@Brummi
Geweldige camperplek. Nutsvoorzieningen en afvalverwerking aanwezig. Muntstroom. €1/kW. Wij verbruikten €4 (4kW) van 14:00 uur tot 9:00 uur de volgende ochtend. Een prachtig pad langs de Donau naar het stadscentrum en het kasteel. Alles wat je nodig hebt voor een wandeling door de stad en een bezoek aan het kasteel. Ik kan het van harte aanbevelen.
Een kleine, maar erg fijne camping.
Duur en onder alle zeug… Eigenlijk heeft het gebied potentieel, maar... Sanitair een ramp, verouderd, niet schoon, lijkt allang schoongemaakt te zijn aangezien de geur penetrant is. Douches zijn groot maar zonder haken, geen mogelijkheid om kleding en handdoeken te drogen... Onvoldoende stroomvoorziening... tot nu toe de duurste plaats in Polen zonder service!!!
Perfecte moderne stop voor 1 tot 2 dagen om Herrnchiemsee te bezoeken of gewoon als tussenstop. Niet de stilste omdat het dicht bij de snelweg ligt, maar acceptabel. Er is niets om over te klagen, alleen internet is niet landelijk en actueel ...
Deze plaats is een van mijn favorieten op onze 4 -weekse reis naar Finland. Veruit de vriendelijkste ontvangst wijd en zijd. Zeer mooie locatie en zeer rustig in het laagseizoen. Passende en ruime sanitaire voorzieningen en schoon. Het enige nadeel, er is geen wasruimte en geen spiegel beschikbaar. De hoekgootstenen waren klein en onpraktisch. Maar wie is perfect :)
Sitecode: 20742
Prachtig gelegen plek met een klein privéstrand en een kleine jachthaven. Schone sanitaire voorzieningen en keukenruimten. We vonden het leuk en we kunnen de plaats alleen maar aanraden. Als u op zoek bent naar een camping in Pori / Björneborg, moet u deze kiezen, omdat de plaats in de buurt van Pori (Yyteri Camping & Cottages) een brutaliteit is.
Sitecode: 20871
Er is altijd iets om over te klagen, maar nu serieus, de plaats is super, klein maar leuk en ideaal voor het passeren van het noorden. Ligt dicht bij de A10 / E67 maar erg stil. We voelden ons zeer comfortabel en zullen de plek zeker weer bezoeken. Met dank aan de zeer aardige eigenaren!
Goed georganiseerde plek van waaruit u in 20 minuten naar het centrum kunt lopen. De plaats heeft alles wat je nodig hebt wat je nodig hebt. Toiletten en douches zijn OK en waren schoon. Je moet vroeg aankomen, bij voorkeur tijdens de lunch om een goede stoel te krijgen, of zelfs een stoel.
Aandacht voor volwassen kamperen .... wat je maar wilt begrijpen. Kinderen jonger dan 16 jaar worden de toegang geweigerd. Mijn probleem is dat het nergens wordt aangegeven. Alle gezinnen met kinderen mogen deze plaats niet bereiken. Als alternatief, de ongeveer 800 meter verder boscamping. Hij is niet geregistreerd, maar ik doe hetzelfde.
Ik vergeef slechts 9 van de 10 omdat de ruimte duur is en het zoete water apart moet worden betaald. Op zich is het een geweldige plaats met veel privacy en rust. De geplaatste verwacht 's morgens en' s avonds. Kinderen vanaf 6 jaar worden als volwassenen beschouwd. Kosten voor 4 personen (2 volwassenen + kinderen vanaf 6) 14 € + 1,0 € vers water. ondanks alles super parkeerplaats.
Klein maar fijn ... slechts 3 plaatsen direct aan de straat, maar was rustig. Super centraal en met alles wat je nodig hebt. Grote lof voor de operators.
Top vertrekpunt voor een wandeling naar Preekstoel. Op de plaats is een halte van de stedelijke openbaar vervoer en er is ook een transfer (Sprinter) van de plaats naar de parkeerplaats. Alles aanwezig, hoewel erg duur. Sanitaire voorzieningen zijn voldoende en schoon, ondanks het grootte aantal gebruikers. Er zijn twee gebieden. Het bovenste is kleiner en heeft grindondergrond en het onderste gras. Als het regent is dit heel vochtig.
Sitecode: 19113
Mooie camping in het bos / natuurgebied. Heeft directe toegang tot het strand achter de duinen. 10-15 minuten lopen naar Mandal, een heel leuk stadje. Alles wat je nodig hebt, winkels, fast food, restaurant, ... sanitaire voorzieningen goed bereikbaar en schoon. Douche zoals gebruikelijk verplicht om te betalen, maar het bedrag wordt op een smartcard bijgehouden. Ik kan alleen maar aanbevelen.
Kleine maar mooie en rustige (parkeer)plaats bij de (jacht)haven. Elektriciteit en drinkwater beschikbaar. Er wordt niet betaald bij de automaten. Bij het gebouw van de havenmeester is er een houten doos/brievenbus waarin zich afsluitbare zakken met inschrijfformulieren bevinden. Papier invullen, geld in de zak, dichtplakken en in de bus gooien. Zo simpel kan het zijn. Ik kan dit alleen maar aanbevelen.
In mijn mening, de beste plek voor een Bergen bezoek. De bushalte bevindt zich precies op zijn plek en je bent in een goede 35 minuten naar Bergen (Byparken) nadat je bij het eindpunt overstapt op de tram. Mooie receptie, een kleine winkel er bij de receptie. Douches zijn OK, 10NOK gedurende 4 minuten. De plaats is vlak bij de snelweg, maar de nacht is weinig verkeer.
Prachtige plek in het midden van een wijngaard. Goede faciliteiten en schoon. Geprijsd in het hoogseizoen (2 volwassenen en 2 kinderen) 47,00 €. Rechtbanken soms kleine onder lage bomen, maar voor grote campers zijn ook plaatsen beschikbaar. We waren op doorreis, dus we vonden het ideaal.
In de omgeving zijn er 6 plaatsen. Ik denk dat dit de mooiste is. Kleine maar schone toiletten. Onderhouden gazon, een aantal leuke schaduwplekken en aan het meer. Aardige en behulpzame eigenaren bieden boottochten in de Delta. De plaatsen zijn ook geschikt voor grote campers.
De enige plaats in de stad, dus er is geen alternatief. Plaats is klein en kan problemen geven bij het manoeuvreren voor grote campers en caravans. Sanitaire voorzieningen voldoende. Het zwembad is alleen geopend in de zomer. Maar voor sightseeing het is zeer geschikt. Maar je moet geen eisen stellen.
Goed gelegen CamperStop bij de snelweg en in de buurt van de stad van Cervo. Goed bevallen voor doorvoer. Toiletten, douche, vaatwasser en verwijdering / aanbod. Schoon en alles Ok. Parkeren een beetje krap, maar ok.
Great Place. Zeer schoon en goed onderhouden. Biedt alles wat je nodig hebt op een camping. Om te klagen over dat er slechts 2 toiletten, wat resulteert in een deel aan brede paden. Afgezien van dat u op drukke tijden te staan voor het douchen slang en later is er dan geen warm water. Dus slechts 9 van de 10 punten. We waren in augustus 2015, want met de kinderen en ik kan alleen maar aanraden de plaats.
Een city-camping kan worden gebruikt voor een nacht of een wandeling in Timisoara, maar niet meer. Geen restaurant en geen winkels. Verouderde Loodgieters en niet echt schoon. Bovendien zijn deze 220 RON 40, is - EUR (+ camper + 2 kinderen 2Erwachsene) erg duur.