@Breezand
- 2015
mooie dagen gehad op deze CP. Heerlijk fietsen naar mooie natuur. Sanitair keurig netjes. Echt een aanrader om dde omgeving te verkennen. Uitgebreide informatie balie.
mooi verzorgde CP. vriendelijke eigenaresse. Drie nachten gestaan. Mooie rondes gefietst Jammer dat de kraan was afgesloten zodat er niet wat water kon worden getankt.
De hoofdprijs. €65,- voor camper 2 pers. Het is een mooie camping met alle voorzieningen maar deze prijs/ kwaliteitsverhouding klopt niet.
De camping was vol. De laatste plaats gekregen op het gras. Prima plek. wij blijven één nacht op doorreis. Voordelen zwembad en vlakbij de snelweg wat ook wel een nadeel is. De prijs is voor half juni fors €42,- pn 2 pers camper.
prima plek voor weinig. alles schoon, mooi uitzicht, grote plaatsen, goed restaurant. en dat voor €23,- pn obv 2 pers en een camper
Gastvrij, rust, gezellige proeverij. Wij zijn 4 nachten gebleven. De faciliteiten zijn nog niet afgebouwd. Wel prima douche en toilet. Geen kortingskaarten zoals i n de app staat. Camperservice plaats niet aanwezig. Prijs voor het gebodene aan de hoge kant
smalle wegen er naar toe hartelijk ontvangst door Clara. idd geen woord over de grens gesproken. alleen italiaans. verder geen probleem. schoon sanitair. prima voor doorreizen
gezellige mooi aangelegde camping. vriendelijke ontvangst en makkelijk naar het strandje. rond 8 uur ‘s morgens broodjes in de bar. 2 nachten gestaan onder de bomen. wil je uitzicht op zee dan vroeg arriveren of reserveren.
Goede plekken met veel schaduw. De boel lijkt opgeknapt door het nieuwe management. vriendelijke ontvangst. Schoon sanitair. Jammer dat WIFi en douchen betaald is. Goed zwembad en campwinkel/kantine. Wij betaalden €34,50 pn
Sitecode: 51915
Mooie plek om te overnachten vooral als je zelfvoorzienend bent. Beperkt sanitair. Heel aardige eigenaren. Fietsen naar Manfredonia langs de kust is een onderneming op de onverharde weg. Supemarkt op 7 km. Genoten van de rust.
wij stonden hier 2 nachten. prima locatie op doorreis. strandje, fietsen, wandelen. het sanitair wordt vernieuwd. één gebouw over twee weken klaar zegt men. voor €20,- pn weinig in deze regio vandaar 4 sterren. vriendelijke behulpzame ontvangst
wij kwamen aan met slecht weer. behulpzaam personeel. wij konden bovenaan het duin staan prachtige plek. net bereikbaar voor 7m40 lang 2 m35 breed. het werd zonnig weer mooie tijd gehad. 2 pers camper en hond, electra €36,- pn
Hier tijdens de Paasdagen gestaan. Prima locatie om allerlei stteden te bezoeken , te fietsen. Ondanks de drukte (180 campers) een mooie relaxte plek met uitstekende wifi. Prettige beheerder prima prijs op deze locatie. Geen extra kosten voor de hond etc.
voor rust en prima sanitair. Fiets meenemen. mooie routes en pontjes over de rivieren. goede ontvangst relaxed
prima plek niets toe te voegen aan voorgaande reviews.
vriendelijke en behulpzame eigenaren. grote plaatsen steeds meer ingericht voor campers. fijne dagen gehad. minpuntje: grijs water kan niet worden geloosd.
na een wandeling op cape du van en cape du raz komend uit Douarnenez heerlijk rustig op deze eenvoudige camping met beperkte voorzieningen maar schoon er staan maar 6 campers dus voldoende faciliteiten. zelf plaats uitzoeken heerlijk allemaal. vlak langs de nkc route
vriendelijke ontvangst. zelf plaats uitzoeken. broodjesservice goed. prima te wandelen naar strand. daar mogen geen honden op (strand). ezel en geiten waren gezellig aanwezig. goede plek voor een tussenstop
mooie rustige plek op 900 meter van het strand. gedateerd maar schoon sanitair wifi beschikbaar. ruime plaatsen. prima voor een tussenstop. broodjes service wij stonden hier prima op de zgn weide met ezel en geiten. wij betaalden€24,94 2 pers, hond, stroom, wifi, camper op 24 augustus.
De camping staat aan een drukke weg. om half vier de receptie open. helaas niemand aanwezig. een telefoontje naar het nummer op de deur. ik kom om half 5 was de mededeling. sanitair schoon maar gedateerd. geen sfeer op de camping.
zoals eerder gezegd mooie rustige camping met als voordeel vlakbij de NKC Bretagne route. Als je de overvolle CP’s langs de kust wilt vermijden. prima serviceplek voor camper. vriendelijke beheerders.
goede camperplek met 2 serviceplaatsen. wij betaalden €17,60 pn inclusief alles. Half augustus werd het wel wat vol, wij telden 56 campers, 20 meer dan aangegeven maar dat past prima.
wij kwamen hier na verschillende complet campings en CP’s. prima camping sanitair gedateerd maar schoon. Bakker op loopafstand, chemisch toilet voorziening etc. €23 all in voor 2 pers en hond. mensen met gevoelige oren kunnen enige kast hebben van de weg achter de camping. prima voor één nacht of enkele nachten Lisieux is een leuke plek.
zeker een aanrader. alle voorgaande reviews kloppen. lekker fietsen prachtige natuur
goede camping 4 km van de altstadt. busverbinding, fietspad aanwezig. Te weinig sanitaire voorzieningen voor een volle camping. eigen voorzieningen in camper gebruikt. de CP in de altstadt is 10 euro per 24 uur. de camping 36 euro. aan de prijs voor het gebodene.
goede camping met veel fiets mogelijkheden. rustig weinig toe te voegen aan vorige reviews. .
Relax en als je wilt mooi fietsen. faciliteiten voor campers goed. Rustige omgeving.
Sitecode: 19592
Mooie CP om Cadzand Bad te bezoeken. sanitair schoon. muntjes voor de douche. 2 km van strand. Prima fiets mogelijkheden.
Mooie camping en pas nieuwe toevoerwegen. Netjes, maar wel aan de prijs. De basisprijs wordt verhoogd met toeslagen. Zelfs een campertoeslag. Ook een hond is vrij prijzig. Laat u verder niet tegenhouden goed vertoeven hier.
prima camping. van tevoren gereserveerd (doen wij al camperaars liever niet). een druk weekeinde Zeeland maar dat wil niet zeggen dat je dan 2x zoveel mensen moet toelaten. wij stonden ondanks reservering achterin het weiland ver van de voorzieningen.
inderdaad mooie ruime plekken. op 5 september restaurant dicht. in september geen pizza en geen brood service.
prima camping. eens met de vorige schrijvers. op 4 sept 2023 hier gestaan.
helemaal eens met de andere revieuws. €31,- per nacht in het hoogseizoen. voor camper 10 amp 2 pers en hond
wij waren hier op 24 augustus 2023. Mooie camping. vanwege de lage takken op de nog beschikbare kleine plaatsen moesten wij naar een maxi plaats €9, - duurder. voor 1 nacht €51,42. Electriciteit, maxi plaats, 2 pers, hond, camper. 6 amp stroom, geen vlakke maar stevig hellende opstelplaats. Wifi alleen bij de receptie. Te veel voor het gebodene.
helemaal eens met robert. rust platteland prima wifi en veel te doen in de omgeving.
Voorgaande reviews zijn terecht
wij mochten kiezen uit 3 plaatsen. op plek 200 gaan staan. later kwam men zeggen dat wij hier weg moesten omdat wij een hond hebben. dat was niet gezegd. nieuwe keuze uit 3 onmogelijke plekken wij zijn weggegaan.
vriendelijke ontvangst. wij dachten 2 nachten te blijven maar men vertelde dat morgen de camping wordt gesloten. het is 18 september. verder een prima plek om te zijn. wel goed uitkijken het is krap op de paden naar de kleine plaatsen.
een vondst de vorige reviews zijn niets te veel. alleen voor echter camperaars die afrekenen en alles netjes houden.
allemaal juist wat is geschreven in de vorige reviews. De prijs is echter €30,- in juli. de camping niet vol maar wel veel schaduw. ook veel gebruik van de CP naast de camping met mooie plaatsen aan de rivier.
prima camping voor een nachtje of twee. Vriendelijke ontvangst. snel te bereiken vanaf de E70. schoon sanitair en schaduwrijk.
mooie camping aan een baai met zandstrand. schoon sanitair. camper met Electra €27,20
wat gave😀. mooie kleine camping
een mooie camping om tot rust te komen van een lange reis. wij hebben hier 2 nachten gestaan in alle rust. gedateerd sanitair maar schoon. zeer ruime plaatsen
mooie plek voor doorreis vlak bij een groot stuwmeer. rustig in juli
mooie fietsomgeving prima camperplek aan het water €16,20 voor plaats 2 pers met electra
mooi terrein veel rust en lage bezetting. schoon sanitair wel retro. wasmachine €4,- aardige beheerder. geen camper service plek dus voor passanten geen optie. geen wifi leuk om hier even tot rust te komen
Hier geweest op geen en terugweg Portugal. Een prima overnachtingsplek op doorreis. Rustig en mooi uitzicht. Om ongeveer half negen komt iemand het geld ophalen.
een camping in de Spanje Portugal route van NKC. verzorgd sanitair vriendelijke ontvangst. Mooie plaats Potes. wandelen naar hartelust. camping is bomvol. NKC tour nu 2 jaar niet meer geweest. even bellen voor je komt voorkomt dagje de plaats bij de camper service krijgt. het is druk hier maar zeer de moeite waard.
prima camping. helemaal volgeboekt. wij waren net optijd. gezellig op strand veel rust op de camping
Een wat rommelige camping aan een mooi strand. sanitair gedateerd maar schoon. Gegeten in het restaurant op de camping jammer dat de gerechten (vis) niet gaar waren. €28,- per nacht met NKC korting.
Sitecode: 19402
De camping aan het einde van het NKC traject is gesloten tot 2022. Dus verder naar Nazare. Als je op de camperplaatsen gaat staan dan is er verharding en kom je niet vast te zitten in het zand. Prima camping strand op loopafstand.
wij waren hier eind juli 2021. Het was al vrij druk. De Corona maatregelen werden goed opgevolgd. Schoon sanitair, mooie stranden op ruim een km lopen. Een bezoekje waard
een mooie camping met hier en daar niet vlakke plaatsen. wij hebben hier 2 nachten gestaan en het is rustig met goed sanitair. de prijs is wat men van een camping vlak aan de kust kan verwachten.
camping heeft goede voorzieningen. De prijs van rond de €30,- is aan de hoge kant. voor campers van meer dan 6 meter wordt extra berekend. De camping ligt aan een drukke straat de bezienswaardigheid is de stad Evora.
Alles is al gezegd behalve dat het jammer is dat het beheer is losgelaten. Een mooie camping moet het zijn geweest prima plek om de stad te verkennen
wij kwamen hier vandaag 17 juli aan als onderdeel van de NKC Spanje/Portugal route. Zowel de camping als de NKC route zijn aan te bevelen. een mooi rustpunt hier en goede wifi. €24,- all inn.
voor de prijs van €5 een prima plek op doorreis.
prima camperplaats. vroeg en laat in het jaar niet op de verharding gaan staan maar aan de andere kant van de cp. dan kan je langer van de zon genieten in de middag
mooie uitvalsbasis om lekker te recreëren. fietsen etc. jammer dat de terrasjes langs de maas nog dicht zijn maar daar kan deze CP niets aan doen. de weg is hoorbaar het sanitair eenvoudig.
Leuke camperplaats bij mooi Hattem. Faciliteiten zijn schoon maar beperkt bij volle bezetting. Een echte camper serviceplaats zou best eens overwogen kunnen worden met 22 plaatsen. €17,50 per nacht incl electra.
Prima verharde plaats met veel ruimte. Goede voorzieningen en zeer vriendelijke mensen. Mooie CP voor fietstochten. Den Ham heeft een Jumbo en een Coop en horeca. We komen zeker terug
Mooie camping vlak bij de weerribben. Goed sanitair eenvoudig maar schoon. Prima douche.
Nette plaats. Niet ruim. Inderdaad ver weg van sanitair. Sanitair schoon en goed. 22.50 incl belasting voor 2 pers is aan de prijs
Goed alternatief voor de CP aan de Schluchsee als deze bommetje vol is. Goede voorzieningen. Stroom betaald per Kwh Prima douche met muntjes. Groter dan 7m 30cm wordt een probleem om de camper goed op te stellen wegens helling
Prima CP om de omgeving te verkennen ruime plaatsen met goede WiFi.
Mooie stek om Medemblik te verkennen.voor 12,25 per nacht. Alle voorzieningen. Kan inderdaad wel wat gebeuren aan de aankleding maar voor ons reisdoel goed. Vriendelijke hulp van de havenmeesters.
Als je plaats aan het water hebt dan heb je een mooi uitzicht. Door de geparkeerde auto’s moeilijk indraaien op de krappe plekken. Tussen de boten. Als standplaats niet veel te bieden
Wij waren hier 15 augustus. Veel groepen aanwezig en geen plek op het verharde gedeelte oveeal kratten en agrarische spullen. Na een wandeling over de camping zijn we wegggegaan. Zeer rommelig en modderig. Toiletgelegenheden zagen er netjes uit. Maar voor 19,50 te veel geld voor een krappe CP
Mooie rustige camping met veel vaste staanplaatsen. Sanitair schoonaar gedateerd. 17 euro 50 in hoogseizoen met hond (2euro). Douche 50 cent. Mooie plek m fietstochten te maken.
Op de camping gestaan met ACSI tarief. Jammer dat warm water en douche en kWh moet worden bijbetaald. Maak het tarief een euro duurder. 50ct voor douche, 20ct voor afwas en 45ct per kWh boven de 4 kWh per dag. 16,40 euro per dagMooi gebied. Fijn fietsen in oktober
Prima CP - zeer ruim - vriendelijke mensen!
Plaatsen op grind. Met een sanistation 10 euro met stroom. 7,50 euro zonder stroom. Wij waren hier 3 oktober. De kastanje en de struiken moeten worden gesnoeid dan kan je van het pad af staan. Rustige omgeving
Mooie camperplek. Honden hebben veel vrijheid op het Hemmerland. Sanitair prima. Monnickendam de moeite waard. Marken gemakkelijk te bereiken met bus, fiets of huurfiets. Bus stopt vlakbij naar Marken en Amsterdam centraal. Vriendelijke havenmeester.
Prima plek om Hoorn te bekijken. Je staat op het parkeerterrein zonder veel ruimte als het druk is. Sanitair is prima maar wel een stukje lopen. Electra, water, servicen bij de prijs € 15,- per nacht inbegrepen. Er is een een winkeltje op het terrein waar brood etc te koop is. De winkelstraat is op loopafstand
Een mooie CP zoals eerder beschreven. Havenmeester van 8 uur30 tot 20uur 30 aanwezig mooie plek om vanuit te fietsen of te wandelen. Ook kamperen mogelijk. Ligt langshet Zuiderzeepad.
Lekker aan het water gestaan. Het was druk maar ruime plaatsen. Spakenburg is leuk om te verkennen.
Het blijft een leuke pleisterplaats op doorreis uit het zuiden. We hoorden dat de gemeente bezig is met voorzieningen. Is voor ons niet nodig. Vergeet vooral ook niet een hapje te eten in de vele restaurants. Deze keer in Dockside aan het Westeinde. Grill heerlijk
Mooie rustige doorgangs CP. Een 8 was op z’n plaats geweest als de vuilnis niet tot naast de bakken stond.
Het is altijd druk in Iseo. We willen natuurlijk met zijn allen aan het meer staan. Dan moet je reserveren. Vriendelijke ontvangst. Goede broodservice. Goed sanitair. In vergelijking met andere campings in de buurt prima. ACSI tarieven in voor en naseizoen, maar natuurlijk niet aan het meer
Rustige camping met restaurant heerlijk gegeten. ACSI tarieven in voor en naseizoen. Begin juni 17 euro alles inclusief. Zwembad prima, sanitair is wat oud maar schoon. Ruime plaatsen. Voor de sportieveling kan je naar Bevagna lopen. Prachtig vestingstadje met folklore begin juni. Wel steile hellingen
Nette camping met zeer verzorgd sanitair. Eerdere beoordelingen kloppen. Let wel op het weer als er onweer komt is het verstandig om de luifel in te pakken. Harde rukwinden komen dan over het meer. Wel een mooi gezicht dit natuurverschijnsel maar bij de buren ging de luifel in tweeën. Mooi hier.
Mooie zeer nette camping meg ruime plaatsen. Begin juni plaats zelf uitzoeken. Douchemuntjes in bekertje bij de douches. Mooi uitzicht op de besneeuwde bergen. In het dorp dus wel wat verkeer maar alle benodigdheden dichtbij. 20 euro all in
Fijne rustige CP met zeer ruime plaatsen waar je in de schaduw of in de zon een plekje kan zoeken. servicen kan met behulp van de eigenaar. Mooie plaats om wandeltochten ed te maken.
Alle voorzieningen aanwezig. CP 5 euro per nacht twee personen. Electra, water, en servicen 0,50ct per kw, 1 euro per 100l, 10ct voor cassette spoelen. Rustige mooie ruime plaatsen. Prima voor een weekend (fietsen mee) of voor een doorgangs CP.
Begin april en helemaal bezet. Jetons lastig en sani beperkt. Wel mooie CP met de stad op loopafstand. Geserviced aankomen lost de problemen rond de jetons op
In het hoogseizoen zal het niet meevallen om aangenaam te vertoeven op deze plek. Zoals op veel plaatsen langs deze kust. Wij waren er eind maart. Mooi weer, prachtig strand, lekkere eetgelegenheden op strand en mooie wandeling langs de kust naar de vuurtoren. Helemaal top. Op de Cp moet je zelf stroom opwekken met ons paneel ging dat prima. De CP was voor 80% bezet.
Prima sanitair. Rustige plaats. Er is een enorme verbouwing aan de gang die voor de winter klaar moet zijn. De camping heeft hetzelfde tarief met de acsi pas als de CP in het dorp genaamd Alpenkamp.
Sitecode: 42055
Wij zijn verbaasd over sommige oordelen van sommige van onze mede camperaars. Na 4 jaar (met de caravan) zijn we hier neergesteken met onze camper. Prima hier goed sanitair, mooi strand (links publiek rechts met stoeltjes) heerlijke sfeer en de mensen nemen hun rommel weer mee van strand. Strand 15 min hooguit en prachtig zand. Voor een paar dagen vonden wij het uitstekend.
Inderdaad een heel mooie plek met serviceplaats. De klokken luiden elk uur van 0700 uur tot 2200 uur 's nachts stil. Dat valt best mee de eerste campers vertrekken eerder. Rustige En schone CP. wandelen en fietsen kan hier volop.
Prima plaats, jammer dat de sanizuil stuk is. Rustig en schoon.
Wij kwamen 's avonds laat aan. Alles was gesloten dus maar op de parking voor het restaurant gaan staan. De volgende dag meldde de havenmeester dat de intercom kon worden gebruikt om het hek open te maken. Goede plek om te staan geen bijzondere aantrekkingskracht van het plaatsje
Alweer hier gestaan na terugkeer Frankrijk. Op het kanaaleiland staan verderop bomen dus wel schaduw in de zomer. AH 300 meter warme bakker 150 meter.
Bevestig alle positieve beoordelingen. De ontvangst heel vriendelijk, keurige plaats.
Rustige plaats zonder voorzieningen op de CP. Maar openbare toiletten en vuilcontainers binnen 100m van CP. serviceplaats voor campers op ruim 1 km afstand en gratis. Vlakbij een camping waar ook campers kunnen staan.
Sitecode: 1950
Een mooie niet overvolle CP op 20 juli. Even verder in het park bij het meer volop plek onder de bomen. Er is €4,- verschuldigd, jeton voor het servicestation halen bij de VVV. Kosten 2,50 voor het drinkwater. Bakker op loopafstand kleine supermarkt, carrefour montagne en diverse andere winkeltjes.
Zeer de moeite waard. Een wandeling naar boven gemaakt naar het Nationale park. Prachtige natuur.
Mooi stadje. Dat maakt deze CP geliefd. De plaatsen zijn zeer klein en er is veel verkeer op de parkeerplaats. Prima voor een bezoekje
Een nette camping met verharde CP's. Eenvoudig sanitair goed onderhouden. Leuke plaats in Baskenland met veel wandelmogelijkheden. Prima tussenstop om verder Spanje in te gaan. Ook om de wasmachine te gebruiken Smalle toegangsweg even puzzelen om er te komen.
Mooie CP midden in het wijngebied St Emilion. Rust en servicepunt en eventueel electra gratis. Grenzend aan een groot picnic en speelterrein.
Inderdaad een mooie ruime plaats. Het stadje en het kasteel leuk om te bezoeken. Er was volop activiteit de ronde van Deux Sèvres kwam hier over de finish. Vuurwerk en feest tor 3 uur 's nachts. Prima doorheen geslapen. Men heeft voor water en toiletten legen een servicepunt jammer dat de watertap niet werkte. Kosten water slechts een euro als het wel werkt.
Grote rustige plaats. Er staan nu 25 campers in de stralende zon. Er zijn plannen om hier een CP te maken met toiletgelegenheid en andere voorzieningen. De twee plaatsen die aangegeven zijn niet bezet men staat verspreid over het terrein. Mooi zo.
Mooie CP als je kan staan met uitzicht op zee of haven. In april is het al behoorlijk bezet. Mooi weer strand op loopafstand. Fietsen en wandelen prima. Een plek om in voor en naseizoen te komen. Geen stroom geen toiletten.
Sitecode: 2051
Prima doorgangsplek met een leuk stadje Givry.
Een heel mooie plek om te wandelen en door het stadje te lopen. Ook de camperplaats netjes verzorgd en ruim. Wel eind april.
Fantastische plaats onderaan de piste. In de winter voldoende water meenemen want dat is afgesloten. Veel rust en mooi wandelen. Op 19 maart 2016 werd er geskied.