@BramvanAltena
- 2017
Juni 2026
Prachtige camping met mooie plekken, geweldig sanitair en prima wifi. Lekker zwembad en ontzettend vriendelijke eigenaren die je graag informeren (ook via hun App). Echt een aanrader! P.S. ja, de klokken van de abdij gaan vroeg in de ochtend, maar daarna lekker rustig. Hebben de trein genomen naar Luxembourg stad. Alle openbaar is gratis, echt geweldig.
Mei 2026
Hele leuke camping, zeker voor kinderen. Rustig met mooie plaatsen. Sanitair was goed. Helaas deze keer niet mogelijk om te zwemmen in de vijver, maar was vooraf aangegeven en we kregen ook nog korting hiervoor. Zeker een aanrader.
Prima camping waar we 2 nachten gestaan hebben op een prachtig plekje. Ochtend in de zon, en in de middag en avond de schaduw voor de camper. Nette sanitair gelegenheden en prima wifi. En natuurlijk het zwembad erbij, wat met 25 graden geen straf was.
Hadden plek aan de Main geboekt voor €5 extra. Leuke plekken maar niet echt bijzonder. Sanitair gebouw met trap omhoog, maar prima. Jammer dat voor de toch al dure plekken er dan ook nog €0,50 betaald moet worden voor 3 min douchen. Wil je echt in de ochtend zon staan, dan voor het veld kiezen en niet de plekken aan het water. Naar Wurzburg was het bijna 9 km fietsen, wat prima te doen was met veel fietspaden. Prima doortrek camping.
Zeer vriendelijk ontvangst bij de receptie. Mooie plaatsen en prachtig en super schoon sanitair gebouw. Ook de gratis wifi is zeer goed. Rustige camping en prachtig opgezet. Vanaf de camping een fietspad naar Weikersheim. Trouwens zeer goed Grieks restaurant Mykonos in Weikersheim.
We hebben hier met Hemelvaartsdag 3 nachten gestaan. Camping was vol, dus wel vooraf geboekt. Mooie plekken, prachtig en schoon sanitair gebouw. Gratis wifi. En medewerkers receptie erg bereidwillig voor uitleg over o.a. openbaar vervoer dat echt voor de camping stopt. Erfurt grote plaats en op 18 km afstand kamp Buchenwald, wat indrukwekkend was.
We troffen een vrij lege camping aan in begin September. Plekken zijn mooi, en het kasteel zelf ook. Er was op zaterdag een bruiloft in het kasteel waardoor sommige delen niet voor ons beschikbaar waren. Op zondag heerlijk gezwommen in het mooie zwembad.
We hebben hier 3 nachten gestaan. Grote camping met veel huisjes, waar de campers en caravans tussen staan. Zeer vriendelijk personeel dat meedenkt in oplossingen. Ze waren vol, maar we konden een stukje krijgen met privé sanitair (zonder dit te gebruiken) tegen de ACSI prijs. Zwembad en sanitaire voorzieningen prima.
Prachtige camping met zeer vriendelijk personeel. Sanitair gebouwen zeer schoon, worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wifi bij de prijs in begrepen. Schitterend zwembad. Je kan kiezen welke plek je wilt staan. Soms tussen vaste gasten in, wat het extra gezellig maakt. Hadden 4 nachten betaald, maar uiteindelijk 2 nachten bij geboekt. Plaat Platja d’Aro is erg gezellig met veel leuke restaurantjes. Prima plek hier, en komen zeker terug.
2 nachten hier gestaan, wat een klein paradijsje is deze camping. Vanaf de weg denk je waar is de camping, maar met een steile afdaling zit je plots beneden op de camping met prachtige plekken. 2 meren en een zwembad. prachtig sanitair, broodjes service (word zelfs bij je camper gebracht). Brasserie op de camping, met kleine kaart en in het weekend een echte kok met exclusievere maaltijden. Gastvrije camping eigenaren die alles regelen.