@Burstner591
- Bürstner Elegance Anders
- 2005
- Ander
- Integraal
Mooi aangelegde camperplaats direct aan de Rijn. Er zijn 10 vakken voor campers, waar je niet naar hoeft te kijken. Zet het hele terrein maar vol. Geen probleem. 'S avond komt er alleen iemand controleren of iedereen afgerekend heeft. Ik heb deze vrijwilliger gevraagd hoe dat zit, uit interesse en omdat ik mij steeds vaker stoor aan parkeren buiten de vakken. Het antwoord kwam er op neer dat hij dat zelf bepaalt. Huh?
Vriendelijk ontvangen, alles goed geregeld. Plek om te onthouden. Aanrader!
mooie cp aan kleine jachthaven. alle voorzieningen aanwezig.
wij verbleven hier een nacht. prima sanitaire voorzieningen in "havenpoort" met code via de mail bij boeking. havengeluid hebben wij geen last van gehad. we stonden met 5 andere campers, maar zomers waarschijnlijk druk
ik zie geen sanitair. Het ligt pal naast een voetbalveld en heb nu even geen zin om in de sportgeluiden te gaan zitten. Wij rijden ff door. Het is wel ruim en netjes aangelegd.
camping in tegenstelling tot wat de app aangeeft niet heel het jaar geopend. we werden erg onvriendelijk toegesproken en te kennen gegeven dat er geen plaats was en dat we konden vertrekken.
Prima locatie voor een kort verblijf. Voorzieningen zoals beschreven en dorp op loopafstand. Direct bij natuur. Wij stonden met nog een camper.
Openingstijden kloppen niet. Camping is blijkbaar alleen in hoogseizoen open.
locatie ontoegankelijk. terrein geblokkeerd door 2 grote boomstammen die de toegang blokkeren.
Prachtige, rustige omgeving. Langs rustig landweggetje gelegen. super mooi sanitair met grote douches (muntjes) en wc's. Leuke binnenruimte. Vriendelijke behulpzame beheerder. Dorpje Grave is ook mooi.
Vriendelijk ontvangst aanwezig tot 18:00 uur in voorseizoen. Net sanitair, werkt met code, misschien onhandig bij late aankomst. Stoommuseum aanrader. Prettig verblijf komen zeker terug
Vriendelijke ontvangst. Voor aanrijden camping Edam-Noord aanhouden ivm bereikbaarheid. Zeer net sanitair. Goede uitvalsbasis voor Edam, Volendam en omgeving. Dit alles goed bereikbaar op de fiets. Aanrader!