@Broin
- 2022
- Forster Van 599 HB
- 2022
- Buscamper
Te duur voor een overnachting. Sanitair prima en schoon. De camperparkeerplaatsen zijn zo smal dat we de luifel niet eens volledig konden uitschuiven. Aan- en afvoerinfrastructuur zeer goed.
Gewoon staan, verder niets. Fantastisch uitzicht over de wijngaarden. Wij waren daar voor de druivenoogst en werden voorzien van heerlijke druiven en veel informatie over de wijnbouw. De plaats kost € 5 en een gekoelde fles wijn kost ook € 5. Hopelijk krijgt de eigenaar toestemming voor de uitbreiding. Waarschijnlijk ontbreekt het nog. Neem zeker een paar flessen wijn mee. Het is het waard!!!
Wij wilden even ontsnappen aan de drukte van de kust en zijn hier beland. Zeer rustige plek. Het Nationaal Park Risnjak ligt op 200 meter afstand. Er zijn daar prachtige wandeltochten en ook een kleine kaart met bezienswaardigheden in de buurt. We voelden ons zo op ons gemak dat we twee keer verlengden.
Wij hebben hier een heerlijk rustige nacht doorgebracht. Ik trek een ster af omdat ik de omliggende opties niet kan beoordelen. We waren op doorreis. Vakantie op de boerderij. Parkeerplaatsen op de weide onder fruitbomen.
Locatie geweldig. Wandelpad rond het meer, bijna 6 km, grotendeels door het bos. Kleine zitgroepen aan het water bieden de mogelijkheid om te eten met uitzicht op het meer. De sanitaire voorzieningen zijn alleen voor die-hards. Ruimte wordt veel gebruikt door gezinnen met kinderen en is ook leuk voor hen. Ik heb 2 sterren afgetrokken voor de toiletten en het geluidsniveau. Kinderen mogen lawaai maken, alleen wie op zoek is naar rust en stilte moet de plek vermijden.
We gebruikten de halte voor aan- en afvoer. Het station bevindt zich op het parkeerterrein naast de hoofdingang en is vrij toegankelijk. 50 cent stukken voor water zijn nodig! Over de overnachting kunnen we nog niets zeggen, alleen tot nu toe is de parkeerplaats op een industrieterrein. Vaste grond, schoon en goed onderhouden.