@BuddySualk
Barrière momenteel ontmanteld. Dit resulteert in ongecontroleerd gebruik. Reserveer niet via Camping-Car Park reservering, anders is bij aankomst alles al bezet.
Alles is volledig elektronisch. Douchen kan alleen met een creditcard. Bij het inchecken moet je snel genoeg zijn met het invoeren van de pincode, anders springt het invoerscherm terug naar de beginmodus. U ontvangt dan een plastic kaart waarmee u de slagboom kunt openen. Houd de kaart lang genoeg voor de lezer! ! ! Alles is niet helemaal perfect. Te duur voor de diensten.
De prijs is nu 385 SEK op 3 juni. Helaas accepteert deze app geen prijscorrectie op de onjuist ingevoerde 315 SEK. Mooie locatie aan de rand van het geweldige Storfossen.
Dit is geen camping, maar een enorme verzameling vakantiehutten. Campers hebben alleen de mogelijkheid om te parkeren op de grote parkeerplaats bij de ingang van het complex zonder elektriciteit of loodgieterswerk.
Prachtige plek om te overnachten direct aan de rivier.
Deze site heeft helemaal geen ruimte voor reizende campers. Met uitzondering van het laatste gedeelte worden deze bewoond door caravans die het hele jaar door opgesteld staan. Deze plaats moet opnieuw worden verwijderd.
Alleen geopend op 1 juni
Mooi gelegen, schone plaats. Ik kon betalen door 160 SEK plus 40 SEK voor elektriciteit in een envelop te doen en deze in de brievenbus te doen. Anders kunt u ook via Paypal of IBAN-overboeking betalen als de operator niet aanwezig is.