@Brige-Koen
- 2022
Prachtige plek met een prachtig uitzicht op het meer, maar er is niets te doen in de omgeving. De prijs is ook overdreven: € 44 per nacht voor 2 personen, een hond en elektriciteit. De toiletten zijn superschoon, maar er zijn slechts 2 douches voor de hele camping (die naar onze mening meer dan 11 plaatsen telt). De afwasruimte bevindt zich naast de douches, maar de wastafel is op de begane grond, wat niet praktisch is.
Geweldige, rustige camping! We verbleven er 2 nachten voor maar €55 (2 personen, een XL-kampeerplaats, een hond en elektriciteit). Je hebt elektriciteit en water naast je plaats! De toiletten zijn schoon en nieuw! Er is zelfs een snackbar, maar die hebben we niet bezocht. Alles is perfect!
Prachtige camping, gunstig gelegen in de Tatra. Sanitair is prima en je hebt de keuze uit verschillende plaatsen. Reserveren is niet nodig. Wij verbleven er 2 nachten en betaalden € 96.
Prima camping voor een overnachting. De foto's komen niet overeen met de werkelijkheid. De plaatsen zijn klein en van grof grind. We betaalden € 30 voor een nacht in een camper voor 2 personen en een hond. Uitstekend gelegen tussen het centrum van Eger en de wijnbars.
We verbleven begin augustus 2 nachten op deze camping. Alles is aanwezig (zelfs een warm welkom, ondanks dat we geen Hongaren zijn zoals in eerdere reacties vermeld). We betaalden € 97 voor 2 nachten (elektriciteit € 14, wat enorm is), maar we hebben er een fijne tijd gehad, vooral omdat je gratis toegang hebt tot de thermale baden die naast de camping liggen. Een echte aanrader 👍🏼
Mooie kleine camping met een vriendelijke ontvangst. De plaatsen zijn ruim en je kunt je eigen plek kiezen! Dat is geweldig 👍🏼 De toiletten zijn schoon en het restaurant is gezellig. Het enige minpuntje is de prijs! We betaalden bijna € 150 voor 3 nachten (2 personen met 1 hond en elektriciteit). De supermarkt verkoopt 's ochtends brood, maar voor 1350 fl, oftewel € 3,37 voor een half stokbrood. Een beetje prijzig...
Zeer goede CP met ruime plaatsen afgebakend door hagen. Zeer aardige eigenaar! Wij komen zeker terug. Bovendien zijn hun slakken uitstekend.
Zeer mooie, rustige camping met modern en schoon sanitair! Er is een cafetaria met terras waar je pizza's kunt bestellen voor € 8. Er is een rivier op 5 minuten lopen, onze hond vond het heerlijk om daar te zwemmen. Wij betaalden €40 per nacht voor 2 personen, 1 hond en stroom. Overdoen
Heerlijk!!! Ongelofelijk uitzicht en zeer gastvrije en behulpzame eigenaar. We hadden een probleem met ons busje en hij hielp ons een winkel te vinden. We komen zonder aarzeling terug om hem te bezoeken en te genieten van deze prachtige plek!
Mooie kleine camping met superschone toiletten! De dame bij de receptie is super aardig en zoals in eerdere reacties al vermeld, kregen we als welkom een kruik witte wijn. Wij verbleven er 2 nachten met onze hond. Wij betaalden €94 voor 2 nachten + 1 wasmachine. We kochten ook 2 flessen witte wijn voor € 8 per liter. We raden deze plek ten zeerste aan.
We belden laat in de middag en de eigenaar moest tot laat werken. Hij stemde er echter mee in ons te ontvangen als we op hem wachtten. Tot onze verbazing stuurde hij zijn ouders om zijn tuinhek voor ons te openen terwijl wij wachtten tot hij terugkwam van zijn werk. Zeer mooie aandacht van hem. Rustige plek tussen de wijngaarden en de lokale dieren. Wij raden het ten zeerste aan!
Wauw, wat een plekje!! Prachtig uitzicht voor € 11,50 + € 3 elektriciteit. Het was het zeker waard! Om het zonder aarzeling opnieuw te doen!
Wij hebben op deze CP een rustige nacht doorgebracht na vergeefs zoeken op dure en overvolle campings. We waren met 2 camperchauffeurs. Hier zijn alle diensten aanwezig voor een prijs van €11,50 per nacht. Er zijn toiletten maar gezien de staat hebben wij daar geen gebruik van gemaakt. dat is het enige nadeel. Wij raden deze plek aan.
Zeer leuke avond in de Little Ranch. wij waren de enigen die kampeerden en we hebben daar heel goed geslapen.
Zeer goede rustige CP. We verbleven er 2 nachten en betaalden 25€/nacht. Water en elektriciteit inbegrepen en naast ons busje. Wij adviseren.