@Briadol
- Weinsberg CaraBus 630 ME
- 2019
- Buscamper
Mooie bosrijke outdoor camping aan een groot meer en rivier. Veel en ruim sanitair, schoon en zoals overal in Denemarken ook een keuken. Bootreis op de rivier of met de kleine Ferry naar de overzijde. Restaurant aanwezig, open van dinsdag ™ zondag.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

goed geregeld en top, sfeervol. en direct aan mooi strand en haventje. Verwarmd sanitair , prijs kwaliteit goed, alleen wifi werkt nog niet. 140dk staanplaats, 50dkr voor service
4 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Prachtige lokatie, goede toegangsweg. wandelen en fietsen(mountenbike) aan t meer. vanaf eind mei zwembad gevuld en restaurant open hoog seizoen. Sanitair schoon, lekker warm water muv afwas. Aarige eigenaar en ontvangst. Sanrader als je van afgelegen een eenvoud houdt, topper wat ons betreft.
plekken prima, zwembad droevig met vies zwart laagje water en restaurant ligt daar direct naast. Eten is basic, medewerkers vriendelijk, spreken alleen Spaans. Douche, toilet en wastafel in 1 ruimte is handig, prima douche.
2023
nu in najaar nog een paar dagen open. prima plek, sanitair niet nieuw maar prima, zelfs een föhn:) Vriendelijke ontvangst, meer op 50 m. en rondom bergen, wat wil een mens nog meer 🎈
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

prima plek, stadje 10.000 inwoners historische gebouwen maar ook verdrietig- armoedig. wandel en fietsmogelijkheden 👍 in de ochtend rijdt een man langs de campers met stokbrood te koop
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden