@BramVonk
In de weekenden en vakantie wel druk , daar buiten nu zeer rustig. Veel ( betaalde en onbetaalde) activiteiten voor kinderen. Kajakken op de rivier schijnt mogelijk te zijn maar voor ons nu te koud. Uitstekende douches ( €1) bovenop de dagprijs van €50 (incl electric). ( 3e dag was goedkoper)
Zeer ruime parkeerplaats ( er naast nog een andere) dus altijd plaats. Keurige wc ‘s ( met papier) , speeltuintje , en prachtige tuin met koepel er naast ( open) . Fietspad langs zee naar Belfast centrum ( ca 8 km) . Titanic museum de moeite waard .
Sitecode: 20176
Ondanks Bank Holiday toch nog ruime plaats tussen veel caravans. Gezellige camping met goede voorzieningen en wifi. ( €40 incl elec) . Een erg mooie fietstocht is naar het havenstadje Katilla via de greenway. Vanuit de camping door de Belleek woods ( mooi park) over een autoarm B weggetje afgewisseld met nieuw aangelegde gravel fietspaden door de weilanden . Onderweg de abdij bekijken . Heen en terug ca 30 km .
Zeer fraaie en gezellige mini camping direct aan de Maas met uitstekend uitzicht . Beperkt sanitair ( is ook voor slechts 13 plaatsen) maar netjes . Sympathieke eigenaar . Voor iets langere campers dan 6,5 m na telefonisch overleg wel vaak mogelijk .
We stonden hier al vaker maar nu een mooi nieuw sanitair gebouw er bij . Mooie ruime plekken met ook satelliet ontvangst .
Aardige stadscamping (een paar km van het echte centrum ) . Grote plaatsen ( maar de meeste plaatsen zijn staanplaats) met schaduw maar onze (nr 60) ook satelliet ontvangst . € 29,60 all in en ook Wifi gratis ( camper , 2 pers) . Een must is het bezoeken van het eiland: veel grote kunst overal en kijk vooral ook naar Les machines d’ile ( o.a. 10 m hoge enorme bewegende olifant waar je ook mee op kunt ) . de ferry naar vaste wal was gratis.
Laat in het seizoen (10 oktober) erg rustig ( 2 campers naast de vele vaste staanplaatsen) maar de weg ( niet druk) was wel te horen . Aardige plekken en veel waterpartijen ( petgaten) . Supermarkt dorp op ca halve km. Vanwege geringe bezetting maar beperkt aantal sanitair . Prijs : €13,30 all in ( geen electra genomen) .
Prettige camping met vooral lange plaatsen. ( € 25,22 all in, camper 2 pers) Sanitair goed (lekker warm water maar helaas drukknop) maar schoonmaken gebeurt oppervlakkig ( na 2 dagen nog de zelfde vlek op de vloer wc) . Mooie fietsroute rond Angers ( ca 40 km) met fietspad achter de camping ( ook stuk door Angers veel groen) .
Als je in het voorste deel terecht kan heb je een top eigen plaats: mooi uitzicht op rivier, aan Loire fietspad , een paar honderd meter lopen door het park naar het kasteel en stadje . Wel is voorste deel tot 7,5 m ( bochtige belemmering) . Achter wel grote parkeergelegenheid maar geen mooie eigen plaats
Top zoals een CP moet zijn : gratis , goed gelegen t.o.v . mooi kasteel en bakker en winkels om de hoek , gratis electra en lozen . Moeten ze in NL ook meer doen , profiteren middenstand er ook van .
Doordat het hoofdzakelijk een familiecamping is met stacaravans geeft dit in het weekend best wel drukte en geluid . Het is een ACSI camping in de gids klein & fijn maar viel me wel tegen . ook was het ACSI tarief niet automatisch ( moest ze daar duidelijk op corrigeren) en stroom met een aparte meter en betaalde wifi niet meer van deze tijd . wel zwemmen direct bij in zee .
Zal als stadscamping altijd wel zeer druk zijn , zeker rond de feestdagen. Het nabij gelegen Stavanger kunstmuseum ( een paar honderd meter lopen langs het meertje) heeft een prachtige onderdeel in aparte aangekleed zaaltje (schoenen uit) een indrukwekkend schouwspel waarbij een schilderij van Lars Hertervig tot leven komt . Zelden zoiets gezien. Duurt nog tot 15 maart 2026. Ook het aan de haven gelegen Oliemuseum is zeker de moeite waard.
Zeer ruime plekken op een gevarieerde camping ; aardige beheerder. ook geschikt voor kinderen met veel binnen en buiten speelgelegenheid . Mooie fietsroutes. In het nabij gelegen Bakhus kun je ook op het strand staan met de camper.
Kleine ( ca 8 ruime plaatsen) en zeer eenvoudige camping maar wel met een fantastisch uitzicht op Exeter en de kathedraal. ca 4 km fietsen naar centrum over rechttoe aan weg maar vraagt wel goede conditie of E-bike . 2 zeer eenvoudige douches en 2 toiletten (composteer) maar wel keurig schoon . Toegangsweg camping smal en pittig. prijs £ 23

Kleine maar mooie camping met voldoende groen voor privacy . Grote en vlakke plaatsen . Matige wifi maar gratis . Uitstekend toiletgebouw /sanitair./douches( gratis) Wasmachine wel erg duur . €38 per nacht incl electra. Goede uitvalsbasis voor een aantal mooie parken ( Eden, Lost garden Heligan , etc
Zeer fraaie camping met zeer grote plaatsen ( 125-150 m2 ) per plek en eigen water en afvoer . Uitstekend sanitair. Heerlijk rustig , ook eind april . Niet erg geschikt voor kinderen ( geen faciliteiten ) . ACSI korting van toepassing . echt een topper in een prachtige fietsomgeving
Prima plaatsen , zeker als je niet de goedkoopste neemt die aan de weg zijn. Naar Basti prima op de fiets ( 10km naar oude haven) via prachtig fietspad pal langs de zee ( alleen een klein stukje langs de 4 baans weg van ca 1 km ) . Via een zeer moeilijk weggetje ( direct over de brug van de lagune) is dit eventueel te omzeilen .
Prachtige kleine camping , is ook nu 15 oktober nog open en de toegangsweg D 143 is goed te berijden. Heerlijke keuken met 3 gangen menu (€18) en fles wijn kost €7,50 . Fiets naar dorp is helling (4km) maar met E-bike goed te doen. Optie is om treinritje naar Venaco- Vizzavona te nemen (€5,60 retour , 60+ ? ) . Vanuit daar mooie wandelroutes naar o.a waterval . Plaatsje is slechts een paar huizen .

Rij nog een paar honderd meter verder en je komt bij “Parking I Pini” . slechts 150 m van het strand en €10 voor eendagsvlieg+nacht . Ook in oktober open . Vrije zonrijke en schaduwrijke plekken. Afgezien van een open douche en broodjesservice + wafel kraamweinig faciliteiten . Aan het schitterende strand wel restaurant .
Sitecode: 2077
ruime plaatsen met voldoende privacy en schotelontvangst . Mooi zwembad maar op de dag dat wij er waren, de hele dag keiharde muziek en voor ons reden direct de volgende dag te vertrekken . Dorpje aan zee niet veel aan ( 2 km) . Wel ACSI tarief ( €19)
Het mooiste van de camping is dat het strand slechts 100 m ver is. . Hier mooi uitzicht op de citadel dat per fiets ca 5 km ver is maar ook via het strand lopend te bereiken is ( ca3-4km) . Eigen keuze plaats: met of zonder schotel ontvangst . Konden geen loosplek en watertappunt vinden ( bij vertrek hoorden we dat het bij de botenwasplaats was) . Entree camping via 3 m of 4,5 m ( wel diepe kuil) . Vliegtuig: een paar keer per dag

Mooie , sfeervolle maar wel erg steile toegang tot je plaats. Voor onze integraal (7m) slechts weinig plekken geschikt wegens bodemvrijheid (schuin/vlak overgang) . Bij receptie liggen folders voor boottochten waarbij je met een campingstempel erop 10-20% korting krijgt op de prijzige tochten . Mooi zwembad voor m.n kinderen
Uitstekende en betaalbare plek. Inchecken met creditcard ( automaat bij ingang havenkantoor) krijg je plastic havencard met chip . Deze is nodig voor electra : nr van je paal (zie je als stekker er nog niet in zit ) onthouden en card voor automaat aan het begin van de plaatsen houden, nr invoeren . dit wordt verrekend met je creditcard als je de havencard weer inlevert ( borg) .
Kleine camping met prettige uitstraling. Wifi is traag ( alleen bij receptie) en slecht 3G . Pal aan fietsroute rond meer/natuurpark. Vooral zuidelijke route is mooi over oude spoorweg. Wel een pittige trap ( 63km zuidelijk halfrondje)
Kleine maar gezellige camping .Mooie fiets- en wandelroutes aanwezig om goed gebruik te maken van het prachtige gebied. Ook ACSI card korting . Douches wel erg klein .
Nieuwe camperplaats , daardoor wat weinig privacy maar verder wel goede sfeer . Prijs €10 uit automaat maar daar komen extra’s bij voor electra, wc lozen, drinkwater, douche . Bij automaat tevens wifi wachtwoord (goede wifi ). Vriendelijk ontvangst ( kregen gratis Magnum ( ijs) omdat het op moest (eind seizoen) Mooie omgeving .
Mooi uitgangspunt voor Regensburg en omgeving. Per fiets langs de Donau Radweg is prachtig op eigen fietspaden ( 22km naar de Altstad van Regensburg). Wij betaalden €20 per nacht (ACSI) maar dan sta je wel onderste rij . Voor een paar € meer sta je hoger en beter uitzicht). Plaatsen zijn overal groot genoeg, ook voor campers langer dan 7 m .
Voor ons absoluut de “Camping van het jaar”. Nooit zo’n hartelijk welkom geheten met: fles wijn , gratis drankje met gebak en een enorme schaal fruit. Ook eten goed en goedkoop en nog gratis een 2e glas wijn erbij . Per fiets naar Mostar via rustige weg langs de rivier naar Buna, 500 m zuidelijk langs grote weg de rivier over en dan langs de rivier naar Mostar. Prachtig mooie veilige weg alleen in Mostar langs grote weg ca 18 km. Klooster: 2,5 km
Een van de mooiste stadsgezichten vanuit je camper die er is. Sanitair beperkt ( totaal 2 wc en 2 douches). CP is zeer moeilijk ( smal en zeer steil) te bereiken als je naar dit adres zoekt ( onjuist adres) en binnendoor wilt. Beter is via de R446 te rijden waar de CP aan ligt . Aan de linkerkant klein bord, 300m na Olympische bobslee baan . Roses of Sarajevo tour (Trip advisor) was erg indrukwekkend ( 3uur door Sarajevo met o. a. Tunnel of hope)
Kleine camping met wel ruime plekken. Bij nat weer aandrijfwielen op bestrate middenpad laten ivm slippen ( veel klei) . Erg prijzig : HRK 385 voor 2 nachten (2p +elect+ t-bel.) = ca €60. Redelijk sanitair . Fietstocht naar Osijek via de dijk/natuurgebied ca 14 km met mooie omgeving maar matig fietspad . Mooi natuurgebied maar rondje fietsen niet mogelijk. Wel boottocht door gebied.
We waren de enige bezoekers op een paar lege (sta)caravans na. Receptie in hotel er naast . Toch werd sanitair onderhouden . Camping is paar honderd meter van centrum. Stadje viel tegen . Fietspad aan de noordelijke oever uitstekend , zuid alleen straatweg met auto’s. Meeste pontjes varen wel.
Sitecode: 19056
Prima camping , hft 9500 per nacht ( camper , 2 p , electra en toeristbelasting) . 65+ heeft gratis (alle) OV wat zeer frequent gaat. (geen poortjes etc. wel rijbewijs/ID bij je hebben). Budapest Card dan niet nodig.
Tja kwestie van smaak is elke beoordeling. Wij waren niet zo lyrisch. Niet onze sfeer. Ook wel prijzig voor half september ( €30 , 2 pers incl. electra excl. pas €5 borg ) en dan moest je nog voor alles bijbetalen als je dat zou willen (mini zwembadje, trampoline etc ) . Bijna uitgestorven: restaurant etc al gesloten . Wel uitstekend sanitair , bijna te goed voor een camperplaats . Grote plaatsen met soms electra er naast.
Aardige gastvrouw , maar die vertelde wel dat we eigenlijk vooraf hadden moeten bellen . Heerlijk eten en door de gratis plek dus goed betaalbaar
Inderdaad een camping waar geen geplande plaatsen staan. Leuk altijd en zo mooi uitzicht op de Moldau . Op 200 meter afstand is een pontje om naar de overkant te komen . Voor senioren is dat gratis ( incl de fiets). Praag geen gemakkelijke fietsstad : veel kinderkopjes en tramrails, weinig fietspaden en soms steil ( naar de burcht). Wij betaalden 1158 kronen voor 2 nachten ( zonder stroom) . sanitair redelijk
Officiel camperplaats ( bord) . Stonden eerst op verkeerde plek tegenover het museum . Dan lastig om op de Avenida de Brasilia te komen aan andere kant van spoor waar de CP is ( tussen station Belem en de Taag ) . wel lang fietspad langs de Taag ( ca. 6 km ) om in centrum te komen . mijn coördinaten: N38.69569 W9.19839
Onderdeel van zeer grote P tegenover station . Grote plaatsen maar slechts 10 en daardoor snel vol, ook in Oktober. Anderen parkeren op 2 personenauto plaatsen. Fantastisch mooie fietsroute langs de lagune . Een must !. Bij VVV onbekend ? Ga via de Rua de Viseu over de snelweg heen en dan direct westwaarts. Bij lagune is ca 8 km houten vlonder fiets/wandelpad en daarna mogelijk over verharde zandpaden veel extra km te maken . wel navigatie nodig
Een stads camperplaats zo als het moet : pal naast het centrum ( 200m van de Koemarkt met veel restaurants ) en toch rustig gelegen . Bij ons nog wel een beetje rioolluchtje . Acceptabele prijs ( €7,50) voor geen faciliteiten ( elect extra betalen)
Fijne plek aan de waterkant ( zo vrij uitzicht op de schepen) . Wij betaalden €23,50 per nacht voor 2 personen . Geven handige fietsroute boekjes van de omgeving met fraaie routes
Voor een gratis CP een top plek : aangrenzend aan een mooi waterrijk park , vlakbij centrum en supermarkt en goede loosplek . in totaal kunnen er nu ca 12 campers staan, de helft op asfalt , rest gras .
CP op een paar honderd meter af van het mooie centrum met spectaculaire treinviaduct en oude vakwerkhuizen. uitstekende supermarkt op 100m en drukte en lawaai viel in oktober erg mee. Mooie tocht om langs de baai te fietsen/rijden en daar eb te zien .
Ideale plek op het eiland waardoor zeer mooie fietstochten ( met ca 30 km kom je overal) te maken zijn naar alle plaatsjes vooral tussen de zoutpannen en schelpdier bassins door. Fietsen in begin oktober heerlijk rustig ( ‘s zomers lijkt het me wel druk ) . Beetje irritante drukknop douches (om de 5 sec knop indrukken) maar verder prima sanitair.
prachtige camping met mooi uitzicht en veel natuurschoon (ijsvogels, bevers en visarenden). er zijn veel erg ruime plekken langs het water of juist boven de heuvel. sommige plekken zijn wat moeilijker bereikbaar met de camper. sanitair niet bijzonder en beheerders moeilijker bereikbaar, maar met wat geduld kom je een heel eind.
Mooie en vrije plaatsen met vaak ruim uitzicht op weilanden. Zeer vriendelijke beheerster . Uitstekende Wifi op ons veld . Prijs toch iets anders dan vermeld in de app ( €13) : we moesten € 19 betalen ( incl elec. en belasting) ondanks onze Acsi kaart. Wel gemakkelijk inschrijven en betalen via mail

Prachtige camping direct aan het meer. Uitstekend sanitair. Wel prijzig en plek bepaald prijs: in naseizoen goedkoopste, maar ruime plek €38 +€4,40 tax(2 pers), duurste plek: €55+€4,40. In hoogseizoen bijna het dubbele. Incl wifi en 16 amp. Mooi apart fiets/voetpad langs het meer naar centrum Locarno( 4 km).
Per bus naar Taormina, maar andere mooie optie is per fiets langs de kustweg (6,5 km en allen laatste helft beetje klimmen, maar ook met gewone fiets met versnelling te doen; ook door ons 65+) naar de kabelbaan (€3) en zo ben je boven in het centrum.
Uitstekende plek met schoon en zeer compleet sanitair ( wc papier, bril, handen droogpapier, etc. Alleen douches wat klein. In het nabij gelegen Nicolosi leuk (gratis) vulkaan museumpje. Met NKC kaart betaalden wij €15 ( all in) en kregen zelfs nog bonnen voor gratis snack (= broodje + drank) bij einde gondel Etna. Etna = 26 km van camping.
Na steile klim, cp afslag vlak voor dorp. Ook een enkele bus . Door half in het bos te staan zo een prachtige schaduwplek en rustig. Parkeermeter werkt alleen tussen 15-6 en 15-9 dus wij gratis (zie foto). Lopen naar dorpje ca 500m maar als je de doodlopende weg waar je aanstaat afloopt na ca 200m ben je aan de andere kant van het dorp en daar prachtig uitzicht en fort.
Ook ACSI korting tarief (€18). Grote camping, voldoende sanitair. In het zwembad badmuts verplicht (controle, ondanks mijn bijna kaalheid maar wel baard...). Fietsen naar natuurpark alleen voor diehards (10%). Busje voor vervoer naar dorp, maar ook goed lopend te doen.
Wel forse prijsstijging: van €20 zoals gemeld in de app, naar (eind sept. 2019) €25. Slecht 1 heren, 1 dames en 1 invalide toilet en 1 (goede) douche. Helaas niet altijd wc papier. Krappe plaatsen, maar wel goede locatie t.o.v. centrum
Prachtige ruime plekken, een aanrader. half september geen broodjesservice meer maar ook prijs lager €24,50. (2 pers+camper)
Mooie cp zonder faciliteiten . Liefelijk naast de pont gelegen , (ligt noordelijk van het Nord-Ostsee Kanal .) Dit betekend heel regelmatig zeeschepen pal voor je camper langs . Prachtig gezicht maar kan natuurlijk ook motorgeluid geven bij pessimisten. Fietspad o.a. naast het kanaal .
Nu geheel andere situatie. Zaterdag, warm, dus de hele omgeving komt. Voor die vele mensen slechts 1 sani-containertje ( wc/douche) die er veel gebruikt uitzag ... Gericht op dagjesmensen (met bbq, en tentjes maar geen camping niveau cq faciliteiten (nergens elektra, loosplekken). Anders een hoog cijfer. Wel zeer mooie plekken naar keuze in bos of speelweide aan zandstrandje. Groot terrein.
Zeer veel ruimte op P2 die speciale camperplekken heeft ( borden) . Waren enigste camper half juni maar ruimte is oneindig . Naast kinderpark en overdag kans op enig geluid ( hadden wij geen last van ) . Nog steeds gratis maar geen faciliteiten
Ook in 2019 erg lawaaierig door drukste snelweg van Litouwen (A1). De vermelding zwemgelegenheid klopte bij ons half juni niet : mini zwembadje was nog niet opgebouwd en dat met tropische temperaturen. Wel ruime en vlakke plaatsen maar zeker geen 40 , hooguit de helft. Prijs nu €21. Sanitair goed maar niet erg logisch (belangrijkste plek kent zowel 1 heren als dames wc gecombineerd met douche ).
Als de camping niet vol is heb je mooie en ruime en soms schaduwrijke plekken. Goede schotelontvangst. Fietsen naar de stad is te doen maar vaak wel zoeken waar fietspad of andere fietsmogelijk is
Erg mooie gratis plek. Nu erg rustig maar kan in het seizoen misschien wel wat drukker zijn. Weg is overdag wel te horen. Tevens klein haventje . Daar waar het meer overgaat in de rivier wel aardige stroming ( maar niet diep) . Kan dus wel zwemmen. Er is een electra paal ( bij de haven) naar er stond bij ons geen stroom op . Tevens toerist infopunt .
Ruime mix parking waar ‘s middags dagjesmensen komen maar ‘s avonds rustig is. Mooie klif waarbij je westelijk bovenlangs kunt wandelen ( incl speelweide) en oostelijk na 300 meter naar beneden kunt en onderlangs kunt klauteren langs de zee ( bij eb , wel enigszins riskant , klif is bros/breekbaar en er staan dan ook geen bordjes met richting afdaling )
In juni 2019 blijkbaar nog steeds in opbouw. Wel nieuwe elektra maar terrein is nog steeds een hobbelig geheel. Ook sanitair nog basaal ( zie foto’s ) 2 wc voor allen en slechts 1 gezamenlijke douchecabine ( zonder deur) met 2 douches . Moet kunnen anno 2019 maar toch .... Wel gelegen op mooie plek op landtong , bereikbaar via 4 km gritweg. Prijs nu €15 incl. electra.
Camping heet nu “Lepispea Caravan & Camping”. Ook de prijzen zijn hoger: €17 + €3 stroom . Eind mei groot deel camping nog afgesloten en ook sanitair is zeer beperkt ( 2 wc en 2 douches). Wel mooie documentatie en een uitstekend ( apart) fietspad naar Vosu en Kasmu ( 5 km) . Prachtige omgeving. Wandel ook de Viru bog trail (nr15) als je onderweg bent richting Talin. Ongelofelijk mooi vlonderpad.
Klopt ook in 2019 wat anderen schreven. Mijn inziens de beste plek in Helsinki als je tenminste self providing bent . Toilet eventueel te lozen bij de 2 openbare wc ‘s achter het voetbalveld ( zie ook bordjes wc bij het paadje ; de linkse is er geschikt voor) . Spannend klimpark vlakbij. Ideaal per fiets Helsinki bezoeken .
Aanvulling: erg mooie fietsroute (veel natuur,kastelen,goed beborde fietspaden): van CP via Elberadweg naar Worlitz,dan Furst Franz route naar Oranienbaum ( NL roots) , dan R1 route naar CP terug. Totaal 44 km , goed te doen zonder E-bike
Buiten hoofdseizoen zeer rustig . Kunt er gewoon staan , in de avond komt beheerder. Er is elec. ( apart betalen) en zeer mooi sanitair , er is zelfs een gratis keukentje. Hoog en laag terras( bij water staan dan wel ketting los maken van weggetje).
Schoon en goed sanitair. Vrij druk ( weinig Nederlanders) maar voldoende ruimte voor beetje privacy. Klantgerichte beheerders. Schitterende omgeving om te fietsen, wandelen en kanoën. Combinatie van Giethoorn en Weerribbenpark of Biesbosch.
Voor een CP een mooie locatie, pal bij het mooie oude centrum. Bij ons nog ruimte genoeg ondanks dat er al ca 15 campers staan ( later op de dag gaan de pers. auto’s weg en dan kunnen er nog wel 15 bij). Vooral aan de grasrand paar mooie plaatsen.
Half mei bij ons wel ACSI korting (€15 all in + gratis wifi) . Midden pad is rustig voor campers maar achterin te dicht bij drukke weg. Half uur fietsen (8-9 km) over mooi fietspad naar moderne architectuur (=must). Ook via “groene rivier” mooi fietspad naar centrum.
Gezien oude ervaringen met deze kasteelcamping waren onze verwachtingen zeer hoog. Helaas vandaag feest in het kasteel zelf en dus dit deel afgesloten. Ook maar 1sanitaire ruimte open en daarvan ook nog de helft afgesloten: dus totaal 2 gender neutrale wc en douches ( zeer kort afgesteld) voor de hele camping. Natuurlijk geen wc papier ( ze blijven NL) bij de wc. Wel fantastisch uitzicht.
Prima prijs kwaliteit verhouding. Plaatsen waren bij ons groot genoeg en zelfs satelliet mogelijk. Tip : ook Cuenca is mooi ( vergelijkbaar) en via werkelijk schitterende binnenweg (110 km) goed te berijden ( even 10%) . Goede CP daar.
Reserveren camping aanbevolen (dag van te voren). Net als kaartjes Alhambra (via internet) want mooiste deel heeft beperkt aantal tickets. Alternatief voor bus: taxi via de camping regelen € 10 per taxi ongeacht aantal pers. Per fiets niet te doen .
Erg mooie plek in de canyon naast riviertje. In mei nog erg rustig. Overdag een paar auto’s en slechts 2 campers overnachten. Mooie wandeltocht langs het riviertje te maken met onderweg veel vale gieren te zien (nestelen). Wel helaas dezelfde weg weer terug lopen . ‘s Morgens kwam de boswachter(es) wel langs om €5 te vragen. Dus niet helemaal gratis.
Sitecode: 19892
Wel drukke plaats naast alle andere campers. Om de hoek zijn ook mogelijkheden (parkeerplaatsen) en daar mooi uitzicht. Of het is toegestaan is niet duidelijk . De veiligheid op de camperplaats is niet gegarandeerd: Poolse camper naast ons overdag opengebroken. Veel musea zijn gratis voor 65+ dus dan niet via internet reserveren! Metro kent 10 ritten kaart (ook voor 2 p gelijk te gebruiken)
Sitecode: 19260
Mooie stad en het overnachten waard. Camperplaats heeft wel wat last van doorgaand verkeer buurt. Zaterdags ( 5 mei 2018) was er geen spoortje van markt te zien dus waarschijnlijk kan deze beperking geschrapt worden .
Rustige camping in mei. Fietsen naar Toledo is niet ver en goed te doen maar ga niet de fietsroute op de kaart van de camping ( groen en langs de rivier) fietsen want dit is absoluut niet te doen ( steile trappen onderweg en rotsen waar je over moet).
Als de gratis camperplaats (van de gemeente) vol is en je niet asociaal wilt staan op de invalide plaats of buiten de plekken die zijn aangegeven, is een uitstekend alternatief de 50 m verderop gelegen camping Le Bec de Cisse. Een mooie rustige camping met ruime plaatsen aan de rivier en met een Acsi kaart slechts voor €13 ( +€0,22 p.p toeristenbelasting) incl. gratis stroom en douches .
Mooie rustige plek in hartje stad; vlak bij de oude veemarkt met veel restaurantjes en cafe’s. In april goede satelliet ontvangst maar of dat met bladeren ook zal zijn is de vraag. Parkeermeter alleen met betaalpas en onduidelijk: dagkaart prijs €6,80 (max) vertaalt zich niet op print en geeft slechts enkele uren weer. Wij beschouwen het maar als “24”uur kaart
Voor een gratis plaats en gratis electra etc. een prachtige plek op slechts enkele km van de N10 ( ideale weg voor campers van en naar Bordeaux) . Tevens wijnproeverij en mooi uitzicht over de wijnranken .
Sitecode: 19389
Grote (ruim 20 plaatsen) gratis camperplaats direct naast het centrum en lopend goed te bereiken ( wel lange trap) . Ook servicestation voor water en afvoer. In mei nog voldoende plaats . Mooi initiatief van de gemeente.
Sitecode: 42097
In begin mei nog vrijwel lege camping met ca 6 campers. De weg is vlakbij en in tegenstelling tot sommige reviews, goed te horen. Vlakbij veel ooievaars ( ook nest op de camping) en vale gieren te zien. Wij betaalden €20 all in . Wifi was uitstekend over de gehele camping .
Gemengde parkeerplaats met toeristen die naar de mooie hangbrug komen kijken. Na circa 19 uur wat rustiger. Toiletten op de parkeerplaats waren tijdens ons bezoek vreemd genoeg gesloten, maar zagen er van buiten wel verzorgd uit. Mooie korte wandelroute naar brug met kunstobjecten onderweg.
Voor een gratis camperplaats in het centrum een mooie en relatief ruime plek (tussen elke camper een verplichte lege plek). Alleen zijn er slechts 13 officiële plaatsen en zo'n 6 plaatsen waar je formeel om 20.00 uur weg moet. Het is altijd vol en je moet zelfs eind mei nog geluk hebben.
Sitecode: 19969
Mooi gelegen naast het beroemde Telemarken kanaal en sluis. NOK 200 (inclusief elektra). Fietstocht naar de spectaculaire Vrangfoss sluizen (6 geschakelde) mogelijk. Over de fietsroute via Lunde pittig, over de gewone weg gemakkelijk.
Goede prijs kwaliteitverhouding maar ik begrijp al die 10 (toch het mooiste wat je kent) eigenlijk niet want zo bijzonder is het ook niet. Bij verkeerde wind is het vliegtuiggeluid echt wel goed hoorbaar.
In naseizoen voldoende en ruime plekken ook aan waterkant ( handig met schotel en uitzicht). In plaats van retourtje (€13) is ook dagabonnement ( 24 uur geldig dus ook deels volgende dag) voordelig ( €20) omdat je dan met alle boten in Venetië en eilanden mee kunt . WiFi wel prijzig €3 ( 2uur) of €5 ( 24 uur) en beperkt te ontvangen op terrein.
Er is altijd plaats want het is zo’n enorm parkeerterrein. Naast zaterdag ook zondags druk. De WC was bij ons gesloten . Stadje zeker de moeite waard .
Gezellige plek als gratis camperplaats. Het mooie rotsdorpje is ook zeer goed met de fiets te doen ( lichte klim ) .
Gezellige cp , aardige eigenaren ( vrouw is Duitse) maar wel veel te krappe plaatsen en daarom eigenlijk 2 plaatsen voor 1 camper nodig . Ook niet erg vlak op de stukken asfalt.
Inderdaad een zeer vriendelijke beheerster. Omdat het een mix parking is, geen garantie voor plek, vooral niet als er bijv. een staking is en alle straten volgebouwd zijn met auto’s. Het is dan niet eenvoudig er te komen/vertrekken. Ligt vlak bij metro start station maar daardoor hoor je de metro wel.
Zeer rustig in na seizoen. Sanitair best wel redelijk en ruim. Per fiets naar de monumentale ruïne stad ca 5 km. Entree ook half geld voor 65+ en in naseizoen diverse momenten voor iedereen zelfs gratis. De wandeling naar de beneden en bovenstad pittig maar mooi, naar het kasteel niet erg de moeite waard (wel uitzicht mooi)
Prima camping direct aan zandstrand gelegen. Voor satelliet ontvangst niet onder zonneschermen gaan staan . Vriendelijke eigenaar. Noot: Nabij gelegen ook veel gebruikte ( illegale ? ) camperplaatsen (de asfalt weg na de camping even doorrijden tot je bij kiezelweg komt; verderop wordt veel gestaan ) .
De cp leek wel bijna vol ( slechts 2 lege plekken) maar het zijn allemaal lege campers ( een staanplaats dus in oktober). Wij waren de enige "echte" kampeerders. Supermarkt op 100 meter ( 8 uur al open). Geen enkel probleem met wegrijden. Wel 's avonds veel parkeerders voor sport.
Mooie camperplaats vlak voor ingang van zeer grote camping. Alle denkbare faciliteiten zijn beschikbaar en een splinternieuw, groot, fantastisch sanitairgebouw. Ook eigen kiezelstrand aan de Bodensee. Wij betaalden maar € 9.60 p/d (stroom niet nodig). Mooie fietsroutes naar o.a altstad Lindau (insel) en naar zeppelin museum in Friedrichshaven
Er zijn 3 camperplaatsen ca 100 m van elkaar: Links van de rotonde (meest op camping lijkend (€12) en 2 weerszijden van de brandweerkazerne . De laatste is het ruimst, geen voorzieningen en kost € 8. "Zwemgelegenheid nabij" is wel erg optimistisch. Heel eind fietsen met steile heuvels en meestal stenen kades. Wel mooi stadje.
Oude Britse legerbasis. Er zijn ( saaie) asfalt plekken maar ook mooie groene. Mooie plekken een paar euro duurder. Ook keuze wel of geen stroom. Douche € 0,50. Al het sanitair is in 1 gebouw gehuisvest. Dorp ca 2 km met in het dorp een aantal gezellige punten o.a burcht. Mooie fietsroutes vlakbij.
Goede plek met basale voorzieningen als wc, stroom (betalen per kwh). Op vertoon van je Parkeerkaart ( € 7 p/d) kun je bij Tourist Info (naast het zwembad) een zgn Konus kaart krijgen waarmee je gratis naar het mooie zwembad kan en overal gratis kan met bus/trein (ook kregen wij flesjes snaps en kortingbonnen). Het zwembad is aan de andere kant van het dorp op ca 1 km .
Sitecode: 19118
Mooie camping aan een van de mooiste stukken Rijn ( en mooi fietspad er langs). Ook mooi stadje met veel eet- en drinkgelegenheden. Sanitair uitstekend maar wel prijzig voor het voorseizoen : €30,10 ( incl. stroom).
Prima plaats met net sanitair. Mooi bos op loopafstand. Restaurant trekt behoorlijk wat bezoek, maar levert geen overlast op.
Sanitair gedateerd en niet schoon. Douchen kan voor 1 euro, maar is slechts 3 minuten en we werden gewaarschuwd dat er bij de dames mogelijk geen warm water was. Geen satellietontvangst, al kan dat aan ons plekje hebben gelegen. Het dorp en de boerderij maken een troosteloze en vervallen indruk. Pas met een hond op voor de valse katten die onze vriendelijke labrador zomaar aanvielen.
Mooi plekje aan het water. Ruime plekken en vriendelijke ontvangst. Sanitair was enigszins gedateerd.
Zwembad was gesloten wegens slecht weer (augustus). Daardoor geen voorzieningen beschikbaar. Grasveld is vrij donker en door de hoge bomen is er geen tv ontvangst. Zwembad ziet er mooi uit, en is bij mooi weer ongetwijfeld een aanwinst. Goede wandelmogelijkheden in de omgeving.
Fantastisch uitzicht. Net sanitair. Mooi verwarmd zwembad waar je voor 3 euro pp extra onbeperkt gebruik van kan maken.
Mooie omgeving. Net sanitair en prima voorzieningen. Wij stonden op de 'overflow' parkeerplaats en die is toch wat minder mooi.
Mooi landschap. Camping is mooi aangelegd bij een klein meertje. Camping was bij ons wel erg overvol met campers op stukje gras en asfalt. Jammer.
Aardig plekje bij een school. Gratis WIFI. Mooie omgeving. Behalve stroom verder geen voorzieningen.
Mooi aangelegde plaatsen aan een riviertje. Uitstekende wandelmogelijkheden en leuk stadje. WC was wat ver lopen.
Mooie ruime plaatsen. Sanitair gedateerd en niet echt schoon.
Overdag een drukke parkeerplaats, na 19.00 uur rustiger. Leuke kunstroute op wandelweggetje naar de mooie enorme hangbrug. Wc (3) tijdens ons bezoek vreemd genoeg gesloten. Zagen er van buiten wel redelijk nieuw uit. Tevens picknicktafels.
Sitecode: 19934
Nu aparte gravel parkeerplaats aangelegd naast het parkeerterrein waar zeker 20 campers kunnen staan. Tussen 8 en 16 uur betalen (NOK 7 per uur of maximaal NOK 20 voor de hele dag); buiten deze tijden gratis staan. Zeer rustige plaats. Overigens staan ook campers op een werf aan het eind van de haven (ook gratis, maar geen officiële plaats). Wel mooier uitzicht daar over de haven.
Veel te duur. Nu al NOK 300 (tussen april en september) voor alleen een aardig uitzicht. Sanitair: slechts 2 wc/douche combinaties, en voor het WiFi net (guest), heb je een code nodig die onbekend is (wij gevraagd aan havenmeester aan de andere kant van de haven). Coördinaten kloppen niet helemaal (verschillen tussen boek en app). Kortom slechte prijs/kwaliteit.
Heerlijke rustgevende plek aan het water (wij waren de enige bezoekers) en een goede plek om 's morgens met de boot verder weg 17 op te gaan naar het noorden.
Sitecode: 20848
Kleine camping met hoofdzakelijk blokhutjes. Ligt wel pal aan de E6 (alhoewel die natuurlijk minder druk is dan onze E wegen) en auto's hoor je duidelijk. Prijs die wij betaalden zonder stroom: NOK 160. Wel chemisch toilet en water, maar geen loosplek vuilwater.
Uitzicht op zee, maar verder wel prijzig voor wat je krijgt. Alleen WiFi en fietsen (wel zware) gratis.