@Brown47
Een camperaar die zijn vrouw op sleeptouw neemt.
- 2017
- Knaus Sun Traveller 708G
- 2002
- Alkoof
Oktober 2026
3 foto's toegevoegd · 6 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Een lekkere kneuterige camping. Echt Frans. Sanitair natuurlijk niet het luxe van het luxe maar wel schoon. Veldjes waar we tegendraads de camper of caravan stallen en waar we niks van zeggen. Dus gewoon gezellig.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Je bent in de Bourgogne dus wat is er mooier om wijnhuizen te bezoeken. Dit lukt hier prima. De camping voldoet zeker aan de basis voorzieningen. Sanitair is netjes. Zwembadje op de camping. Restaurant die je gewoon moet aandoen. Lekker chaotisch Frans. Toppie. Enerzijds een doorrreis camping maar een paar nachtjes is geen straf. Want ze maken hier in de omgeving mooie wijnen.
Leuke kleine rustige camping/camperplaats. Digitaal aanmelden. Je staat rondom in de bergen met fruitgaarden en wijngaarden. Sanitair is gewoon netjes. Helaas is het natuurzwembad voor campergasten gesloten. Iets met regelgeving. Dit is echt jammer want gezien te temperatuur was dit een welkome afkoeling geweest. Om de hoek een pizzeria die helaas op vakantie was. Dan maar de weinstrasse op en naar een wijnhuis. Ook heel gezellig.
Mei 2026
ette camping. Netjes en vriendelijk ontvangen. Restaurant is gezellig en eennaantal dagen in de week geopend. Voorzieningen zijn prima. zObdanjs de regen hebben we ons prima vermaakt. Hé Jan er lekker wandelen en fietsen. Oja internet op de camping was niet slecht. Dus een camping om terug te komen.
Voor het eerst in Oploo geweest en dan kom je terecht op deze camperplaats. Mooi aangelegd en met de juiste voorzieningen. wel te weten een zwembad. Gewoon geweldig. Zou het graag eens helemaal vol zien staan. Rondom de vijver sta je dan heel gezellig. We komen zekers terug.
We zijn niet de camperaars die snel een camperplaats opzoeken, maar deze is top. Eenvoudig om binnen te komen en te betalen. Nette plekken. Wel,iets verkeerd scheef maar blokken helpen. Geen sanitair aanwezig, maar je bent camperaar.
Je hebt campings die over georganiseerd zijn. Dit is er zo’n camping. Alles netjes maar regeltjes. Daar wijken we niet vanaf. Verder gewoon top. Sanitair schoon, lekker zwembad. Bar vinden we wat minder, aanbod is wat beperkt.