@BrendaZevalkink
Sitecode: 196150
Mooi recht terrein vlak achter de duinen. Met een boxje voor een vrijwillige bijdrage en het verzoek om het terrein netjes achter te laten, heerlijk rustig, tussen de akkers

Vriendelijke beheerder die behulpzaam is. Mooi plekje
Grappige kleine camping, met een erg vriendelijke eigenaar met fantasie. Coördinaten brengen je niet helemaal op de goede plek, je moet goed zoeken voor het blauwe bordje die de weg wijst

Leuke kleine plek met een goed restaurant. € 30,= per nacht.
Prachtige plek, de coördinaten kloppen niet helemaal, die zijn van het kasteel, eronder aan de rivier is de kamperplek.
We konden achter de parkeerplaats staan, aan het water, maar om half 7 s morgens was er al om ons heen een markt gebouwd, we konden nog net wegkomen, millimeterwerk.

je mag hier niet meer overnachten
boven de kabelbaan, service aanwezig, coördinaten komen uit op een gewone parkeerplaats, politie wees ons de plek erboven, bij kasteel nu verboden te overnachten
Plaats op groot parkeerterrein,op loopafstand van prachtige centrum. Zelfs water aanwezig.
Heerlijke plek direct aan zee. Lekker zwemmen en snorkelen. Vriendelijke mensen en de bakker komt s morgens langs. Mooie omgeving
Prachtige kust, maar voor onze grote camper is de toegangsweg veel te stijl.
Sitecode: 11998
Makkelijke plek met WiFi van de Mac en voorziening. Goed voor overnachting op doorreis
We waren hier op doorreis naar Kroatië, rustig plekje vlakbij de snelweg, lekker geslapen en prima plek voor het uitlaten van de hond. Parkeerplaats aan rand van het dorp bij zwembad
prachtige plek bij museum, 23km van de grotten en ondergrondse rivier Skocjanske Jame. voorzieningen nieuw.
Prachtig plekje, schilderachtig dorpje, voorzieningen op de gemeentewerf. Bezoek Haut Koeningsbourg, niet toegankelijk met een hond.
Sitecode: 19732
Rustig plekje, op loopafstand van mooi kasteel. Stukje dorp in en dan links aanhouden
We stonden hier in 2016.Paradijs met een fantastisch uitzicht en marmotjes om de camper. Prachtige fortificaties..
Prima plek aan een echt watersportmeer. Je moet eerst een kaartje aanmaken, daarom kost de eerst keer €15.50, bij een volgend bezoek is het minder...
Plek in stadje, uitvalbasis voor prachtige plek op Col du Mont Cenis.
Op parkeerplaats voor fort , deze is gratis te bezichtigen en het romeinse stadje Exilles is een plaatje. Pas op, rij via de kant van Susa aan, de straatjes van Exilles zijn romeins smal. Geen service, wel in Susa.