@BraviFriCa
lekkere plekken in schaduw en super vriendelijke mensen bij receptie. meer montorfarno en bar daarbij is fantastisch.
Sitecode: 195925
beginnende camping met wat opstart punten zoals douches, geen grijs water lozen en chemisch toilet onder de maat. maar Laura is super aardig we hadden een prachtige plek onder olijfboom en fietstocht naar Polignano is prima te doen. redelijk smalle weg om er te komen en geen hek, dus iedereen kan er op en af. maar goed dat komt allemaal goed, dus blijft aanrader
mooie plekken met schaduw. douches en wc bij zwembad zijn OK. heel aardige eigenaar die alles goed uitlegt. bisceglie is heel lief stadje, aanrader.
prima voor bezoek aan Bari. veilig en op goede fietsafstand. Campers staan gewoon naast elkaar geparkeerd wel is er een plek waar je in schaduw kunt zitten en douches en wc prima.
op zich heerlijke plek met enigszins schaduw en mooie afstand van monopoli. douches met munten was ramp, want na 1,5 minuut is munt op en moet je douche uit om bij te vullen😱. brood was belachelijk duur (4 euro voor 500 gram) en camping sowieso eigenlijk te prijzig voor wat je krijgt
wat een heerlijke plek. de rondleiding door Rosa was zo leuk en leerzaam en daarna ook nog heerlijke proeverij met hapjes en natuurlijk de wijnen. zo gastvrij en zo aardig. enige aandachtspunt is chemisch toilet, waar je ook grijs water loost. dat is niet echt schoon en geen water voor schoonmaken cassette. maar de rest is zo heerlijk. en ook mooie fietstochten gemaakt oa naar Grottagli met lekkerste ijs van Italië in agrigelateria geleids voglia
Sitecode: 20375
Echt wat een topplek. redelijk grote plaatsen met schaduw, Lecce makkelijk te bereiken en supervriendelijke eigenaren.
Echt een aanrader. douches en wc echt heel schoon, wel helaas met polsbandjes douchen. geen schaduwplek met electriciteit wel schaduw zonder. dichtbij fietsen of wandelen naar strand en prachtige Otranto. En ook nog heel aardige behulpzame eigenaren
echt wat een heerlijke plek, groot, veel schaduw, heerlijke douches. enorm vriendelijke en behulpzame eigenaren en prachtige uitvalsbasis voor Gallipoli en omgeving
Sitecode: 194573
wat een prachtige plekken tussen de bomen. je kunt zelf plek uitkiezen. toiletten en douches werden gerenoveerd en wij mochten gratis gebruik maken van douche en wc in appartement. super. heerlijk brood. superaardige familie en huidige eigenaar. top top top
heerlijke plek, heel relaxed en aardige ontspannen mensen. mooi aan strand en goede plek om scalea te bezoeken. douche met muntjes en grote wc’s. allemaal prima schoon
wat een heerlijke plek. we stonden er nagenoeg alleen, heerlijk rustig en zo mooi en dicht bij het stadje en het strand. de eigenaar heeft prachtige verzameling old timers en is super behulpzaam met alles. hij heeft ons grijswater kraantje gerepareerd. douches en wc’s zijn schoon en goed. een heerlijke plek om tot rust te komen.
Sitecode: 19702
fantastische mooie plek, schone wc’s en douches. Tussen citroenbomen mooie grote plekken. oudere generatie loopt lekker door de citroengaard te schuifelen. helling is heeeeel stijl, smal met scherpe bocht. bij aankomst naar beneden durfden we het zelf, maar gelukkig heeft de eigenaar onze bus naar boven gereden. zo aardig.
prachtige plek en prachtige grote plaatsen. zeer vriendelijke en behulpzame mensen. douches zijn open en oud en muntsysteem werkt niet echt goed. maar de plek en mensen daar maakt alles goed
heel fijne camperplek voor doorreis. vriendelijk ontvangst en alles prima voor elkaar. sanitair wat verouderd maar OK
vriendelijk ontvangst, prachtige plekken en rustige omgeving. sanitair prima