@BuW
We verbleven er één nacht. We voelden ons veilig en het geluid van de aangrenzende landweg was minimaal. Het restaurant is een echte aanrader. We werden hartelijk ontvangen en het menu en onze gerechten waren uitstekend. We bevelen dit restaurant van harte aan en bedanken u hartelijk. Beate en Walter
schitterend hier
de plek is geweldig voor een bezoek aan de prachtige stad. Alle faciliteiten zijn aanwezig en schoon.
Geweldig, dicht bij de stad maar een beetje luid
Zeer mooie eenvoudige schone standplaats, naast een natuurlijk buitenzwembad. Sterk aanbevolen
De Duitse eigenaren zijn erg aardig, behulpzaam en hebben een antwoord op elke vraag. Prijsuitvoering is goed. Zeer schoon en zeer goed onderhouden. In de oogsttijd zijn er versgeperste sappen, afkomstig van hun eigen productie. Wifi is geweldig. 3 km naar Felanitx, waar u alle winkels heeft. Elke zondagse markt, een heel mooie markthal met regionale kraampjes. Mooie zee baaien in de buurt
Zeer rustig, prachtig gelegen aan de Aare. Oude stad op loopafstand. Geen sanitaire voorzieningen, alleen in de zomer..
De eigenaren bieden een snelle pendeldienst naar het treinstation in Menton, vanwaar het 40 minuten naar Nice duurt en 20 minuten naar Monte Carlo. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De sanitaire voorzieningen zijn schoon maar primitief. Voor warme douches moet je extra betalen. Het is ook relatief ver naar het strand. (Zandstrand)
De plaats is erg leuk. We vinden het altijd leuk om hier te komen.
Super parkeerplaats. Een groot compliment voor de gemeenschap. We vinden het altijd leuk om hier te komen.