@BreedeA
3 dagen in april geweest. vriendelijke ontvangst, schoon sanitair (wel verouderd). camping wordt momenteel gerenoveerd. veel werkzaamheden. veel plaatsen kun je niet staan, vrije plaatsen sta je op omgeploegde grond. zwembad is ook gesloten ivm werkzaamheden. icm met bovenstaande is de prijs per nacht 23 euro met ACSI kaart genoeg. Albufeira is goed met de fiets te bereiken of met de benenwagen. veilige weg via het park.
Wij zijn een aantal dagen in april geweest. De camping is dan gezellig druk. Sanitair is erg mooi en schoon. Gedurende dag wordt het iedere keer schoongemaakt. Zwembad binnen en buiten. Winkel op het park. De ontvangst was erg vriendelijk door Paolo en Bella. Beiden spreken Nederlands. Op fietsafstand van het strand. En ook op de fiets naar Lagos zelf is goed te doen. 29 euro per nacht voor 2 personen
Prachtig aangelegde nieuwe camping (2024) met grote plaatsen, 16 ampere stroom en water op de plaats. Het sanitair is fantastisch en SUPER schoon! Wasmachine en droger aanwezig. De omgeving is prachtig om te fietsen en/of wandelen. Wij hebben hier een middag gestaan en vanwege heftige kiespijn helaas weer huiswaarts gegaan. Hier werd door de eigenaren begripvol en vriendelijk op gereageerd. Wij gaan hier zeker terugkomen maar dan om te genieten!
Mooi aangelegde camperplaats met verharde plaatsen. Vriendelijke en gemoedelijke ontvangst én een vriendelijke (inclusief stroom) prijs. (17,10 euro per nacht, excl toeristenbelasting). Hond is gratis en welkom. Het sanitair is netjes en schoon. (2 toiletten en 2 douches) In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Een bezoek aan Ootmarsum is prima op de fiets te doen en zeker een bezoekje waard!
Deze nieuwe camperplaats is mooi aangelegd. De eigenaar is een aardige man. Sanitair is netjes en schoon. Inchecken gaat makkelijk. In de omgeving is het prachtig fietsen en wandelen. De basisplaats met stroomaansluiting is 25,30 euro per nacht. De stroom kun je ahv je plaatsnummer bij een paal opladen. De stroom betaal je dus los. Dat loopt best op als je bijvoorbeeld je accu van je fiets wilt opladen.
Leuke kleinschalige camping met net sanitair. Vriendelijke ontvangst. Naar Cannes is goed met de fiets te doen. Direct naast de camping ligt een klein restaurantje waar je heerlijk buiten kunt eten voor een leuk prijsje. Bediening Nicolas en Loic ook zo vriendelijk.