@Broezers
- 2019
- Fiat Ducato Halfintergraal/compact XXXL
het meeste is al gezegd, dus hier ff wat anders…. Dit is een camperplaats waarvan de eigenaren weten wat de meeste camperaars graag willen. wij vinden het fietsen op de Veluwe fijn om te doen, dan sta je op dit soort CP perfect. P.S. wij zijn niet van het vooraf reserveren. maar dat is natuurlijk persoonlijk.
prima camperplaats. uitzicht op de haven is nu de bootjes op de wal liggen wat minder. plaatsen zijn ruim en in de zomer voldoende plaats om buiten in het gras te kunnen zitten. toiletten in het hoofd gebouw zijn wel open douches niet, geeft op zich voor ons niets wij zijn zelfvoorzienend. stroom gaat via aan/uitnet. dus de app downloaden en je kunt na invoeren van het stroompaalnummer stroom tappen.
prima plaats. i.v.m het geluid van de weg erlangs stonden we wat achter aan. geen sanitair maar dat hebben we zelf bij ons. €5, =per dag voor stroom vindt ik behoorlijk. er ligt een fietspad die je met 30 minuten naar de scheldefietstunnel van Antwerpen leid. oja de Aldisupermarkt is je buurman.
fijne camperplaats, ruime plaatsen en aan de rand mooi vrij uitzicht. sanitair eenvoudig maar voldoende. fijn ook dat je niet vooraf kunt reserveren, dat vinden wij als camperaars zo belangrijk de vrijheid en maar kijken of er wel of geen plaats is.
prima plaats voor beurs bezoek. wij waren er voor Boot Düsseldorf. wij kwamen rond 16.30u aan en wilden 2 nachten blijven. omdat het al laat in de middag was hoefden wij maar 1x €25,- te betalen. douche en toilet hebben we zelf aan boord. maar ook dat ziet er netjes uit. tuurlijk verder sta je in een lange rij.
ik lees dat veel colcamperaars het aan de prijs vinden. tuurlijk er wordt een stevig prijs gevraagd maar het is wel Parijs hè. 25 min fietsen naar de Arc is natuurlijk wel lekker. Sanitair werd iedere dag rond 16u door een hele aardige dame gepoetst. het klopt dat niet alle douches de zelfde kwaliteit van watergeven heeft. receptie spreek Engels en is normaal van stemming. wij komen terug voor meer Parijs 😁
rustige cp. grote plaatsen. gebruik van sanitair kost €8,= per dag met een minimale afname van 3 dagen. bij het afrekenen moest wij €9,= voor het gebruik van stroom betalen. alles met elkaar bijna €100,= voor 3 nachten. zonder gebruik te maken van sanitair. wij vonden het te prijzig voor het gebodene. daarom van ons 2 sterren.
prachtig cp. ruime plaatsen en goede voorzieningen. wij komen zeker terug. Groet uit Groningen
veel in de eerdere reviews kloppen. rommelig, sanitair, verouderd enz enz. maar de locatie is meer dan prachtig, rustig, rechtsaf naar het rustige Giethoorn-noord. ook heeft het water aan de camping een korte verbinding met de rest van de grachten en meren. op loopafstand van oud-Giethoorn. kortom, als je geen luxe hoeft ben je hier op je plek. Oja de beheerster is een hele aardige en vriendelijke dame. wij komen zeker terug
prima cp. wel langs een drukke weg . maar ‘s avonds en ‘s nachts is het rustig. stroom en water en het legen van de toiletcasette is inclusief. 10 min van een mooi centrum.
prima cp. sanitair is eenvoudig maar netjes. de plaatsen zijn voldoende groot om ook met stoelen buiten te kunnen zitten. met de fiets is het 10 min.
Vriendelijk en duidelijke uitleg. camping in bosrijke omgeving, waarbij de plaatsen ruim en random uit elkaar liggen. sanitair prima. treinstation op 10 min lopen. aanrader.
vriendelijk en duidelijke uitleg door receptie. het veld is open waardoor er geen beschutting is tegen de frisse wind. we mogen de camper niet met de rug naar de wind draaien om zo enige wind af te vangen. sanitair goed. 36 pond inclusief stroom/water voor dit niveau camping is na ons oordeel 10 pond te veel, daarom 2 sterren.
Review van Ria en Rene Brouwer (28/4/2023) sluiten wij ons bij aan.
prima cp. prijs is idd nu €30,- per nacht incl stroom. water betaal je apart. op loop afstand van prachtig Brugge. wij hebben ook een dag de kastelenroute gefietst. mooi om ook de directe rijke omgeving van Brugge te verkennen. ik geef 3 sterren omdat een groot aantal plaatsen (te) smal zijn.
cp is prima. lozen en water inname is aanwezig. smalle plekken dat betekend voor of achter de camper in de zon. strand is op 500 meter.
prima cp. alle basisvoorzieningen zijn aanwezig. op prima loop (30 min) en fietsafstand te bezoeken, ook de bushalte naar het centrum is vlakbij. €15,= inclusief water en stroom vinden wij een prima prijs. geluid van de doorgaande is in de avond en nacht niet hinderlijk.
prima cp. 30 min lopen van een aardig centrum. supermarkt op 10 min. sanitair zie andere reviews. appart betalen voor je toiletcassete vindt ik jammer. verder alles inclusief voor €23,=
xanten is een leuk stadje. cp vonden prima, maar niet bijzonder. zeer nette douche/toilet gelegenheid. jammer dat je naast de basis prijs voor alles moet bij betalen. €4,= gebruik sanitair, €4,50 voor stroom gebruik, €3,= voor afval. wij vinden dat wat aan de hoge kant. alles met elkaar moesten wij €27,= aftikken. daarom 2 sterretjes
mooie cp. voorzieningen zijn erg netjes. plaatsen voor campers zijn ruim met mooi veldje om te zitten. inchecken en betalen gaat via een automaat. de kentekenlezer bij de slagboom laat je automatisch na de incheck en betaling binnen. rijd bij het verlaten van de cp ook weer via deze slagboom en niet de Andere slagboom.
prima pc. de 5 plaatsen zijn vlak en ruim. mooi omgeving om te fietsen en te wandelen. het oorlogsmuseum ligt op ca 10 minuten lopen.
prima plek om te staan. wij waren er in de herfstvakantie dus heel rustig. we konden zelf een plaats zoeken. water en stroom op de plaats zelf. vanwege het najaar was alleen het toiletgebouw bij de ingang open. dit vinden we matig. geen toiletpapier en geen regelmatige schoonmaak.
prima camping. met name het vrij plaatsen van de camper vinden we erg fijn. wij komen graag weer eens terug.
cp bied ruime plaatsen. sanitair is netjes, beetje onhandig om douche, wastafel en wc in 1 ruimte te plaatsen. hierdoor moet je met maar 3 douches wel lang in de rij staan. dus voor de grote van de camping te weinig sanitair. prijs €35,=
prachtige cp. ruime loos en tappunt geen stroom op de plekken en geen douche voorzieningen. maar dat hebben we zelf aan boord. €10,= vinden wij een prima prijs. aardige eigenaren👍
mooie cp aan de rand van het Dwingelderveld. ruime plekken met stroom en water. sanitair een 10. was/droogmachine aanwezig. er is zelfs een electrische auto te huur.
prima cp. op loop afstand 1 km van de Bodensee. leuk bij het meer naar andere dorpjes fietsen. op bedrijventerrein maar daar geen last van. losplaats bij de ingang. kost €14,= stroom€2,= per nacht. plaatsen zijn voldoende ruim om lekker buiten te zitten.
mooi cp aan water. via het dorp fiets je prachtig de bergen in. in het dorp een café en eetgelegenheid. beheerder erg vriendelijk en komt graag even babbelen. prijs €15,= en€3,= voor stroom. prima WiFi.
top cp. weg is idd wat smal. maar ook voor een intergralcamper wel te doen. mooi uitzicht over de lago. beneden in het restaurant aan het water kun je geschikt een bootje huren. wij hadden voor 4 uur een kleine boot voor €119,= ex brandstof dit betaal achteraf per gebruikte liters a€2,50 per liter. boven in het dorpje een prima restaurant, en een supermarktje voor broodjes. wij komen zeker terug.
prima cp. voorzieningen zijn prima, prachtig dorpje, leuk fietsen en uitstekende uitvalsbasis om te wandelen/klimmen van de bergen. er is geen stroom, o ja. je moet de zelfde weg terug. het is m’n het eindpunt.
geweldige plek. voorzieningen zijn goed en worden met grote regelmaat schoon gemaakt. eigenaren maken je graag wegwijs in het bestellen van kaartjes voor de Vesuvius of een bezoek aan het oude pompei. de bus naar de vulkaan vertrekt vanaf het busstation tegenover de ingang van historisch Pompei, dit is ongeveer 30 minuten lopen. vanaf het station is er een rechtstreekse treinverbinding met Napels.
prima uitvalsbasis om Rome te bezoeken. metro op c.a 300 meter. koop een dagkaart bij de automaat in het metrostation en je bezoekt comfortabel alle bezienswaardigheden van Rome. sanitair is eenvoudig maar doelmatig. nadeel…. veel herrie van verkeer en ambulances.
zoals anderen al schrijven, wat een hartelijk ontvangst. kregen mooie schaduwplek toegewezen. zwembad zeer verzorgd. sanitair wat gedateerd. staande plassen en poepen is niet meer van deze tijd. in het restaurantje lekker gegeten.
geweldige cp. 15 min lopen naar het centrum.€20,- incl stroom.
mooie camping/camperplaats. goede sanitair. naast de camping kun je ieder uur met de veerboot naar Venetië. aanrader als niet op een paar euro kijkt.
Sitecode: 19280
prima cp. in de avond naar de wijnproeverij van de eigenaar geweest. 30 min fietsen naar de kust.
prima cp. perfecte uitvalsbasis om te fietsen of te wandelen. alle voorzieningen aanwezig en keurig schoon. prijs/kwaliteit €17,50 per nacht is prima.
Sitecode: 19187
Ruime cp plaatsen. douche/toiletvoorziening keurig in orde. min puntje lozen grijswaterput is lastig er goed boven te komen met de heg er naast.
rustige cp bij de boer. alle voorzieningen zijn inclusief. Sanitair is matig vandaar de 3 sterren. goede uvb om te fietsen en te wandelen. vriendelijke eigenaar.
prachtige cp. ruime plaatsen. vriendelijke/behulpzame beheerder. mooie wandel/fiets omgeving. Sanitair wordt volgens beheerder in het voorjaar van 21 uitgebreid.
prima camping/camperlocatie. mooi plaatsen met voldoende ruimte. zeer geschikt om over de Vrachelse Heide te wandelen, fietsen of met de atb te crossen. je loopt van de camping direct de bossen in. hebben er 2 avonden eten laten bezorgen, ook dit was prima verzorgd.
Sitecode: 92052
top cp. zeer nette sanitair, waarbij er voor de gasten handdoeken klaar liggen. mooie wandel/fietsomgeving.
mooie cp als je van bootjes kijken houdt. geen voorzieningen alleen een stroompaal.
Mooie plaats. Prima sanitair. Prijzen wel wat aan de hoge kant. Wij betaalden €12- per persoon per nacht. En €4,- voor het gebruik van stroom.
Prachtige onlangs vernieuwde camperplaats. Aan de rand van het dorp. Stroom en water tegen betaling. Mogelijkheid om toilet en grijs water te lozen.
Prima plek om van hier uit Ljubljana te bezoeken. Douches en toiletten redelijk. Alle voorzieningen zijn inclusief. Totaal prijs inclusief toeristen belasting. €25,-
Een fijne camperplaats waar we zeker nog een terug komen!
Prima plek, alleen als je afhankelijk bent van stroom ben je wel erg duur uit. Dit kost namelijk €2,= per uur. Na een uur slaat de automaat af en moet er opnieuw betaald worden.