wandelingen te maken. De steden Pons en Saintes bezocht. Geslapen als een os vanwege de stilte 🤫 kortom een aanrader!! Dank Maureen voor de gastvrijheid 😘
Erg vriendelijke en gastvrije ontvangst. Sanitair goed is gerenoveerd en mini winkel voldoende waar je elke morgen verder brood kunt halen. De omgeving is heerlijk, direct aan zee en fietsen / wandelen prima hier, we zijn 3 dagen gebleven. Porto niet bezocht maar zie vorige reviews.
Gelukkig een prachtig plekje want het is hier steeds vol. Sanitair helemaal vernieuwd en super schoon 🧹 Erg gastvrij ontvangen door de receptioniste die perfect Engels spreekt. Restaurant heerlijk gegeten, winkel aanwezig en voor kinderen heel veel leuke zaken aanwezig. Kortom 4 sterren waardig!
Alles wat je nodig hebt is hier aanwezig! Een erg vriendelijke ontvangst en mooie plaatsen en schoon sanitair, we zijn dan ook een extra dag/nacht gebleven om heerlijk te kunnen fietsen! Aanrader voor als je op doorreis bent 👍👍
veel vaste plaatsen maar genoeg vrije plaatsen voor campers en caravans. Allervriendelijkste ontvangst in het bijgelegen restaurant en dan het sanitair dat verdient 5 sterren van ons: zo mooi en schoon👍👍👍 Er is op zaterdagavond live muziek en “tanzabend” en heerlijk eten. De prijs voor 1 nacht camper met 2 personen betaalden wij € 31,00. Hadden het er graag voor over!!
Hadden 3 nachten geboekt en afgerekend: €33 per nacht voor camper en 2 pers! de zonnepanelen zijn een storende factor boven je hoofd 😡 En dan het pasje om te douchen, deur openen enz. €25 stond er op en bij douchen tikt die af!! en dan te bedenken dat we €33 hadden betaald: helaas niet fijn.
Met recht 5 sterren: grote plaatsen met water,stroom en afvoer. Allervriendelijkste ontvangst en geweldig lekker ijs te koop! Sanitair brandschoon en super grote douche, kortom een aanrader❣️
zijn hier 5 nachten geweest en heel erg vriendelijke eigenaren met prima uitleg! Prijs is oké want alles is inclusief dus geen extra kosten achteraf . Lekker warme douche❗️mooie plaatsen en de omgeving is geweldig om te fietsen /wandelen. Op 1e Paasdag lagen er paaseitjes buiten🐣attent❗️kortom héérlijke cp 👍
prima cp met een erg vriendelijke ontvangst door echtpaar Willem en Frieda! Ruime plaatsen met een schitterend uitzicht over de landerijen en toch dicht bij centrum. Een aanrader ook om prachtige fietstochten te maken! Kortom: wij komen er zeker terug👍
Grote ruime plaatsen met elektra en water, een zeer groot en erg schoon sanitair gebouw👍. super vriendelijk en behulpzame eigenaren want wij hadden onszelf buiten gesloten maar we werden heel erg vriendelijk opgevangen tot de “hulp” van de verzekering er was!! Ja 1 van de eigenaren was jarig dus deelden we mee in het gebak❣️De omgeving is geweldig om te fietsen en te wandelen: kortom een aanrader‼️Zijn hier een week gebleven😃
Helemaal eens met de reviews hier onder , het jonge stel met ondersteuning van de ouders doen het geweldig ‼️ Prachtige fietsroutes liggen er in de “bus” en dichtbij dorp en leuk uitje: vliegveld Seppe op 2 km. kortom aanrader👍👍
Heerlijke camping met erg schoon sanitair, grote plaatsen en allervriendelijkste eigenaresse‼️Prachtige omgeving om te fietsen en gratis pontje over Amsterdam Rijnkanaal naar Breukelen. Een aanrader👍👍
Mooie camperplaats met zeer vriendelijke ontvangst en prima omgeving voor mooie fiets rondjes. € 1,00 voor 4 min douche vonden we wel erg kort! Tip: maak er iets langer van💦
Werkt perfect 👌
Wat een geweldige cp❣️Zeer gastvrije ontvangst, mooie ruime plaatsen, erg schoon en heel mooi sanitair ( erg leuk ook) , kortom ga hier een x heen en ervaar het zelf👍👍
Prima plaats! Wij stonden vanwege de hitte bij de bomen en dan hoor je wel heel erg het verkeer wat dag en nacht door gaat!! Maar de cp voldoet aan alles👍
Sitecode: 91994
Erg goede en verzorgde cp met zeer ruime plaatsen en schoon en mooi sanitair! Allervriendelijkste eigenaren👍Prima omgeving om te fietsen, O.a langs de Maas, kortom een aanrader‼️👍
Top locatie met super vriendelijke beheerders/eigenaren👍Erg schoon sanitair en heel dichtbij centrum wat erg gezellig “Brabants” is🥂

Prachtige camping direkt aan meer. Sanitair is super schoon en mooi!! Zelfs aan de kids is gedacht. Wandelen en fietsen direkt in de omgeving met uitzichten die fabelachtig zijn! Aanrader!
Geweldige camping, erg luxe en schoon sanitair. Met bus (vlakbij camping) voor €3 retour p.p naar Venetië ❗️Met acsikaart voor €20 per nacht incl stroom e.d. Een aanrader echt top❗️👍
Camperplaats met grind in rustige wijk, tennishallen kun je je melden en wat drinken en hapje eten maar ze blijven open tot dat de tennis klaar is! Niet ver van autobahn🚌❗️