@Brutes1958
- 2022
- Weinsberg CaraCompact 600 MEG Pepper-Edition
- 2019
Heel fijne camping, alle eerdere reviews zijn voldoende om te lezen hoe geweldig het hier is. Wij zouden willeb dat alle campings op onze route langs de Vélodyssée zo mooi zouden zijn. Een dikke 10.
Heel fijne camping, mooie plaatsen, keurig sanitair, heel aardige eigenaren.
Zeer fijne plek om te vertoeven. Super vriendelijke eigenaren. Schoon sanitair. Bakker op 10 min afstand, goede wifi. Grote plaatsen op 2 hele mooie velden. Kortom, deze camping krijgt van ons een dikke ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Wij komen hier, als we in de buurt zijn, zeker terug.
Fijne camping, ruime plaatsen, schoon sanitair, heel vriendelijk ontvangst. Bakker en super U vlakbij. Een aanrader!
Uitstekende camping, je mag zelf je plek uitzoeken, schoon sanitair, prima bakker dichtbij. Tussen 12.00 uur en 15.00 gesloten, iets om rekening mee te houden.
Camping is heel mooi, krijgt geen 5 sterren omdat het sanitairgebouw te kort en niet grondig wordt schoongemaakt. Jammer want het zijn mooie materialen. Heel vriendelijke receptie. Snackbar in juni nog niet open. Geen probleem voor ons maar kan wel eens gemakkelijk zijn. We stonden op een mooie ruime plek. Stad (met bakker want geen broodjesservice) en kasteel op loopafstand. Zeker de moeite waard.
Een prachtige gezellige camping! Heel vriendelijk personeel. Sanitairgebouw is net nieuw, mooi en wordt zeer goed onderhouden. Goede camperplekken. Een aanrader voor 1 of meerdere dagen.
Werkelijk een prachtige camping, mooie ruime plekken, keurig sanitair, mooie en gezellige tuin in het midden. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en de eigenaren zijn zeer vriendelijk. Veel supermarkten in de buurt en de plaatselijke bakker heeft heerlijk gebak! Kortom, de 4 sterren zijn zeker verdiend! Alleen de beloofde wifi werkt niet maar daar wordt aan gewerkt. Bert en Birgit
Prachtige camping. Rondom omgeven door water. Goede plaatsen. Erg mooie sanitaire voorzieningen. Wifi is perfect, €1.00 per dag. Vriendelijk personeel en mooie fietsroutes in de omgeving. Ook het plaatsje Plon is leuk met vele winkeltjes en een Lidl voor de boodschappen.