@Britzer

Betrouwbare reviewer

De plaats was al in winterslaap, hoewel het tot eind oktober open zou zijn!! Alleen een antwoordapparaat zonder aankondiging dat de plaats gesloten was. Absoluut onaanvaardbaar gedrag om klanten na een lange reis op deze manier te misleiden!!'

zie foto van het overvolle toilet legen

veel te weinig toiletten en douches voor veel te veel mensen. 6 toiletten en 3 douches per geslacht. De plaats heeft ongeveer 65 Womos. 2 spoelbakken, waarvan één zonder kraan, alleen een slang. Slechts één afvalpunt voor iedereen. Vaker drinkwaterafname mogelijk. Daarvoor is 250 seconden te veel. Ongeveer 6 kilometer naar het centrum.

We aten goed en stonden veilig en 50 seconden lang. voor elektriciteit, in de paddock van de boktorren. Heel leuk exploitanten stel en misschien volgend jaar een echte parkeerplaats op een mooi veldje.

Veel te duur voor wat het biedt. 310 seconden met stroom en 260 seconden zonder stroom. Maar de staanplaatsen of elektriciteit liggen direct aan een drukke straat en zijn extreem gehorig. We zullen zien hoe het 's nachts zal zijn! Naast banen 19+20 is er ook een tennisbaan!!!!! Je kunt het op plaatsen 6-9 met elektriciteit 310 seconden uithouden. Toilet en douche in containers. geen wifi Niet aan te raden!!!

Kleine haven met goede douches, toiletten en afwasgelegenheid. Wasmachine waarschijnlijk mogelijk. Sauna te boeken. Restaurant alleen in het weekend. Rokerij open van 11-16. Toiletafvoer via bootstofzuiger!! geen grijs water. Geen elektriciteit. Mooie Rauka/rotsen in beloopbare omgeving. Parkeren overal in de haven van 20.00 uur tot 06.00 uur 158 SEK via automaat. Circa 6 plaatsen en overige parkeermogelijkheden zonder Womo opdracht.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De trein is geen probleem! momenteel Op de site wordt een nieuw stroomdistributiesysteem gebouwd. Op dit moment zijn er nog lange kabelroutes. De grond is een losse zandwoestijn met een paar stukjes gras. De verwijdering is rustiek maar goed doordacht (spoel de cassette met regenwater!). Op stadspleinen staat men zo smal als gewoonlijk. Absoluut geweldige locatie in het midden van de stad. Zeer betrokken + fijne baas die de conditie continu verbetert. dokter niet gebruikt.

Leuke machinist, weinig ruimte, slechts enkele opties voor voertuigen vanaf 8m. Comfortruimte voor grotere Womos € 20,- inclusief elektra en afvoer. Vers water € 2 voor ongeveer 100 liter, 50 cent voor 10 liter. 🥺Normale stoelen kosten € 18. Bij harde wind "zingt" de zeilmast die op de site staat nogal hinderlijk. Kleine gootsteen met koud water en hogedrukreiniger. De enige parkeerplaats in Greifswald en ook eind oktober volgeboekt bij regen en wind😳.

Beschrijving als voorheen. Online boeken als enige optie is onmogelijk! De servicemedewerkers van Kuehnle (operator) zijn deels aardig, het andere deel is onvriendelijk en brutaal. Zo krijg je geen klanten.

Een goede parkeerplaats met alles wat je nodig hebt voor € 18 inclusief elektriciteit. zonder el. 15 €. Alles is super schoon en goed doordacht. We stonden alleen. We zijn benieuwd of we morgen - zoals anderen al hebben beschreven - gewekt worden door vrachtverkeer. We hadden alleen overdag geluidsoverlast - van tijd tot tijd - van de nabijgelegen motokross-plek. Maar je bent vooral onderweg.

Niet goedkoop maar mooi gelegen. Zorg ervoor dat u de kleine weg tot het einde rijdt (bord Sejlklub), ga niet naar Google. Ruimte voor minimaal 10 dames. Er is meer ruimte op een weiland en daar elektriciteit, maar niet bestemd voor campers. Goede voorzieningen waar gebruik van kan worden gemaakt. Wasmachine voor een extra vergoeding, maar de vaatwasser is gratis. Leuke keuken.

De weg is lang en de wegen die naar grote vrouwen leiden smal met tegenliggers. Alles wat je nodig hebt voor een goede prijs. zeer aardige gastheren die zelf "mobilisten" zijn. Mooi uitzicht op velden en bos. Wij komen zeker terug

te druk -te smal -te toeristisch We wilden 2-3 dagen blijven, maar zijn na 1 nacht gevlucht. Je mag eigenlijk pas vanaf 13:00 uur 'binnenrijden', om 13:45 hebben we een van de laatste 3 plekken. De volgende ochtend begon het “snijden en steken” voor de stoelen om 10.00 uur. De 2-4 steegjes waarin de oude huizen staan zijn leuk, maar ook niet uniek. De afvoer van grijs water is een verplichting - zie foto. En dat voor 180Kr.!!

Een mooie, verzorgde binnentuin met maximaal 2 plaatsen. De mobiel mag niet langer zijn dan 9m, anders sta je op de oprit. Er is een voortuin die u kunt gebruiken. De boerderij ligt direct aan een straat die niet erg druk is. Zeer aardige en behulpzame gastheren met een waakzame maar liefhebbende hond. De prijs blijft in 2021 gelijk. Elektriciteitsaansluiting Deens! Schuko. Water moet in kleinere porties worden ingenomen - 20 liter.

Een prachtige boerderij met zeer aardige en behulpzame gastheren. Elektriciteit en een toilet zijn aanwezig en in de prijs inclusief water indien nodig. Geen verwijdering. Als je rechtop wilt staan, moet je een beetje proberen met wiggen. Er zijn 3 plaatsen, allemaal een beetje ongelijk. Grind op vaste grond, dus geen probleem als het regent. Vertel het aan niemand zodat deze mooie parkeerplaats niet verloren gaat.

150DKK inclusief elektriciteit, aan/afvoer, water. Wasgelegenheid in de wasmachineruimte.

we hadden zorgen over het wegzakken in de natte weide met onze 4.25t. We mochten 3 dagen op de gravel quick-stop staan. 163 DKK inclusief elektriciteit per dag. heel aardig uitbaterspaar, ouder maar zeer schoon sanitair. Familie vriendelijk. Een beetje drukke straat, redelijk rustig 's nachts.

Een fijne plek met een goed uitzicht op het zuiden, als iedereen rekening houdt met elkaar. Aan de andere kant gestapelde containers en kranen - bakboord dus. Toiletten in vreselijke staat, tenminste vandaag. 6x stroomaansluitingen met Tallycard en 3 grote rattenvallen op het terrein. De prijs in 7/2021 is 140 DKK als havengeld. Met check-in + telkaart in totaal. 240 DKK. Verrekening naar verbruik / DKK 50 borg voor kaart. Alleen creditcard

De prijs is nu 22,40 voor Womo, 2 personen. en toeristenbelasting. Incl. Elektra, water, afvoer en toiletgebruik. 10 € borg. Toegang mogelijk van 9.00 tot 18.00 uur.

Sitecode: 19789

Deze parkeerplaats bestaat niet meer. Er is nu een bouwplaats voor woongebouwen.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Altijd fijn om hier te zijn. Zoals al meerdere keren beschreven, een goed doordachte en uitgeruste privé Womo parkeerplaats met een hele fijne operator. We wensen hem altijd veel werk en altijd een vrij plekje! De 8 € zijn meer dan gerechtvaardigd voor deze prachtige plek.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Lübeck heeft een probleem met testosteron-gecontroleerde jonge automobilisten die duidelijk te kleine lichaamsdelen hebben. We zaten om zakelijke redenen vast voor een overnachting op het goede Citti-veld op zaterdagavond. Vanaf het einde van de werkdag tot ongeveer 22.30 uur waren er "tochten" met ongeveer 6-8 op de uitlaatgassen getunede auto's. De politie maakte een einde aan het entertainment van deze avond. Om 3:20 uur moest de "ster van de scène" ongeveer 3x zo luid zijn. testen

Zeer aardige en warme gastheren op een grote pluimveebedrijf met scharrelkippen. We kregen zelfs een paar eieren als welkomstgeschenk. Je staat met uitzicht op de prachtige binnentuin en velden. Een paar leuke pony's komen nieuwsgierig aan en de boerderijhond let op. Elektriciteit en afvoer mogelijk en in de prijs van 10 € of 75Kr. bevatten.

CP in een bos met veel vaste kampeerders en een leuk gastpaar. Sanitair schoon maar eenvoudig standaard. Caravans hebben de voorkeur. 4 km naar het centrum. Leuke voetgangerszone met veel winkels en restaurants.

De sanitaircontainer op de nieuwe Womo-parkeerplaats is goed gepland en erg schoon! Grote percelen met uitzicht “op de berg”. Toegang tot het strand met hoge trappen op ongeveer 400 meter afstand. Veel vaste kampeerders in de 2 andere delen van de camping in de “vallei”.

Mooi uitzicht, aardige gastheren. Voormalige boerderij. 75 kr. Inclusief elektriciteit, waterafvoer. We hebben geen gebruik gemaakt van de keuken en douche / toilet - Corona!

Hier vorig jaar 1 nacht gestopt op weg naar IJsland. Zeer vriendelijke gastheren, prachtige voormalige boerderij. Grind of gazon. 1 stroomaansluiting, zoet water mogelijk. Geen verwijdering. 50 kr. Voor de plaats 20 kr. Voor elektriciteit. We komen zeker terug

Je bent erg ver weg van alles. Zeer aardige gastheren. Een stroomaansluiting is bij de prijs inbegrepen. Enigszins ingewikkelde afvoer van grijs water en geen afvoer van toilet mogelijk. Daarom moesten we doorgaan.

U dient vooraf de prijzen op de website te lezen. Anders wordt u opgelicht. Voor een normale !!! We hebben parkeerplaats direct aan de drukke straat in juni (geen hoogseizoen), 270Kr. (37 €) betaald. De prijs was voor een grote !! plaats. Ik vroeg om korting voor gehandicapten. Er was niet. Dezelfde plaats op 26 augustus slechts 220Kr. = € 30 met seniorenkorting !!

Kronkelende plek met uitzicht. Behoorlijk winderig. Elektriciteit en water beschikbaar - voor de prijs van 90Kr. incl. In het clubhuis is er een douche en toilet, evenals een kleine. Keuken. Het gebruik kost 30 kr. Extra.

De gegevens en beoordelingen zijn van toepassing op het Landhaus Böttcher !! De getoonde locatie is de herberg voor ontspanning. Het is niet duidelijk of en waar parkeerplaatsen zijn !!!!

€ 41 voor een Womo, 2 pers. en elektriciteit op een gigantische CP met 1400 parkeerplaatsen, 3 servicegebouwen maar slechts één !!! Aanvoer + afvoerpunt ..... wie heeft het nodig. We bezochten vrienden, dus we konden het niet vermijden en het was slechts ongeveer 2/3 vol vanwege Corona. Niet te bedenken hoe het zou zijn geweest bij volledige bezetting. Alleen de nabijheid van het strand (tot aan het water ongeveer 1 km) is goed. Sani. het is perfect in orde.

Erg druk in het seizoen. 'S Avonds heb je meer kans of bezet je een busparking.

Kost nu 130 Kr, inclusief stroom, water, douche / toilet. Wifi werkte niet voor ons. Verwijdering zoals beschreven, enigszins gecompliceerd en geen water om de cassette dichtbij te spoelen. Betalen via Mobile Pay of met een envelop in een brievenbus bij het havenkantoor. Omgeving zeker leuk, er was constant regen bij ons. Massief grind onder de grond.

De plaats heet "view" en wat een !! Maar daar moet je naartoe willen. Het is erg eenzaam en behalve wandelen is er niet veel te doen, alles is aanwezig wat de camper nodig heeft. Elektriciteit kost 25Kr extra. Parkeerplaats m. Aanvoer / afvoer en toilet / douchecontainer kost 100 Kr. We hebben de gastheer niet gezien. Wij waren daar op een zeer regenachtige dag.

De visvijver is vandaag gesloten. Toch is het bezoek de moeite waard. Prijs-prestatieverhouding is goed en de nabijgelegen parkeerplaatsen op het strand worden niet aanbevolen voor grotere dames. Alleen de nabijgelegen kartbaan hindert overdag qua volume 120 DKK zonder elektriciteit incl. Levering / verwijdering - 30 Kr. Elektriciteit

Verschillende parkeerplaatsen op weide en grind. Minstens 10 stroomaansluitingen, sommige op het houten hek, moet je even zoeken. Gooi grijs water en chemisch toilet in hetzelfde mestrooster. Verschillende drinkwaterpunten mogelijk. 100 kr. Voor parkeerplaats en 25 kr. Voor elektriciteit. Douches + toilet en wasmachine en oven aanwezig. Contante betaling via brievenbus.

Leuke kleine privé parkeerplaats op het erf van een Womo verhuurder. Aan- en afvoer aanwezig, stroom mogelijk, ca. 4 km van het centrum nabij de dierentuin. 6-8 plaatsen mogelijk. Voor 8 € alles incl.

In het naseizoen half september weinig bezocht, meestal Frans. Gloednieuw veld met voldoende ruimte. Water voor het spoelen van de cassette alleen mogelijk als u het extra water koopt om 1 € te betalen. De plaatsen zijn vlak en op ruw zand. Met wielen is men in 20 minuten. in Vannes.

Vlak bij het centrum. Overvol in de avond in het seizoen. Rijd vroeg. Zeer eenvoudig en niet goed onderhouden sanitair, maar gratis. Wi-Fi beschikbaar maar langzaam. Afwassen met warm water. Levering en verwijdering zeer eenvoudig maar mogelijk. Stroomaansluitingen beschikbaar. De straat is hoorbaar en het voetbalveld kan soms luid zijn. Breng ook zeker een bezoek aan het thermale bad met zeewater. Duur maar echt leuk !!

De campingkaart is genomen, ongeveer een half uur rijden van Husavik. Grote plaats met weidevloer, wat een probleem kan zijn voor grote Womos in de regen. Aan de rand met enkele stroomaansluitingen. Schone toiletten en douches inbegrepen in de prijs. Er is een afzonderlijke kl. Zwembad met hot tub voor een vergoeding. Korting voor 67-jarigen. Er is een restaurant en groenten worden verkocht vanuit de kassen aan de overkant van de straat. Aanvoer en afvoer mogelijk. Afwas met warm water bruikbaar. Kom vroeg aan omdat het erg druk is in het seizoen.

Mooie CP, ideaal gelegen om rond Snaefellsnes te varen. Eenvoudige maar schone badkamer met 1 !!! Douche incl. Kl. Keuken met afwasmogelijkheid met warm water. Goede nieuwe aan- en afvoer. Voldoende stroomaansluitingen. Restaurants en winkels in het tankstation op loopafstand.

Een geweldige plek direct aan zee. Campingkaart wordt geaccepteerd, sanitaire voorzieningen voldoende met 1 douche tegen betaling. Vaste weidevloer en sommige stroomaansluitingen zijn ook beschikbaar. Geen afvoer, maar zoetwateraansluiting beschikbaar. In het pension kunt u Wi-Fi gebruiken en eventueel eten (niet geprobeerd). Anders is er niets in de buurt van het aanbod. Maar leuk!

Kleine CP in een kl. leuke stad zonder goede infrastructuur. Redelijk goed onderhouden sanitair met douches inbegrepen in de prijs. De campingkaart wordt geaccepteerd. Aanvoer en afvoer mogelijk. Voldoende stroomaansluitingen. De CP bevindt zich naast paardenweiden en velden en is niet druk. De stad heeft niet echt interessante bezienswaardigheden. Er is een tankstation maar geen supermarkt.

Goed onderhouden grote CP met voldoende stroomaansluitingen. Aanvoer en afvoer kunnen aanzienlijk worden verbeterd. Goed verzorgd sanitair - met lange periodes voor schoonmaak - inbegrepen in de prijs Geweldige wandelmogelijkheden in het nationale park en klim naar de Svarti Foss. Snack op het plein voor het seizoen beschikbaar, anders geen winkels in de buurt.

Een laaggelegen weide met 3 stopcontacten. In regenachtige grond problematisch voor grote Womos. We stonden op het plein hierboven, precies op de kl. en onverzorgde badkamerblokken. Inbegrepen in de prijs - maar grens. De campingkaart is genomen. Het dorp is leuk maar geen bezoek waard. Pure overnachting als u in het noorden reist.

Leuke CP met goede plaatsen voor Womos aan de rand van het grote plein. Goed sanitair, alles incl. Dicht bij het stadscentrum en nog steeds redelijk rustig. Leuke behulpzame operators / service personeel. Aanvoer en afvoer beschikbaar. Elektriciteit kost extra.

We waren daar in juli 2019 en hadden genoeg ruimte in Höfdavik, ook op het lagere niveau aan het meer. Redelijk schone toiletten en wastafels evenals wastafels met warm water. Douches kosten extra 500 Kr. De weidevloer was droog en solide tijdens ons bezoek, zoals na zware regenval ??? Meer dan 67-jarigen en gehandicapten hebben kortingsprijzen. Veel caravans van IJslanders, niet zo veel toeristen. Mooie wandelingen door het oudste bos van IJsland mogelijk. De plaats staat onder toezicht van de bosbouwadministratie.

Sitecode: 19346

We waren eind mei op deze plek. Het sanitair is vrij groot en redelijk goed onderhouden. De plaatsen voor grote Womos zijn bedekt met massieve grasverharding en zelfs. Er is een spoelzone met koud water op de plaatsen en een tappunt voor zoet water. Het grootste probleem is: de plaats is aangegeven met verwijdering !! Dit is VERKEERD - geen afvoer van grijs of zwart water (WC) mogelijk. Er is een gratis verwijderingspunt op ongeveer 1,5 km afstand. Als je meerdere dagen staat, is dat een probleem. Voor de vrij centrale locatie moet je een hoge prijs betalen. Het naastgelegen zwembad is gratis voor 67-jarigen en gehandicapten.

Zeer mooi stel met een voormalige boerderij vraagt gasten (max. 2 grote Womos of 3 VW-bussen) om in de tuin te zijn. Een kleine smalle oprijlaan, dus max. Lengte 8m. Een Schuko-stroomaansluiting op de huismuur. Geen afvalvoorzieningen, maar gratis vers water en douche en toilet in huis. We mochten ook bessen plukken in de tuin. We komen zeker terug! Heel erg bedankt !!! ❤️

Zeer aardige gastheer, gratis parkeerplaats bij het eten. Elektriciteit voor 4 auto's mogelijk, 2 € per nacht. Standplaats zonder bezoek van het restaurant 10 €. Heb heel goed gegeten en tegen eerlijke prijzen. Zeer goede locatie op de A24 (4 km) zonder lawaai. We komen terug.

Leuke plek naast het kanaal en boten die daar liggen. Afvoer van grijs water is niet mogelijk! Verkeerslawaai van een drukke straat aan de andere kant van het kanaal. Zeer mooie en behulpzame jachthavenexploitanten. Zeer mooie douches voor 1 € / 8min. in het "havengebouw". De plaats was goed bezocht op 7.10.18