@Burens
- Gezin met kinderen (12+)
- 2017
- Adria Coral Anders
- 2013
plek is inderdaad +/- 100 meter eerder dan de kaart aangeeft, maar een prima plek om te overnachten.
je staat hier aan het lyngenfjord op een verharde ondergrond. het laatste stukje ernaar toe is een beetje stijl maar goed te doen. het is zeker aan te bevelen om ook de rondleiding bij de distilleerderij te doen.
prachtige locatie. wij staan aan de rand met volledig zicht op de zee en in de rug de machtige bergen.
prachtige plek alleen heeeel veeeel muggen. (maar ja tijd van het jaar. )
Mooie grote plaatsen. aardig ontvangst. Toiletgebouw netjes en groot genoeg voor de aantal plekken. (Coronatijd niet meegerekend). Wijnproevers was erg leuk en een paar heerlijke wijntjes meegenomen. Ik zeg “aanrader”.
Prima plek om de stad in te kunnen en daarna een fijne plek om voor een nacht te blijven staan. Mooie plekken, wel blokken nodig aan één kant van de camper. Ongeveer 10 min lopen naar t grote marktplein. Supermarkt op 3 min loop afstand.
Prachtige CP. Het beste alternatief tegen de massa plekken in Füssen. Overdag parkeren in Füssen op P2 en daarna weg uit de drukte. Wij hebben 1 nacht gestaan op de CP plaats (5 plekken) achter de slagboom. Er zijn ook nog 8 CP plekken buiten de poort. Toiletgebouw zag er prachtig uit.
Fijne natuurcamping. Bij aankomst mag je jouw eigen plek uitzoeken. Toilet legen bij toiletgebouw tegenover receptie. Water tanken (€1,00 voor +/- 50 ltr) en afwaswater legen bij toiletgebouw bij parkeerplaats.
Camperplek op z’n “Amerikaans”. Ruime plekken met eigen tafel en bbq. 👍
Nieuwe parkeerplaats met camperplekken. Ziet er netjes uit alleen waren de voorzieningen, stroom en water, nog niet in gebruik. Slagboom stond open dus hebben we vannacht hier geslapen.
Supervriendelijke mensen op een prima camping direct bij Dibrovnik. Vanaf t dorpje onderaan de trappen bij de camping Kun je met de boot voor 100kuna pp naar Dubrovnik. Super om te doen! Wij waren er met een rolstoel en konden de 110 treden niet af, maar was geen probleem, de eigenaar bracht ons naar de boot en haalde ons ook weer op. bij de trappen is t ook leuk zwemmen en zijn er restaurantjes.
Prima camping. Hebben twee prijzen, 12 euro voor camper met electriciteit en water en chem.toilet. Wil je ook gebruik maken van t sanitair dan moet je 30euro betalen. Wij kregen een dagkaart voor de wc/douche voor 6 euro en de kaart voor de camperplaats van 12 euro.😉 Schoon sanitair en vriendelijk meisje achter de balie.
Mooie natuur camping. Keuze tussen stroom en geen stroom. De plekken met stroom zijn op een gravelplek en de plekken zonder stroom zijn vrij te kiezen. Wij hebben gekozen voor de niet stroomplek en hebben hier 3 dagen genoten. Sanitair in omgebouwde zeecontainers maar worden netjes onderhouden.
Top locatie. Net een maand open. Nette sanitair en goede ruime plekken. Aardige eigenaar die veel wil doen om het jou plezierig te maken.