@Bubble67

Een van de duurste (€ 42,- voor één nacht) maar ook een van de mooiste campings die we ooit hebben bezocht. Het gebied is aangelegd als een park, absoluut goed onderhouden, alles is zeer schoon. Het complex beschikt over veel vaste stacaravans, maar ook over een vrij groot terrein met toerplaatsen, zoals ze hier zeggen. En als je een fiets bij je hebt, kun je de stad snel bereiken langs de Kinnes Burn-rivier. Maar: mobiele communicatie is slecht!

De plaats heeft alles wat je nodig hebt. Aardige operator, geweldig gebied. Als je luxe verwacht, moet je ergens anders heen gaan. En niet alles is hier verhard. Plaatsen op de weide op de helling, plaatsen op grind, wat je maar wilt. En als u geluk heeft, speelt uw buurman doedelzak op zijn terras. Wij vonden dat geweldig.

Zeer aardige telefoniste. Vrij eenvoudige maar zeer schone douche en toiletten. Meer heb je niet nodig. We zouden terugkomen.

Geweldig plek. Midden in het havengebied en toch mooi op het platteland. VE, alles werkt. Loop naar de stad.

Ik kan het alleen maar eens zijn met de vorige spreker. Aan de steile kust van Bansin, 50 meter boven het strand. Geweldig uitzicht, je kunt via een trap naar beneden komen. Zeer aardige operator. Alles is aanwezig, alleen geen elektriciteit. Zijn gewoon op doorreis, maar komen op de terugweg zeker terug.

Zeer mooie parkeerplaats. Rustig, deels onder bomen, een korte wandeling naar het strand. Personeel top. V / E goed. Helaas zijn er nog geen goedgekeurde sanitaire voorzieningen. Als ze nog beschikbaar waren, zouden volledige cijfers worden toegekend.