@Broekcamper
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2018
- Chausson Titanium 788
- 2014
Sitecode: 20025
super camping zeker als uitvalsbasis naar Barcelona. meermaals per uur gaat er een privé busje naar het stadje en het strand en dat tot ‘s avonds laat. tevens een bus ticket naar Barcelona geboekt ook dit gaat supersnel. zwembad is een welkome afleiding. plekken zijn prima en sanitairs is zeer schoon. al met al echt een aanrader.
prima doorreiscamping. mooie grote plekken. sanitair is ok.. supermarkt op fiets afstand. bij de toiletten staat een grote trampoline voor de kinderen.
prima camping. wel groot maar dat weet je van tevoren. leuk strand erbij. zwembad is prima voor kinderen. doordat er overal kanaaltjes liggen kan je er prima op je supboard stappen. sanitair is super!
Sitecode: 52076
super camping zeker met kinderen. mooie grote plekken, sanitair is prima en leuk zwembad. daarnaast ligt er een super mooi klimpark waar je voor elke leeftijd meerdere parcours hebt. Echt een aanrader
goede locatie voor het bezoeken van San Marino stad. bus stopt ernaast. plekken zijn prima en sanitair is schoon. water is niet altijd warm. animatie is erg leuk voor de kleintjes en zwembad prima. WiFi is gratis en werkt goed.
prima camping, aan het meer en ook nog een zwembad erbij. zeker in het weekend veel Italiaanse (dag) gasten. heel gezellig. sanitair erg schoon. erg leuk om in het dorp een bootje te huren en het meer op te gaan.
zeer mooie en grote camping. alle denkbare faciliteiten zijn aanwezig. zonder reservering gewoon welkom. eerste nacht op waiting area doorgebracht (prima grasveld incl stroom en water op de plek) en daarna een plek toegewezen gekregen. schoon sanitair en heel groot zwembad. voor een gezin echt een aanrader.
superplek om Parma te bezoeken. man bij de poort doet inderdaad alles voor je en met een glimlach! goede uitleg waar we heen kunnen en hoe we er komen. bus stopt er naast. terug met de taxi gegaan kost ca 10 euro. Lidl ligt er naast.