@Branny
- 2022
Wij kwamen laat en mochten op een groot veld staan met schitterend uitzicht. Voorzieningen zijn prima in orde.
Mooie ruime camping met goede voorzieningen.
Mooie plek, geen toilet of douche maar wel 150 PLN per nacht. Stroom en service is incl.
Om de stad Vilnius te verkennen is het prima, douchen en toilet zijn schoon. Het staat op een parkeerplaats dus verwacht geen camping. Te duur voor deze locatie.
Prachtige plek en super aardige en behulpzame mensen. Bedankt voor de gastvrijheid Hardy.
Goede voorzieningen en schoon sanitair. Staanplaatsen zijn verhard. Prijs 32 euro all in is aan de redelijke kant, we betalen overal tegenwoordig deze hoge prijzen.
Voor ons was de plek prima, kreeg een route beschrijving door anders waren we verkeerd gereden. Er is maar 1 toilet en geen douche. Wel mochten we in de sauna en hebben een hapje meegegeten. Niet heel groot dus ik zou van tevoren contact opnemen.
Terrein is verdeeld over 2 velden met voldoende stroompunten en afvalbakken. Er is weinig beschutting. Strand is dichtbij. Sanitair is schoon en netjes, beetje gedateerd.
Mooie grote plekken en sanitair is super, wel aan de prijzige kant.
Mooie plek, midden in de stad. Zeer toeristische omgeving. Sanitair is goed en modern. Vriendelijk ontvangst bij de receptie.
Hartelijk ontvangst door Harry en Sita. Mooie ruime en rustige plekken op het gras of op het grind. Sanitair is nieuw en schoon. We hebben het heerlijk gehad in een mooie omgeving om te wandelen of fietsen.
Prima CP met voldoende stroom en sterke Wifi. Kosten 10 euro per nacht. We hebben 1 nacht gestaan, was wel rumoerig ( vissers, hangjeugd)
Mooie camping met goede voorzieningen.