@Brigitte44
Juli 2026
Sitecode: 81998
Grote camperplaats, maar het voelt door de inrichting niet massaal. 4 km fietsen naar de binnenstad. Broodjesservice. Sanitair prima. Wij hebben niet hoeven wachten. 24/7 inchecken werkt prima en er is ruim voldoende plek.
Fijne camping, mooie plekken gescheiden door hegjes. Vriendelijke ontvangst. Prima uitvalsbasis voor de Störtebeker Festspiele (aanrader!). Fietsmogelijkheden zijn wat minder, vlakbij niet overal vrijliggende paden, zelfs niet op drukke wegen. Je kan hiervandaan ook met bus of trein naar Sassnitz (transferbus naar Königsstuhl of boottochtje), Binz, Prora.
Hele vriendelijke ontvangst. Ligging top. Op loopafstand van het levendige Oostzeestrand en van het mooie fiets/wandelpad langs strand en boulevard en naar Polen De camperplaats heeft 6 plekken in de tuin en is dus niet groot, wat eigenlijk ook weer heel gezellig was. Je staat echter achter elkaar. Wil de achterste weg dan moet er ‘s ochtends gerangeerd worden. Vind je dat geen bezwaar dan heb je hier een prima plek.
We hadden meer verwacht van de natuur in dit gebied. Maar de camping was prima. Sanitair ok. Extra leuk: de camping ligt 50 meter van een strandje waar je heerlijk in het meer kan zwemmen. Restaurantje op loopafstand. Broodjesservice.
Fijne camping op fietsafstand van de verrassende Hanzestad Lüneburg (5 km). Wij hadden een goede schaduwplek. Sanitair is prima, restaurant goed, broodjesservice is aanwezig, zwemvijver was heerlijk.
Mei 2026
Prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten naar Franeker, Leeuwarden en Waddenzee. Keurige camperplaats op loopafstand van supermarkt, frietzaak en afhaalchinees. Sympathieke en zeer betrokken eigenaren. Kwam zelfs waarschuwen dat de buren een feestje hadden, maakte sowieso dagelijks een rondje. Keurig en fijn sanitair. Aanrader dus!
Wat een leuke, kleine camping! Grote plekken, zeer rustig, sanitair goed. En dan de ontvangst! Een ontzettend aardige eigenaar met een soort mobiele receptie. Superleuk!
Keurige camping, prachtig sanitair, zwembad, ruime plekken.
Leuke camping, keurig sanitair, prettige ontvangst. Menhirs zijn vlakbij. Zwembad voor heren alleen toegankelijk met strakke zwembroek, dus geen boxershort. Restaurantje voor pizza en paar andere gerechten aanwezig.