@BryanElkins
Augustus 2026
Sitecode: 62086
Dit was een uitstekende locatie om de trein naar Bilbao te nemen, wat zeker een bezoek waard was. Hoewel het gratis was, waren er verschillende redenen waarom ik niet enthousiast zou zijn over deze Aire. In de informatie stond dat er vers water beschikbaar was - beide kranen waren afgesloten! Geen water beschikbaar. Het was een lawaaiige omgeving - lawaaiige vliegtuigen boven het hoofd en kinderen uit de buurt op de basketbalvelden achter de parkeerplaats. Maar, zoals ik al zei, een uitstekende locatie 😁
Dit was een uitstekende camperplaats, ik zou hem van harte aanbevelen. De plaatsen zijn ruim, er is een zeer schoon douche- en toiletgebouw en er zijn faciliteiten om campers te legen en bij te vullen. De locatie van deze camping was ook perfect, op loopafstand van Comillas, met al zijn bezienswaardigheden en prachtige stranden.
2023
Uitstekende waarde voor € 20 pn (€ 25 met elektrisch). Zeer nette site met uitstekende faciliteiten. Stefano, de eigenaar/manager is uitstekend en zeer behulpzaam. Hoewel hij een beetje afgelegen was, verkocht hij ons buskaartjes om naar de stad en het strand te gaan en legde hij uit hoe gemakkelijk het was. We waren van plan om 1 nacht te blijven en bleven uiteindelijk 4. Sterk aanbevolen!
Oude camping parkeerplaats, die vroeger een EHU en faciliteiten had, maar niet meer in gebruik is. Geweldig voor een gratis overnachting aan het meer. toiletten nog beschikbaar en MH-leegpunt met water (waarschijnlijk niet drinkbaar).
€20 voor overnachting, met EHU, douche, toilet en MH punt - nabij stad. Zeer goed voor een overnachting om Perugia te zien. Steile wandeling naar de stad, maar oké - goed als je elektrische fietsen hebt! Perugia zeker een bezoek waard voor vandaag?
Sitecode: 19280
Schitterende camping. mooi zwembad, aardige gastheren, heerlijke wijn en een goede prijs. wijnproeverij € 15, wat de moeite waard was om te doen en als je € 40 aan wijn uitgeeft, betaal je niet de € 15 voor de proeverij - geweldige waarde. Sterk aanbevolen.
We verbleven een nacht tijdens het reizen. wat een verborgen juweeltje!! Sterk aanbevolen. Ingang vrij smal en op helling, maar prima voor onze 7,5 m MH. Mooie omgeving aan rivier de Po. Rico (de eigenaar) is fantastisch - zeer gastvrij en gaf ons 2 flessen water en verse broodjes voor het ontbijt. Fantastisch - we komen terug?
Grote grind parkeerplaats zonder voorzieningen. OK voor een nacht tussenstop. Mooi restaurant aan de overkant van het hotel. (Ik heb daar niet gegeten, maar zag er erg leuk uit).
Fantastische gratis sosta. naast de rivier, geweldige Mountain View's - zou het zeker gebruiken voor nog een tussenstop?