@Bugi79
Zeer aardige eigenaar. Als hij er niet is, kies je gewoon een plekje uit en komt hij 's avonds langs. Douche, toilet en water/aansluiting zijn allemaal aanwezig. Het is erg afgelegen, maar verder een prima aanbod.
De camping is prachtig gelegen aan zee. Het is een grindcamping, maar die zou misschien verbeterd kunnen worden. Er is een naaktstrand direct naast de deur. Iets verderop is er echter ook een gewoon strand. Helaas is het er erg druk. De camping ligt buiten het dorp. De prijs-kwaliteitverhouding is prima.
Een prachtig aangelegde camping direct naast de camping. De camping heeft een eigen ingang. De toiletten zijn op het terrein, maar het is niet meer dan 4 minuten lopen. Alles is schoon en erg mooi. Als het weer het toelaat, is er ook een zwembad. Er is een kleine winkel en een restaurant op het terrein. De prijs-kwaliteitverhouding was perfect voor mij!
Tenzij je op plek 16 met de steen staat, is het eigenlijk best oké. De locatie is ideaal om het Technik Museum te verkennen en het is ook niet ver van de stad. Het is 5 minuten lopen naar de Rijn. Er zouden meer toiletten kunnen komen, maar volgens de technicus wordt er een tweede toiletgebouw gebouwd en wordt het terrein uitgebreid. Bedankt voor het aanbod!
Een erg mooie plek om de boten te bekijken. Helaas parkeren gasten van het visrestaurant ook graag op de camping. Er is elektriciteit en de plaats is snel afgerekend met de app. Helaas is er geen toilet. De zuidplaats heeft in ieder geval een mobiel toilet, dat in 5 minuten te bereiken is. Dat zou hier ook een optie kunnen zijn. De weg is hoorbaar, maar niet storend, en 's nachts is het er niet overdreven druk.
Een erg fijne plek met een prachtig uitzicht. De toiletten doen hun werk. Inchecken bij de terminal is heel eenvoudig. Kies een stoel en betaal. Het restaurant bij de ingang is een echte aanrader. Twee kritiekpunten: De toiletten zijn alleen bereikbaar via een weiland. Hier zou een pad aangelegd kunnen worden. Het tweede punt is dat hondenbezitters overal hun hondenpoep achterlaten. Wees dus voorzichtig waar je staat.
Een prachtige faciliteit. De douches en toiletten zijn ook erg fijn. De plaatsen zijn erg oneffen en de wiggen van 10 cm waren niet voldoende om rechtop te staan. Maar dat terzijde. Ik vind de prijs van € 60,50 per nacht, als alleenreizende, ronduit overdreven. Voor die prijs zou ik meer moeten krijgen dan alleen een oneffen ondergrond... Sorry, het is te duur en daarom zelfs in het hoogseizoen niet vol!
Prachtig terrein en zeer ruime plaatsen. Perfect om de omgeving te verkennen of het kasteel te bezoeken. Elektriciteit aanwezig, uitstekende wifi en schone en ruime douches en toiletten. Het restaurant is ook prachtig ontworpen en zeker een bezoek waard. 5 sterren voor € 20 per nacht is meer dan redelijk! Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! Bedankt voor de geweldige aanbieding!
Er stond een bord bij de ingang dat het terrein vol was. Ik reed toch naar de slagboom, kon een kaartje kopen en kreeg een plekje. Voor één nachtje is het prima. De locatie vlakbij de stad (30 minuten lopen naar het centrum) is echt top! Hoewel het terrein €30 kost, is het zeker een bezoek aan Brugge waard.
Wij hebben er 2 nachten gestaan. Ventileren is niet mogelijk omdat anders de hele camper vol zand zou staan. De wind blaast al het zand over de duinen de camping op. Er zijn alleen genummerde zitplaatsen in het middengedeelte. De rest is vrije ruimtekeuze en wordt kriskras geparkeerd. De volgende keer nemen we een genummerde plaats. Het zand is daar ook zo slecht. Tip: plaats de camper met de neus richting de duinen.
Zeer mooie parkeerplaats direct aan de visvijver. Quickstop met 7x3m is ook voldoende voor één nacht. De sanitaire voorzieningen zijn zeer goed. Maar je betaalt extra voor de douche. Zeer goed alternatief voor de overvolle parkeerplaats aan de rand van Ribe. Stad op loopafstand.
Plaats is leuk. Prijs is oké. Alles wat je nodig hebt. De sanitaire voorzieningen zijn volledig in orde. Absoluut beter dan hier in de recensies beschreven. Als de dame bij de receptie iets meer motivatie had getoond, waren het zelfs 4 sterren geweest.
Zeer mooie parkeerplaats direct aan de oever. 140 DKK per nacht. U kunt bij de terminal in de botenhaven betalen met kaart of QR-code. Elektriciteit en toilet inbegrepen in het botenhuis. Douche, sauna en wasmachine in het botenhuis tegen meerprijs. Er zijn hier 4 plaatsen beschikbaar.
Zeer mooie parkeerplaats direct aan de haven of liever bij de toegang tot het strand. Om u aan te melden gaat u naar het havenkantoor waar zich een ingang bevindt aan de kant waar de betaalautomaat staat. 175 DKK per nacht. Als u elektriciteit nodig heeft, moet u een havenkaart nemen. 50DKK borg en 100DKK tegoed voor elektriciteit. Wanneer u de plaats verlaat, gaat u terug naar de terminal en laat u het depot en het resterende tegoed terugboeken op uw kaart.
Geweldige locatie direct aan de haven en de zee. Kosten 180DKK per nacht inclusief elektriciteit, water, riolering, toilet, douche en afvalverwerking. Kan ook met creditcard betaald worden via homepage.
Zeer mooie plek en een prima startpunt voor wandelingen en fietstochten. Toilet aanwezig en zeer schoon. Vers water kan zonder problemen worden verkregen. Afvalwaterafvoer is een totale misvatting en is alleen mogelijk met een slang. Het weggooien van cassettes is eenvoudig. Er is ook een inzamelpunt voor glas en huisdieren. Al met al een geweldige plek op een geweldige locatie! Toeristenbelasting 2,75 per persoon per nacht.
Zeer mooi gelegen camping. De ontvangst was erg vriendelijk. Wij zijn vrij om onze plaats te kiezen. De sanitaire voorzieningen waren erg schoon en mooi. Broodjesservice aanwezig. Het restaurant op de camping is zeker een bezoek waard. Wij betaalden 37 euro voor één nacht voor 2 personen.
Helaas was het waterstation niet in bedrijf. Het was nog bedekt, dus we gingen verder.
Oké voor één nacht. Je kunt de trein heel goed horen. Er stonden 2 stacaravans op het terrein die daar permanent leken te wonen. Centrum op loopafstand. Heeft goede koffie en restaurants, maar verder niets bijzonders. Plaats gratis, elektriciteit 1 euro per Kwh en water 1 euro per 60Lt.
Geweldige ruimte op het parkeerdek midden in het centrum van Triberg. Alle bezienswaardigheden zoals de waterval, het Triberg Land, de Triberg Fantasy en het Zwarte Woud Museum zijn te voet in slechts een paar minuten te bereiken. Edeka om te winkelen ligt ook om de hoek. Volledige dag 12 euro en nacht 5 euro. Er is aan beide kanten een beekje dat heel goed te horen is. Wij vonden het echter heel ontspannend om in slaap te vallen.
Zeer rustige plek. De treinen zijn nauwelijks hoorbaar. Ideaal voor een uitstapje naar het meer of naar een zwemparadijs. Vers water bij de zuil gratis. Afvoer van grijs water en toilet aanwezig. 19 euro voor 24 uur. Er is een openbaar toilet op de parkeerplaats, maar deze is gesloten van 20.00 uur tot 08.00 uur.
We stonden op de oprit op deze plek. De betaalautomaat was nog niet geïnstalleerd. Er zijn in totaal 3 parkeerplaatsen. De eerste op het gletsjermeer, de tweede in het tussengebied en de derde op de top waar het begint bij de via ferrata / Tierberglihütte. De langste avondzon is parkeren op zee. Uniek uitzicht en panorama. Zeer goed bezocht vanwege de Corona-maatregelen.