@BramvanAltena
- 2017
Hadden plek aan de Main geboekt voor €5 extra. Leuke plekken maar niet echt bijzonder. Sanitair gebouw met trap omhoog, maar prima. Jammer dat voor de toch al dure plekken er dan ook nog €0,50 betaald moet worden voor 3 min douchen. Wil je echt in de ochtend zon staan, dan voor het veld kiezen en niet de plekken aan het water. Naar Wurzburg was het bijna 9 km fietsen, wat prima te doen was met veel fietspaden. Prima doortrek camping.
Zeer vriendelijk ontvangst bij de receptie. Mooie plaatsen en prachtig en super schoon sanitair gebouw. Ook de gratis wifi is zeer goed. Rustige camping en prachtig opgezet. Vanaf de camping een fietspad naar Weikersheim. Trouwens zeer goed Grieks restaurant Mykonos in Weikersheim.
We hebben hier met Hemelvaartsdag 3 nachten gestaan. Camping was vol, dus wel vooraf geboekt. Mooie plekken, prachtig en schoon sanitair gebouw. Gratis wifi. En medewerkers receptie erg bereidwillig voor uitleg over o.a. openbaar vervoer dat echt voor de camping stopt. Erfurt grote plaats en op 18 km afstand kamp Buchenwald, wat indrukwekkend was.
We troffen een vrij lege camping aan in begin September. Plekken zijn mooi, en het kasteel zelf ook. Er was op zaterdag een bruiloft in het kasteel waardoor sommige delen niet voor ons beschikbaar waren. Op zondag heerlijk gezwommen in het mooie zwembad.
We hebben hier 3 nachten gestaan. Grote camping met veel huisjes, waar de campers en caravans tussen staan. Zeer vriendelijk personeel dat meedenkt in oplossingen. Ze waren vol, maar we konden een stukje krijgen met privé sanitair (zonder dit te gebruiken) tegen de ACSI prijs. Zwembad en sanitaire voorzieningen prima.
Prachtige camping met zeer vriendelijk personeel. Sanitair gebouwen zeer schoon, worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wifi bij de prijs in begrepen. Schitterend zwembad. Je kan kiezen welke plek je wilt staan. Soms tussen vaste gasten in, wat het extra gezellig maakt. Hadden 4 nachten betaald, maar uiteindelijk 2 nachten bij geboekt. Plaat Platja d’Aro is erg gezellig met veel leuke restaurantjes. Prima plek hier, en komen zeker terug.
2 nachten hier gestaan, wat een klein paradijsje is deze camping. Vanaf de weg denk je waar is de camping, maar met een steile afdaling zit je plots beneden op de camping met prachtige plekken. 2 meren en een zwembad. prachtig sanitair, broodjes service (word zelfs bij je camper gebracht). Brasserie op de camping, met kleine kaart en in het weekend een echte kok met exclusievere maaltijden. Gastvrije camping eigenaren die alles regelen.
Prachtige camping gelegen aan het strand. Prima plekken en smal strand. In de zee kan je een flink eind lopen in het water voordat het echt diep wordt. Met de fiets langs de kust naar oude Rab. Camping heeft prachtige sanitair gebouwen die de hele dag worden schoon gehouden. Wifi overal goed en gratis. We zouden drie nachten blijven staan maar zijn er vijf geworden. Aanrader. Alleen aan het restaurant op de camping moeten ze iets doen.
Drie nachten op de camping gestaan. Je mag zelf een plekje zoeken met een lijst met beschikbare nummers. Geen logica te vinden in de nummering. Camping is erg groot met verschillende restaurants en gelegenheden. Net buiten de camping Restaurant Adriatica, heerlijk gegeten voor een nette prijs. Sanitair prima. Goed te fietsen naar Sibenik.
Zeer mooie terrascamping met mooie plaatsen. Je moet wel goed ter been zijn omdat er veel trappen zijn voordat je bij het strand / zwembad bent. Strand is meer een rotsachtige richel waar je op kan zitten. Met de fiets makkelijk naar Trogir te rijden, wat een prachtige oude stad is. Camping mooi schoon en prachtig sanitair. Overal goede gratis wifi.
Sitecode: 19308
Fijne camping waar we altijd graag terugkomen. Drie nachten gestaan en heerlijk gegeten in het restaurant op de camping. Een regenachtige dag gehad waarbij direct het deel waar wij stonden blank stond, met dikke kleigrond.
Prima plek voor een nacht te staan. Vriendelijke mensen en rustige camping die niet ver van de snelweg is.
In een woord PRACHTIGE camping! We hebben 3 nachten gestaan en prachtige plek met de camper. Eigenaren zijn echt super vriendelijk en ook zeker bereid je de mooie dingen van de omgeving te vertellen. Mooie fiets routes (24 en 40 km) bij de receptie verkrijgbaar. Sanitair groot, mooi en super schoon. Een aanrader voor vissers, met het meer aan de camping. Zeker een camping om naar terug te komen!
Twee nachten gestaan, op grote plaats. Inderdaad goed om vooraf te boeken via campingspot.com Betaling en codes voor sanitair krijg je via deze website. Alles prima geregeld en mooi en schoon sanitair. Gelegen in de haven en op loop afstand van het centrum met veel mogelijkheden voor te eten. Zelfs prima wifi. Voor ons prima bevallen en een aanrader, maar om teleurstelling te voorkomen vooraf boeken!
Twee nachten gestaan op deze prachtige camping direct aan het meer. Hele vriendelijke NL eigenaren die je het graag naar de zin willen maken. Hele dag maken ze verse pizza’s, die echt een aanrader zijn. Mooie plekken en prachtig sanitair. Douches met pas per minuut, prima geregeld!
Zeer mooie camping met inderdaad veel Belgen en Nederlanders. Mooie omgeving om met de fiets langs het meer te rijden. Sanitair was prima en schoon. Plekken groot en prima met camper. Receptie inderdaad maar twee keer een uur open. Maar tussendoor gewoon plekje uitzoeken en je naam en kenteken sms’en naar nummer dat bij de receptie hangt. Krijgt vrijwel direct bericht terug met code voor sanitair.
We waren hier van 24 tot 25 mei voor 1 nacht. Prima camperplek en alles via automaat te regelen met creditcard. Wel opletten dat ze geen Mastercard accepteren, Visa geen probleem.
We waren hier maar 1 nacht van 25 op 26 mei ivm Ferry. Nog geen 10 min rijden naar de Ferry. Mooie grote plekken op gras. schoon sanitair en camping op een paar min fiets afstand van het centrum.
Grote camping in terras structuur tegen de berg op. Mooi uitzicht op twee kanten water. Prachtig service gebouw met alles voorhanden. Wifi prima. Waren hier van 26 mei t/m 28 mei, maar dan is er nog weinig open op de camping.
Twee nachten met de camper gestaan. Wat een prachtige camping en geweldige sanitaire voorzieningen. Heerlijk zwembad en zeer vriendelijke eigenaren. Zeker een aanrader en 5 ⭐️ zeker waard!
Geweldige camperplek. Ontvangst was top en de eigenaren weten wat vriendelijkheid en service is. Schoon, rustig en heerlijke druiven gekregen van de lokale mensen die er langs Komen. Ook heerlijk gegeten bij Restaurant N103, op 3,3km afstand.
Vriendelijk ontvangst bij de receptie met prima uitleg. Prachtige plaatsen voor de camper. Perfect sanitair. Heerlijk zwembad voor de verkoeling. Met ACSI €22,20 per nacht voor 2 personen incl stroom. Zeker een camping om terug te komen.
Drie nachten met de camper op de camping gestaan vanaf 20 mei. Veel faciliteiten op de camping, zeker geschikt voor mensen met kinderen. Plekken zijn mooi, en afgeschermd door groen. Voldoende sanitair gebouwen en schoon. Fiets routes in de omgeving, strand, winkels en restaurants. Prima plaats.
Met Hemelvaart twee nachten op de camping gestaan. Zeer vriendelijke ontvangst bij aankomst en zelf een plekje gaan zoeken. Voor ieder wat wils, en prachtige plekken voor de camper. Snackbar heeft heerlijke producten. Zwembad en schoon sanitair, heerlijke doortrekkers camping. In de omgeving leuke fiets en wandel routes. Zeker een aanrader!
Camping is recent overgenomen en van naam veranderd. Vriendelijk behandeld bij de receptie en mochten zelf een plek kiezen. Hebben er twee nachten gestaan. Plekken mooi en groot, maar gras was erg lang en al even niets aan gedaan. Dat merkte we ook aan het sanitair gebouw. Het is prachtig, maar werd niet erg schoongemaakt. Mischien nog even in de opstart fase?
leuke kleine camping met vriendelijke medewerkers. Ze zag de fietsen op onze camper en vertelde direct over de mooie fietsroutes en kregen kaarten mee. Sanitair is wel iets verouderd, maar erg schoon! Zwembad aanwezig en de camper plaatsen in de zon of schaduw. Wij staan er het pinksterweekend, dus camping is vol. Erg gezellig en zeker een aanrader. Op loop en fiets afstand van winkels en restaurants. Voor oester liefhebbers een must.
Prima plaatsen voor de camper, en zeer vriendelijk personeel. Mooi zwembad en aan de overkant van de weg het (kiezel)strand. Sanitair prima en schoon. Heerlijk gegeten in het restaurant op de camping (3-gangen menu inclusief een glas wijn) voor €15.
Plek voor de camper wat aan de Korte Kant. Veel plekken met mensen die langer staan. Wel direct aan het strand. Personeel zeer vriendelijk. Weg naar de camping toe erg smal, dus je moet niet bang zijn met je camper en goed kunnen rijden. Bar en winkeltje aanwezig op de camping. Voor alle andere zaken moet je naar Oliva. Sanitair prima.
Prima camper plek, mooie plekjes en goed en schoon sanitair. personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Prachtig fietspad naar Vallencia (8km). Enige nadeel was de weg ernaast, het geluid. Maar prima plek als je Vallencia wilt bezoeken.
Camping was ontzettend gezellig, prima plaatsen, en vriendelijk personeel. Wifi was prima en het sanitair was wat verouderd, maar perfect schoon. Er liep iemand van vroeg in de ochtend tot laat in de avond schoon te maken. Korting met ACSI. Prima camping!
Prachtige camping, ontzettend vriendelijk en gastvrij personeel. Mooi en schoon sanitair en prima plaatsen. zeker de moeite waard.
Prachtig nieuw opgezette camping. Plekken verhard, maar met gras. Je mag geen haringen gebruiken, maar ze hebben een oplossing voor je luifel. Sanitair zeer mooi en wordt de hele dag schoon gehouden. Prachtige uitval basis naar Verona. Bus stopt voor de camping, of op de fiets binnen een 6 a 7 km in het centrum. Op 750m van de camping een heerlijk restaurant Buseta & Boton. Een 150m verder een mooie supermarkt. Dit is echt een top locatie.
Ook na 1 oktober nog open, waar we nu 2 nachten hebben gestaan. Plekken zijn op stenen en prima, nu het rustig is op de CP. Anders geen ruimte voor tafel, stoelen en luifel. Stroom en water op de plek. WC (2 heren en 2 dames) + douches (met munten) achter op de CP. Tijdens ons verblijf waren de toiletten en douches niet schoongemaakt. Geen frisse bedoeling. WiFi bij de prijs in, werkt prima. Alles is dicht hier aan de kust, echt uitgestorven.
Sitecode: 20272
Ontzettend aardige camping eigenaren. Ze brengen je naar de plek aan het meer, waar je dan je plekje kan uitzoeken. Wat well jammer is dat het camping gedeelte waar je overheen rijd naar het meer, erg verouderd is en geen gezellige aanblik heeft. Toiletgebouw erg verouderd. douchen overdag, geen licht binnen.... Kan zo veel mooier zijn. plekken aan het meer prima.
Prachtige plek, maar op 2 oktober was het hek dicht en de CP gesloten. Erg jammer....
Mooie eigen plekjes en zeer vriendelijke CP eigenaar, die ook zeer goed Engels apreekt. Je staat midden tussen de Olijfbomen, en van alle gemakken voorzien op de plek (water, afvoer voor chemisch toilet en stroom). bij de receptie een gezellige zit ruimte, waar ze in de ochtend een ontbijt met verse produxten serveren. Ook heerlijke koffie te verkrijgen. Wifi alleen bij de receptie. Stadje is prachtig om te bezoeken. Deze CP is echt een aanrader!
Camping aan twee kanten van de weg. Een deel direct aan het strand. Wij hebben 3 nachten aan de andere kant van de weg gestaan. Prachtig sanitair gebouw, en alles goed schoon. Camping eigenaren erg vriendelijk en behulpzaam. Lozen grijs en zwart water erg makkelijk. Wifi bij de prijs in en prima. Enige min puntje was dat we in het zand stonden. Maar zeker een camping die de aanbeveling waard is!
Sitecode: 20212
Zeer vriendelijk personeel. Plekken waren krap en zeer dicht op elkaar. Meerdere toilet gebouwen op de camping, sommige zwaar verouderd maar wel schoon. Met de fiets zeer makkelijk naar de stad te rijden, deels op prachtig fietspad deels op de weg . Ligt naast Moviepark, waar je overdag wel wat geluid van hoort. Garda meer op 250 meter van de camping.
zeer vriendelijke camping eigenaren, en zeer mooi en schoon sanitair gebouw. plekjes zijn groot maar nog well kaal en sommige een beetje schuin. Maar zeer fijne ervaring. Gratis wifi met code.
4 nachten gestaan, een geweldige camping. Sanitair schoon, mooi zwembad (well met badmuts), en zee direct buiten de poort. Het personeel van de camping was erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Vijf sterren van ons!
Vandaag 23 September kwamen we aan voor een dicht hek. Website gaf niet aan dat ze dicht waren, maar gaan niet snel weer open... Jammer, recenties zagen er goed uit.
Sitecode: 20256
Prima camping, mooie plekjes en schoon sanitaire gelegenheden. camping ligt ongeveer 200 meter lopen van een prachtig strand. Restaurant op de camping is echt een aanrader. kleine kaart, maar elke dag een flink aantal gerechten van de dag (vis, vlees, pasta, salades, enz.). Heerlijk gegeten en niet duur. Winkel op de camping met vers brood. Enige minpuntje was het lauwe water met afwassen.
Zeer grote camping met wel 5 zwembaden verdeeld over de camping. Alles is netjes en schoon, al is het sanitair wel wat verouderd en hangt het toilet papier op een rol buiten de deur... Prijs ook in begin Oktober nog flink aan de prijs (€35 per nacht). Strand echt net buiten de camping. Mooie fietspaden naar Salou en Cambrils. Plekken voor de camper zijn goed, maar zijn wel wat scheef (lopen af).
Prima camping met mooie plekken. Veel mooie en schone toiletgebouwen, waardoor de camping niet groot lijkt (maar het wel is). Zeer vriendelijk personeel, prachtig zwembad. Maw een top camping die erg fijn aanvoelt. Camping is in twee gedeeltes verdeeld. Onderaan sta je bij het strand en bovenaan bij de twee zwembaden. We stonden hier met de ACSI Card voor €20 per nacht. WiFi was goed.
Mooie plaatsen maar camping is voor ons erg massaal. Zwembad erg mooi en leuk voor kinderen, maar iets minder voor volwassenen. Toilet en douche erg mooi en zeer schoon. WiFi was prima. Net naast de camping zit een heerlijk restaurant (Costa 21). Heerlijk menu gegeten voor €10,50 pp. Echt een aanrader.
Prachtige camping, al is hij wel groot. Wel lekker rustig en geen huisdieren. Mooi zwembad. Was gelegenheden zijn okay, maar wel verouderd. Dit is trouwens echt een camping voor overwinteraars. Zitten er maanden...
Prima camping, niet te groot en/of massaal. Mooie douches en WC’s, en prima schoon. Geweldig zwembad. Alleen de stukjes waren soms wat klein voor de camper, meer onhandig door de bomen die er staan. Maar zeker een voor herhaling!
Prima camping waar we 2 nachten hebben gestaan. Verschillende service gebouwen op camping, waarbij de een nieuwer is dan de ander. Mooie plekken voor de camper en ook schaduw plekken. Met de fiets prima te doen naar Kalmar centrum om de stad te bekijken. Veel restaurants in Kalmar, prima gegeten.
Hier stonden we op 31 mei 2019 voor 1 nacht. Gezellige CP met voldoende faciliteiten (douches, toiletten, stroom, water, etc.) Op loop afstand van de haven en de Ales Stenar, wat zeer de moeite waard is.
Prima CP voor 1 nacht en dicht bij de ferry naar Zweden. We stonden hier op 30 mei 2019 en de eigenaar is erg behulpzaam. Stroomkabel werd geregeld en alles prima. Twee toiletten (in de douche) voor de hele CP is wel wat weinig.
Goede en nette ontvangst. Camping is vrij groot en Service gebouw is prima in orde. Met de bus (Rosa express) ben je in 25 min in Göteborg. Halte 700m lopen vanaf de camping.
Geweldige camping. Mooie ruime plekken en schitterend sanitair dat erg schoon word gehouden. Restaurant menukaart op de camping is klein, maar wel heerlijk eten. Zeer vriendelijke mensen van de camping. Meer valt wel wat tegen. Water was ver terug getrokken door droogte, waardoor veel slib. Maar zwembad om de camping maakte alles weer goed. Mooie fietspaden naar Graus (6 km). Top camping!
We waren hier op 17 sept voor 2 nachten. Kleine camping en beheerder spreekt alleen Frans, maar met handen en voeten wel bereid om het beste er van te maken. Camping was snel vol en plekjes zijn kort. Sanitair echt verouderd. Met de fiets was het 7 km fietsen naar Bordeaux, maar prima te doen.
We kwamen op zaterdag 15 september aan maar de camping was vol. Eerst 1 nacht op de CP naast de camping gestaan zonder voorzieningen. Vanaf zondag konden we op de camping terecht, met ACSI korting. Mooie plekken en goed sanitair. Met de fiets vanaf de camping krap aan 10 min fietsen naar het centrum van Nantes. Leuke fietsroute door Nantes, en veel gezien.
Echt een top CP met een prachtig uitzicht op Bilbao. Twee WC’s aanwezig en de sleutel moet je ophalen bij de receptie. Twee perfecte service plekken voor de campers. Bus gaat ieder kwartier naar Bilbao vanaf de camping (naast de camping 2 min lopen). Zeker de moeite waard.
Sitecode: 20924
Receptie was erg vriendelijk en hulpvaardig. Camping plekken waren best groot. Vanuit de camping makkelijk naar Zaragoza te fietsen. Dit zou dus een hoge score moeten krijgen, maar het feit zit hem in het sanitair gedeelte. Dit werd zeer matig schoongemaakt, zo ook de vuilnisbakken die uitpuilde. En dat voor ruim €30 euro per nacht, maakt het krap aan een zesje.
Prima camping met goede en schone voorzieningen. Meerdere toilet / douche gebouwen aanwezig. Zwemmen in het meer. Camping winkel aanwezig, net als restaurant en afhaal mogelijkheid. Geplaatst ruim, met stroom en water. Nadeel van de camping is dat er veel vaste inwoners staan, waar je als passant tussenstaat. Ook restaurants buiten de camping op 2.5km beschikbaar. Dit is goed met de fiets te doen.
Sitecode: 19684
Camping is erg netjes en prima voorzieningen (supermarkt, mooie schone toilet en douches, meerdere restaurants, etc.) Prijs met CC Card is €19, plus toeristen belasting. We hadden nu ook vrij WiFi. Moet naast de plaats (welke zeer goed zijn) nog wel voor een aantal andere zaken betalen (bedje bij het strand/zwembad, parasol, etc). Prima camping al is hij wel erg groot, wat je verder niet merkt.
Mooie camping plaatsen met drie grote gebouwen voor douche en toilet. Douchen met elektronische armband, makkelijk en prima te doen. Mooi zwembad en strand is met grind en stenen. Winkel aanwezig, maar nog geen 100 meter verder winkels voor brood, fruit, vis, vlees, etc. Vragen bij receptie iets als onderpand (paspoort, Camping Card, rijbewijs, oid). Konden makkelijk een nacht extra blijven staan.
Kleine camping waarvan stukjes best wel scheef zijn. Sanitair is goed, maar wel wat weinig als de camping helemaal vol staat. De eigenaar is geweldig en doet er ook alles aan om het naar de zin te maken. Shuttlebus service naar het Plitvice park en weer terug naar de camping is goed geregeld. Op 150m lopen een goed restaurant. Op 300m een winkel. Prima plek als je het park wilt bezoeken.
Kleinschalige camping met mooie plekjes. Schitterend sanitaire voorzieningen. Excursie vanaf de camping naar Krka watervallen gedaan, met een lunch en een bezoek aan een klooster. Zeer goed geregeld. Restaurant op de camping is niet bijzonder, maar het eten is goed. Mooi zwembad waarin je heerlijk kan afkoelen. Helemaal top deze camping.
Prima camper plaatsen, al zijn sommige plekken wel erg scheef. Sanitair is perfect en schoon. Zwembad naast de camping met gratis entree. Personeel zeer vriendelijk en verteld direct over de omgeving en hoe daar met de bus te komen. Graz is prachtig en dus zeer goed te doen met de bus vanaf de camping. Voor €5,10 pp een dagkaart. Zeker een prima plek om terug te komen.
Sitecode: 19308
Dit is onze derde keer geweest op deze camping. Kleinschalig, prachtig sanitair en meerdere keren per dag goed schoongemaakt. Mooie plaatsen voor camper, caravan of tent. Prima restaurant en zeker niet duur. Nu ook broodjes service in de ochtend. Zeer vriendelijk personeel.
3 nachten op deze CP gestaan. Echt een top plek, met geweldig vriendelijke eigenaren. Doen er echt alles aan om je het naar de zin te maken. Douche, toilet, Wifi, allemaal perfect. Daarnaast heerlijk fietsen in de buurt, naar Losser, Gronau, Enschede, alles goed te fietsen. Zelfs mooie overdekte fiets stalling voor de e-Bikes met oplaad punten. En natuurlijk op zondagochtend verse broodjes!
Sitecode: 2058
We zijn hier een nacht geweest op 27 april. Aardige mensen bij de receptie en konden zelf een plekje uitzoeken. Mooie plaatsen met meer of minder privacy. Schone toilet en was gelegenheid en prima douches. Net naast de camping een heerlijk steak restaurant en aan de overkant van de weg een Lidl. Top voor een doortrek camping!