@Brutes1958
- Weinsberg CaraCompact 600 MEG Pepper-Edition
- 2019
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Heerlijke kleinschalige camping, vriendelijke eigenaren, schoon sanitair, prachtige ruime plekken met mooi uitzicht op de velden, alles wat al eerder is beschreven klopte.
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Iets minder enthousiast, gereserveerd maar bij aankomst wist men van niets, we waren er vroeg dus konden gelukkig nog terecht. Leuke plekjes maar je moet staan om het uitzicht te zien, althans waar wij stonden was dat zo. De af- en wasgelegenheid was wel heel sober. Het geluid van een weg was heel goed te horen, de geluiden die een wijnboerderij met zich mee dragen ook dus rust....niet echt. De sfeer was wel gezellig en ongedwongen.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Leuke camping, sanitair vrij netjes, heerlijke warme douche, grote plekken, mooi fietsen langs kanaal of de pittige wandeling die zeker te doen is
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Ondanks het zeer vriendelijke ontvangst geven we de camping slechts 2 sterren. Dit omdat het sanitair gebouw en de plek voor de afwas zeer verouderd is. Heel veel vaste plekken die er armoedig uitzien. Dat doet afbreuk aan de camping zelf. Verharde plekken waren goed maar voor een camping is het erg ongezellig. De groene veldjes zijn erg ongelijk. Wij waren er eind augustus en het was érg rustig, slechts 2 a 3 andere gasten.
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Heel vriendelijk ontvangst, veel informatie. We waren er eind augustus en van de 170 plaatsen waren er maar 5 bezet. Je krijgt een sleutel om het sanitairgebouw binnen te gaan. Alles was erg netjes.
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Juni 2026
Werkelijk prachtige lokatie. ruime plekken, zeer schoon sanitair, een hartelijk welkom van de vriendelijke eigenaar. Een prachtig gezicht om naar de paarden te kunnen kijken. Heel mooi fiets- en wandelgebied. Als je van rust houdt moet je zeker hier een keer komen.
2 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Wat een heerlijke plek om te verblijven! Redelijk ruime plaatsen, een gastvrije sfeer en uitstekende voorzieningen. Op woensdag en zaterdag is er iets lekkers te eten, broodjesservice, omringd door prachtige fietsroutes door een schitterende omgeving. Het sanitair is bovendien brandschoon en heel mooi. Een plek waar je volop kunt genieten van rust, natuur en comfort, met uitzicht op een wijngaard en met mooi weer een prachtige zonsondergang!
Mei 2026
Prachtige camping, ruime plaatsen, keurig sanitair en afwasruimte, parkachtige uitstraling, sommige plekken verharde ondergrond, zeer vriendelijke gastvrouw. wat ons betreft een dikke tien. Één klein minpuntje is het geluid van de weg maar de vogels doen hun best om dat te camoufleren.