@BrigitteDelien

Ik vind het een fijne, rustige camping. De uitstraling van het toiletgebouw mag dan wat ouderwets overkomen, het is er super netjes en verzorgd. De prijs is goedkoop. Er is een kleine speeltuin voor kinderen.
Nette camping aan het water. Nieuw en net sanitair. Vlak bij mooie kleine waterval die zich een weg tussen de rotsen baant en die rotsen ook al helemaal afgerond heeft. Heel bijzonder. Staanplaats met stroom 330 Kroon. Ze vroeg voor de wasmachine € 4,-, droger € 4,- en 2 douchemuntjes € 10,- bij elkaar. Maar dat kun je beter in Kronen betalen, dat zal goedkoper zijn.

Hele fijne camping om op te staan. Zo'n ontzettend mooi uitzicht! Vanaf de ferry in Skutvika 8 minuten rijden. Receptie is open van 10 tot 16.00 uur. Maar je kunt ze bellen en er gewoon gaan staan. Met elektriciteit, douchen (met muntje) en stroom kost het 300 Kronen. Rest zie andere review.

Gezellige camping die sinds 5 jaar wordt onderhouden door een enthousiasteling. Daarvoor stond het 10 jaar leeg. Wasmachine aanwezig € 3,-. Droger niet. Sauna te huren, privé € 20,- per uur. Staplaats camper €20,- Elektriciteit € 5,- Per persoon € 4,- Dus ik kwam in totaal op € 29,- uit. Er zijn 2 douches tegenover elkaar in 1 ruimte. Er is ook een keuken waar gekookt kan worden.
Leuke, rustige camping in het groen. Ze hebben voornamelijk vaste gasten uit Finland zelf. Ze zijn erg behulpzaam. Sauna in de avond is inclusief en dat is ook de reden dat ze maar 1 douche hebben. Kennelijk is er in de omgeving niet zo veel te doen. Op de camping zelf ook niet. Er staan wasmachines (€ 3,-) en droger (€ 2,-). Stroom is inclusief voor klein verbruik. Groot verbruik zoals airco kost € 10,- of € 0,50 per KwH.