@BruBer
Lid van Campercontact sinds 2026
Kleine camping met zeer schoon sanitair op een paar minuten lopen van het strand en het centrum met veel winkeltjes en restaurants.
Sitecode: 194925
Heerlijk dichtbij het strand. Minder handig is dat de slagboom meteen openging. Eerst een plekje gezocht en toen gaan kijken hoe de elektriciteit werkte. Toen zag ik dat je via TripStop moet betalen en dan een plek krijgt toegewezen. Het zou voor minder ergernis zorgen als de slagboom pas na de betaling opengaat.
Prima plek voor een overnachting. Restaurantjes in het dorp (op loopafstand) zijn pas vanaf donderdag en vrijdag open. Er is wel een supermarkt in het dorp. Als het erg warm is, ruikt het zwarte grind een beetje naar asfalt. Niks mis met het sanitair.
Prima plek. Rene en Mariska weten er een gezellige, knusse en huiselijke sfeer van te maken. Heerlijk relaxed, dichtbij het leuke stadje Silves en ook de kust is niet ver weg. En als je frikadellen en bitterballen mist, kun je op een paar kilometer terecht bij Victoria's 😉
Hele mooie camperstop met grind, verre uitzichten en een leuk dorpje met kasteel op loopafstand. We waren op doorreis en als je van wandelen houdt, kun je er met gemak een paar dagen blijven.
Ondanks de snelweg aan de voorkant en de spoorlijn aan de achterkant een prima plek om te overnachten. Ruime douches, goed heet water voor de afwas en een prima restaurant. En een fles witte wijn als welkom.
We hebben hier een nachtje gestaan. Vooraf gebeld dat we kwamen. Omdat de receptie al dicht zou zijn, hebben ze de sleutel voor ons aan de slagboom gehangen. De douches en toiletten zijn schoon en het water lekker warm. Ook handig dat er een supermarkt met tankstation tegenover de camping ligt.
Heel vriendelijk onthaal bij late aankomst om 21:00. Rustige camping, prima plek voor een nachtje op doorreis. Sanitair is schoon en kan inderdaad wel een renovatie gebruiken.