@BrianB
Zeer armoedige, betaalde camperlucht. Ingeklemd tussen een camping en drukke hoofdweg. Standplaatsen slecht onderhouden, hobbelig en modderig. De toegang tot de stad is langs de hoofdweg. Slechts één nacht gebruikt uit noodzaak, zal niet terugkomen!
Sitecode: 12047
Hoera, ze hebben een nieuwe kaartjesautomaat. Booo-instructies zijn in het Baskisch! Nog steeds € 5 per nacht en de faciliteiten zijn net onder de basis. Kom hier en geniet van de stad.
Zeer handig voor de stad en verrassend stil 's nachts. Servicepunt kan wel wat onderhoud gebruiken. Ik heb deze Aire door de jaren heen verschillende keren gebruikt en zou het aanbevelen.
2023
Interessant stadje om te bezoeken. Centrum ligt op 950 meter van Aire. Goed voor een overnachting en dicht bij een rustige weg. Gedeelde parkeerplaats met tenniscentrum. Water en toiletafval waren buiten gebruik, het leek erop dat iemand er tegenaan was gebotst!
rustige lucht, grote plaatsen voornamelijk gras maar vrij stevig. elektriciteit op een tiental plaatsen. de camping moet het gras en de heggen netjes maken en de afvalverwijdering oud maar werkend.
2022
Zeer goede locatie. Druk in het weekend. Er zijn veel meer stopcontacten geïnstalleerd, de meeste zijn beschadigd maar werken nog. Toilet en vuilwaterafvoer verouderd maar werken wel. Heb meerdere malen bezocht en zal waarschijnlijk terugkeren naar Honfleur.
Uitstekende locatie voor een bezoek aan Chateau. Rustig en veilig 's nachts. elektriciteit, water en afval beschikbaar. Makkelijk te vinden, zou een bezoek aanraden.
Het aantal staanplaatsen is verdubbeld sinds we er een paar jaar geleden voor het laatst waren. er kunnen nu zo'n 150 busjes in en in het weekend loopt het vooral vol met Spaans. De faciliteiten moeten worden uitgebreid, aangezien er meestal slechts twee douches in gebruik zijn en twee toiletten. Maar ik denk dat ze hiermee bezig zijn. Zou nog steeds terugkeren omdat we de locatie voor het strand en de oostelijke fiets naar Sanlúcar leuk vinden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

2020