@BreakOutTrail
- 2018
- Fiat Ducato Ducato
- 2017
prima plek. ruime plaatsen, schoon sanitair, ruime douches. stokbroodautomaat 🥖 👍🏻. zeer redelijke prijs.
fijne camping, rustig, schoon en we voelen ons hier veilig.
prima camping. 2 dagen gestaan. Nieuw en schoon sanitair.
Comfortabele camping, personeel doet hun best. Soms te veel, er werd hard gereden met de “golf”-karretjes. Wij waren hier begin mei, de ACSI geldt niet voor de duurdere plaatsen!
25 april. Redelijk verlaten camping een paar van de huisjes zijn bezet. Er is wat achterstallig onderhoud. Alle voorzieningen zijn aanwezig.
Eind mei. Er staan 2 tentjes. We zijn verder de enige. Vriendelijke ontvangst. genoeg schaduw en mooi gras om op staan. Verder prima voorzieningen.
camping is al járen gesloten
vriendelijke ontvangst. aan de Ardèche met kanotrips. geen mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. sterk verouderd sanitair.
rustige camping. vriendelijke ontvangst. schaduwrijke terras plaatsen. sanitair schoon en ok. lang stroomkabel nodig.
vriendelijke ontvangst. terras met restaurant heerlijk in de zon. prima plek met wijds uitzicht.
vriendelijke ontvangst. schoon sanitair. broodjesservice. niet duur.
vriendelijke ontvangst. mooie locatie. Sanitair schoon en up-to-date. je kan goed fietsen in de buurt. broodjes te bestellen en prachtige schaduw onder de bloesembomen
CP zoals die hoort te zijn. Ruime plaatsen, niet te veel, mooi gras, alle benodigde faciliteiten, restaurant, mooi uitzicht.
rustige plek tussen de bollenvelden.
“Je mag de CP niet op de omgeving afrekenen”. Echter, de omgeving heeft een 10. De CP zelf echter een 5. Geen sanitaire voorzieningen. Primitieve vuilwater stort. Staan op een betonnen plaat geeft geen vakantiegevoel. Het uitzicht wordt ontnomen door een muur van haardhout. Wel fijn fietsen in de omgeving en aardige eigenaren.
1 nacht geweest. Zeer attente en vriendelijke ontvangst. Prima plek.