@Brutus55
Hele fijne camping! prachtige plek met zicht op NP de Veluwezoom, goede uitvalsbasis om te fietsen wandelen. Met dit mooie Pinkster weer, waardoor ontzettend druk was het sanitair wat aan de krappe kant maar nooit vies want bijna elk uur werd er schoongemaakt. Fijne eigenaars, je voelt je echt welkom!
Heerlijke camping, mooie groene veldjes, goed verzorgd sanitair, vriendelijke eigenaren. aan de overkant van de weg klein strandje om even heerlijk te zwemmen in t IJsselmeer. Hoorn en Enkhuizen op fiets afstand.
Wat een fijne camperplaats! prachtig sanitair, alle plaatsen hebben eigen waterkraan, uitzicht op de koetjes of de boomgaard. Niks mis mee!
Super fijne camperplaats! Schitterend omgeving, mooi fietsen, Dokkum Lauwersmeer, Schiermonnikoog onder handbereik. Zeer gastvrij beheerders echtpaar! Sanitair zeer regelmatig schoongemaakt. 2 douches en 2 toiletten lijkt i.d.d. wat weinig maar ondanks drukte in t weekend nooit hoeven wachten. Zou fijn zijn als er naast de douches een hokje met wastafel en spiegel zou zijn, om bijvoorbeeld nat te scheren, (of je haar te fohnen ;-))
Sitecode: 92092
Heerlijke camping met ruime plaatsen, goed en schoon sanitair, uitzicht over de weilanden met een zeer vriendelijk beheerdersechtpaar. Uitgeest ligt in een schitterend gebied, prachtig om te fietsen, de duinen en t strand van Castricum nabij. Perfect!
Mooie ruime plaatsen. vriendelijke behulpzame beheerders, sanitaire ruimtes eenvoudig maar schoon. mooi fietsen in de omgeving. Katwijk en Leiden dichtbij.
We hebben hier het weekend, met veel genoegen gestaan. Heel prettige gastheer/vrouw, keurige schone camperplaats, heerlijk verwarmde douche/toiletruimte. Super rustig 's nachts. goede uitvalsbasis voor de kust van Zeeuws Vlaanderen, aanrader!