@Briques

2012
8m
Integraal
Bezit

helaas kunnen we niet minder dan ster geven… wat een verschrikkelijke blamage!!!! Eigenlijk heb ik hier geen woorden voor. geen enkele voorziening maar wel on aangenaam verblijf door motorrijlessen overdag en gummende, knetterende auto’s s nachts. het nabije alternatief ( langs de Dam naar Enkhuizen) is voor €17 mogelijkerwijs nog onaantrekkelijker!! deze cp mag wat ons betreft uit de app!!!

nette en rustige camping! eigenaar baat een klein barretje en terrasje uit. Mooie omgeving met een mooi natuurlijk bosmeertje om in te zwemmen. Ik betaalde €23 per nacht incl stroom en en WiFi

wat een heerlijke cp ! sta hier vaker en iedere keer weer zo’n heerlijk gevoel van rust en zekerheid dat alles klopt! vriendelijke en behulpzame beheerders en dan natuurlijk de schitterende omgeving van t Hulsbeek om te wandelen en het mooiste gedeelte van Twenthe om per fiets te bekijken !

ik onderschrijf de recensies van YES en. ROBOGJE ! Een grote camping met meer dan 400 plekken verdeeld over (seizoen-) kampeer en camperplaatsen, stacaravans en mooie houten lodges. Door de omvang en (onder-) bezetting een oase van rust en ruimte tussen de bomen, struiken en heggen. Uitermate vriendelijke en relaxte receptie in deze Corona tijd. Prijs incl douches en toiletten die een beetje gedateerd zijn maar fris, schoon en functioneren prima

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Heerlijke cp rond de jachthaven !! lof ! Vriendelijke havenmeesters (broers). mooi wandelgebied langs het Zwarte Water naar het noorden. ivm met hijswerk boten niet mogelijk om te lozen / water inname (€0.50 / 50 litr). WiFi zou wel beter kunnen bij 7 campers regelmatig black out. wij betaalden €14 voor 2 personen incl stroom.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Heerlijk rustige, soort van mini camping bij voormalig boerenbedrijf(?). aan de rand van een bosperceel met uitzicht over landerijen. v. v. alle voorzieningen, incluis keurig sanitair en goede WiFi heel vriendelijke en relaxte eigenaar, kwartiertje fietsen naar centrum Ommen. wat ons betreft 5 sterren meer dan waard!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

mooie en rustige cp tussen bomen vol met vogels. geen beheerder gezien maar daar was ook geen noodzaak toe. keurige sanitaire voorzieningen alsmede camperfaciliteiten.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Sterren tekort om deze cp te waarderen. wat hebben de beheerders er een mooie plek van gemaakt! terecht dat ze al eens als beste uit de bus zijn gekomen. aan alles is hier gedacht, erg goede WiFi op alle plekken en voor jong en oud wat te doen en te zien!👍

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

GEWELDIG! wat een heerlijk complete, rustige, mooie cp! hebben hier een paar maal gestaan en genoten van de schitterende wandel- en fietsomgeving. beheerder is vriendelijk en erg behulpzaam! gebruik van de smartcards is eenvoudig en goed geregeld. Wij komen hier zeker vaker!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

wat een grote aanfluiting is deze plek! ik heb er geen goed woord voor over! geen enkele voorziening, noch bewaking. zelfs de automaat gaf geen parkeerbewijs, het is voor iedereen toegankelijk terrein dus ook s avonds last van rondrazende auto’s met jongelui, hangjongeren, cpl met stinkende joints en ballonnetjes. zeer onveilig gevoel. hier geld voor vragen.... hoe durven ze!

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

stonden hier tijdens de eerste sneeuw, prima plaatsen en in een heerlijke omgeving! vriendelijke beheerders en de locatie is van alle gemakken voorzien! tenslotte een erg goede prijs:kwaliteit verhouding. lekker zo houden!!!

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

wederom een geweldige ervaring op deze perfecte cp.!! in de sneeuwduinen had de eigenaar enkele verharde plekken schoongemaakt 👍. heerlijke douche en keurige sanitaire voorzieningen. spoelen en lozen chemisch toilet dicht bij de hand en goed over nagedacht. wil hier straks weer naar toe wanneer de tulpen buiten opkomen !!!

CP is verharde P plaats aan een doorgaande weg, wat enige geluidsoverlast zou kunnen veroorzaken. prima met Wi-Fi, elektra en mogelijkheid tot lozen chemisch toilet. Gekozen een paar euro extra op de belendende camping te gaan staan. bleek een gouden besluit: ruime plekken op gras, water en elektra naast de camper. Sanitair en gezelschalsruimte alle maal prima!! zeer leuk ingerichte camping met enorm veel dingen te doen en te zien voor kids

Ook weer een toppertje!! lekkere ruime, rustige CP. verharde plaatsen op een zeer ruim aangelegd grasland omgeven door houtwallen, bomen en kabouters. klein maar schoon en prima sanitair (hebben we tenslotte ook zelf aan boord) en een super slimme plek voor lozen water, chemisch toilet en innemen fris water! super vriendelijke beheerder... eigenlijk een 9,5 ;-)

Wat een heerlijke CP!!! aan alles merk je dat de eigenaar/beheerder er plezier in heeft!! Met aandacht voor details is alles keurig aangelegd, zeer ruime plaatsen, mooie ruime ontspanni gs-ruimte, Eigen jam te koop, verese eieren... Eigenlijk te luxe voor woorden! Centrum Raalte op 10 minuten fietsen.

We hebben hier een aantal malen gestaan en vinden dit een voorbeeld van hoe het zou moeten zijn! Behulpzame havenmeester, niet te beroerd om even te komen helpen of goed advies te verstrekken. alle voorzieningen prima (douche-munten bij de havenmeester, stroom via de paal) en gescheiden afval. centrum Zwolle op 10 minuten fietsen, winkelcentrum op 10 minuten lopen. OV op 5 minuten lopen.

Zeer ruime camperplaats bij gemeentelijk zwembad. naar mijn mening meer dan 3 plaatsen voor campers . prima plek om een nacht te staan op doorreis o.i.d. ga hier met een gerust gevoel staan in tegenstelling tot andere cp's. Remote gelegen, voldoende verlicht en binnen 5 minuten weer op de A12.

kleine svr camping aan het einde van een doodlopende weg.Vriendelijk en behulpzame beheerder. ruime plekken op grasveld bedoeld als campeer/ camperplaats. Heerlijk wijds uitzicht, over de velden en akkers. melkveeboer is overgestapt naar paarden. Voorzien van alle faciliteiten, nieuw en keurig sanitair gebouwtje

uitgebreide camping met seizoensplaatsen en (losse) vakantie plekken. Per telefoon een plaats op de camping toegewezen i.pv. het campereiland. Prima plek met fraai uitzicht. 1 sanitair gebouw voor deze grootte lijkt mij niet toereikend maar alla," we zijn op vakantie". prijs voor 1 nacht, 2 personen is inmiddels €20

wanneer je van eenvoud en rust houdt is dit een aanrader!! (echt) groot grasveld waar je kunt gaan staan waar je wilt. Eigenlijk 2 grasvelden met elk een (dubbel/driedubbel) stroompunt en water. eigenaar is zeer behulpzaam en ziet het meer als een hobby dan vanuit het lucratieve oogpunt. mogelijkheid voor een kampvuur. eenvoudig sanitair en mogelijkheid voor lozen grijs water en septic.

wat een heerlijk plekje!! hier voor de tweede keer gestaan op t camperveldje. daar plek voor 4 campers. Rustige plek, stroom vlakbij en sanitair kan in t hoofdgebouw op 30 meter worden gebruikt. ook geweldig lekker gegeten in het "bij behorende" restaurantje. Eigenaar is bezig met de aanleg van een natuur-camper en kampeerplaats in het bos vlakbij de moeite waard om dat in 2021 te gaan uitproberen

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

wat een heerlijke oase van rust. Gelegen aan doodlopende weg dus weinig verkeer. Uiterst vriendelijke eigenaren ! winkels in Buitenpost op 1,5 Km. Mooi wandelgebied!

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

als camperplaats een waar genot! alles keurig verzorgd, goed nagedacht over de indeling en de eigenaar houdt van kwaliteit en dat is in alles te merken. prima sanitaire voorzieningen aangebracht. staan hier tijdens de (frisse) corona tijd en kunnen derhalve wat minder " recreëren" . komen zeker terug

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Mooie ruime sta-plaatsen op verharde/ onverharde ondergrond. leuke ontvangst door vriendelijke eigenaren (veehouderij) . Lijkt me een prima plek als uitvalsbasis voor fietstochten door dit deel van Fryslân. De afwezigheid van douche / toilet neem ik bij een volgend bezoek graag op de koop toe !

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

heb hier één nacht gestaan, werd bij duisternis uiterst vriendelijk naar de camping gegidst. helaas komt mijn navi (op basis van postcode) op een cpl verkeerde locatie uit. Dit euvel is overigens bekend bij de eigenaren van de camping. zij doen er alles aan om het verblijf zo prettig mogelijk te laten zijn, dikke pluim!

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Prima CP, makkelijk te vinden en alles duidelijk aangegeven. leuke attributen voor recreatie op de CP zelf. wat wil je als camperaar nog meer? niks eigenlijk !! opmerking van vorige recensent snijdt wat mij betreft zeker hout........ 1 douche/toilet combinatie zal waarschijnlijk niet afdoende blijken wanneer er meerdere campers gelijkertijd staan.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Wat een geweldige CP!! keurig en ruim aangelegd. leuke zitjes en jeu de boules bak. Werden zeer vriendelijk ontvangen met een bos tulpen van eigen teelt. Prijs is prima, zeker gezien t feit dat alle voorzieningen (water, elektra, sanitair, vw afvoer) zijn inbegrepen! supermarkt, drogist, bakker en slager op 2 km in Middenmeer. Wieringerwerf en Medemblik de moeite waard van bezoeken, op 6 km.