@BulliRalph
- 2010
simpele camping met alle voorzieningen. simpelgezegs is eigenlijk alles wel voldoende behalve het achterstallige sanitair.. douches gammel, deuren met glas erin (wel matglas gelukkkig). deed mij een beetje denken aan een oude voetbal kleedkamer. personeel vriendelijk en op het het terrein een prima frieterie waar je na je hike nog een vette hap kunt scoren.
camping met mooie ligging. Sanitair is simpel maar wordt goed bijgehouden. Je kan er heerlijk snorkelen en in de zomermaanden staat er ook kermis en zit je aan een boulevardje met winkels. erg gezellig. nadeel van de camping er zit een soort rondweg om de camping heen en komen hele dag stepjes, scooters en soms motors voorbij. Als je naar het water wilt kruis je deze dus drukke weg.. (camping accepteert dit).
giga camping. een dorp opzich (bizar!) zijn gewoon Nederlandse avonden met muziek in een van de barretjes… je moet ervan houden. sanitair prachtig, wij hadden alleen plek waar de stroom een eind weg was en moesten in een van de 3 supermarkten op de camping een verlengsnoer kopen. dichtbij aquapark Istralandia (grootste van Kroatië)
prima camping, vriendelijke eigenaresse. verder simpel en netjes. Vlakbij de mooie Aareslucht trail. nadeel je kan alleen in Zwitserse Frank betalen (cash).
mooie camping aan het meer van Millstatter. wij hadden nog eens een plekje aan zee ook! fantastisch. sanitair is netjes en camping personeel vriendelijk en behulpzaam. eerste beste supermarktje is even fietsen, is niet veel in de buurt qua winkels. Prachtige omgeving voor hikes en fietstochten.
leuke camping met leuke sfeer, mooie locatie aan een prachtig meer. sanitair is super netjes maar in het hoogseizoen wel wat weinig. je staat in de rij voor de douches savonds. we waren hier met 2 actieve kids van 6 en 9 die zich prima vermaakt hebben! tip: neem een sup mee of huur er een op de camping.
Sanitair super netjes, super vriendelijke eigenaren en mooie plekken in een prachtige omgeving.