@Burner
Lid van Campercontact sinds 2020
Een zeer ruime parkeerplaats op een weiland! Ook voor grote vrouwen. Geen slagboom... inrijden, dan betalen. Bovenkant! Elektriciteit op elke 4e plaats. Direct naast de historische Weiherschleife en het bos. De weg deert je niet. Stressvrij aanbevelen!
Geweldige plek om te wandelen, fietsen en 's avonds een fantastische maaltijd! We zullen er weer heen gaan.
Zeer mooie en rustige parkeerplaats met veel plaatsen. Alles verloopt digitaal ... helaas zijn de washuizen momenteel gesloten ivm Covid. Tip: De Campercard max. herlaad met € 5.
Top plaats! Maar voor fietsers die Goslar ook wat problematisch willen zien ... geen bordjes ... extreme route via Auerhahn naar Goslar ... en terug over de weg ... levensgevaarlijk ... helaas kennen de CLZ-kentekenplaten de regels niet ... Jammer ... er is veel werk voor de fietsers.
Super veld! Perfecte locatie! Heel mooi en schoon zwembad! Het Gasthaus Stadtwirtschaft is een must om te bezoeken ... het beste Boheemse eten ooit!
Niet gemakkelijk te vinden maar TOP! Zeer mooie ligging aan het park. Een aanrader en moet bezoeken .. het restaurant op 200 m afstand ... Schlossstuben! Zeer smakelijke schnitzelvariaties en topservice!
Zeer rustige parkeerplaats. Elektriciteit is misschien een beetje duur voor één euro / kWh, maar oké. Let bij de Chem Toi wel op dat je op de rechterknop drukt ... anders koop je 80l water voor € 1. 100m naar rechts is een nieuwe Norma! Zo zie je het niet als je van onderen het plein oprijdt. Een prachtig bospad leidt de stad in ... ongeveer 20 min. Daar tegenover is de avonturenrots met Skywalk! Een must om te bezoeken!
Zeer rustige camping direct gelegen aan de Regnitz. Super schone en zeer ruime douches en toiletten. Zeer goede gastronomie met lokale specialiteiten.
Kleine parkeerplaats, zeer rustig, geweldige locatie om Bacharach te verkennen ... de Spanjaard op de stadsmuur wordt aanbevolen.
Super centrale locatie, extreem rustige, groene ruimtes